Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Huawei HC-224 Exam - Cheat-Test.com

Free HC-224 Sample Questions:

Q: 1
What about all outgoing labels in the label forwarding table of a device for different routes with the same next hop?
A. They must be different.
B. They must be the same.
C. They may be the same.
Answer: A

Q: 2
What is the POP action in MPLS?
A. The top label is removed from the MPLS label stack.
B. The top label is added to the MPLS label stack.
C. The top label is replaced with another value.
D. The top label is replaced with the label of another group.
Answer: A

Q: 3
MPLS is a switching standard defined by the IETF. Which devices exist on the MPLS network? (Select 2 Answers)
A. LSR
B. LER
C. Label distribution router
D. Label transmit router
Answer: A,B

Q: 4
MPLS is a switching standard defined by the IETF. Which device adds or deletes labels?
A. Label distribution router
B. LER
C. LSR
D. Label transmit router
Answer: B

Q: 5
Which encapsulation mode is used for the MPLS protocol on an Ethernet network?
A. Packet mode
B. Frame mode
C. Transport mode
D. Channel mode
E. Pipe mode
Answer: B

Q: 6
Where is the MPLS label in a data frame?
A. Behind the Layer 3 header and before the Layer 2 header
B. Behind the Layer 2 header and before the Layer 3 header
C. In the Layer 3 header
D. Before the Layer 2 header
Answer: B

Q: 7
In which of the following modes can the Eudemon be working? (Select 3 Answers)
A. Routing mode
B. Transparent mode
C. Composite mode
D. Transfer mode
Answer: A,B,C

Q: 8
The firewall can be working in routing mode, transparent mode, or composite mode. The default mode is the composite mode.
A. True
B. False
Answer: B

Q: 9
Configuring a firewall to work in transparent mode does not change the network topology.
A. True
B. False
Answer: A

Q: 10
The firewall does not use security rules to filter packets exchanged between interfaces in the same zone.
A. True
B. False
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved