Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Huawei HC-611 Exam - Cheat-Test.com

Free HC-611 Sample Questions:

Q: 1
S5500T controller hardware supports 3.5 -inch hard drive, a 2U control box.
A. True
B. False
Answer: B

Q: 2
S5500T safe dish described right there ()? (Choose three)
A. No. 0,the 2nd and the 1st slot,slot 3 must have a disk in place.
B. 4 safe tray must be the same manufacturer in the same type of disk.
C. Please do not plug or adjust the order of safe disk drive,otherwise it may damage the system data.
D. Do not use the safe disk as a hot spare.
Answer: B,C,D

Q: 3
Same LUN simultaneously mapped to multiple host groups, this statement is correct?
A. True
B. False
Answer: B

Q: 4
NAS and SAN network storage, file system storage resources are used by the host application created.
A. True
B. False
Answer: B

Q: 5
Windows Server operating system supports dynamic volume types are there? (Choose three)
A. Simple Volume
B. RAID-10 volume
C. Striped volume
D. Spanned
Answer: A,C,D

Q: 6
S5000T during maintenance, HyperTerminal tool through which port to enter the CLI interface ()?
A. Maintenance serial
B. 1Gb iSCSI host ports
C. Management network port
D. SAS PRI
Answer: A

Q: 7
VTL3500 is mainly used for data backup, the most basic function is as a backup medium:
A. True
B. False
Answer: A

Q: 8
What are the indicators on view before S5000T product, you need to observe when maintaining ()? (Choose three)
A. Control box alarm indicator
B. Control box Power / Start Indicator
C. Hard drive activity LED
D. Interface Module Indicators
Answer: A,B,C

Q: 9
The default port iSCSI protocol used is;
A. TCP: 3260
B. UDP: 3260
C. TCP: 3620
D. UDP: 3620
Answer: A

Q: 10
SAN storage array systems, the following statement about the hot spare is wrong
A. Safe hot spare diskcannotbe done
B. Hot spare disk capacitycannotbe less than RAID members
C. After the hot spare swappable,no need to re- configure hot spare
D. Hot spare disk must be a member of the same type
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved