Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Huawei HC-621 Exam - Cheat-Test.com

Free HC-621 Sample Questions:

Q: 1
Storage systems and network troubleshooting the following principles, the first diagnostic network, then the network element; first analyze high-level alarm, low level alarm after analysis, the following scenarios describe the error is?
A. FC SAN and IP SAN system abnormalities should first check the middle and link exchange is normal, then check the server and storage node
B. For storing important to first analyze the general impact of business failures and data, such as RAID, LUN, file resource failure, link failure,controller failure,etc.
C. When resource anomalies or failures(block device / file / library)localization issues generally follow the order from the host to the storage
D. Business interruption storage systems failure and data loss,no matter what the scene,you must first restore the data,and then resume operations
Answer: D

Q: 2
Which of the following does not belong to the part of the SAS domain?
A. SAS Expander
B. SAS connection cable
C. Server
D. SAS Terminal Equipment
Answer: C

Q: 3
SAS protocol mainstream version currently used are:
A. SAS1.1
B. SAS2.0
C. SAS 3.0
D. SAS3.1
Answer: B

Q: 4
In the Linux platform, which of the following command to view the map on the array to add the host?
A. iscsiadm-m node
B. lsscsi
C. rpm-qagrep iscsi
D. fdisk-l
Answer: D

Q: 5
SAN storage system fault diagnosis focus controllers, host port, cascade port, hard drives, RAID, LUN, such as the state, usually the first view controller / RAID status, and then check the link status and mapping
A. True
B. False
Answer: A

Q: 6
The following does not belong to the SMI-S protocol features are.
A. Standard interface,mutual good operability
B. Relative SNMP, SMI-S is more powerful,more complete
C. SMI-S data model is a process-oriented
D. SMI-S support and facilitate the integration of different network management vendors
Answer: C

Q: 7
What SAN practical application of common networking? (Choose two)
A. IP SAN
B. FC SAN
C. SAS SAN
D. ISCSI SAN
Answer: A,B

Q: 8
Warning issued in network products, obtain and process description is correct? (Choose three)
A. Early warning information products released in Huawei website - > Service Bulletins - > warning notice
B. Product warning active learning needs engineers,key issues need to be tracked for management,according to the warning suggested doing active treatment
C. According to the urgency of the product or upgrade early-warning arrangement rectification plan,so take the initiative to prevent heart problems
D. Warning information hotline 400 engineers need attention,office engineercannotconcern
Answer: A,B,C

Q: 9
About array remote replication feature the following statement is correct.
A. Copy divided into synchronous replication and remote replication
B. Copied into asynchronous replication and remote replication
C. Copied into this array replication and remote replication
D. Copy divided into synchronous and asynchronous replication
Answer: D

Q: 10
Active-Passive mode, also called standby mode, i.e., at any time only one of the two controllers in the controller is activated, as the main controller, the application server for processing I / O requests, and additional control is idle, as a backup controller to the host controller fails to take over its work in a timely manner or offline.
A. True
B. False
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved