Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Huawei HC-012-221 Exam - Cheat-Test.com

Free HC-012-221 Sample Questions:

Q: 1
BGP speakers sends which type of message to identify its peer's AS number information?
A. Route-refresh
B. Open
C. Keepalive
D. Update
Answer: B

Q: 2
A router receives a packet whose destination address is 195.26.17.4. Which of these subnets does this address belong to?
A. 195.26.0.0/21
B. 195.26.16.0/20
C. 195.26.8.0/22
D. 195.26.20.0/22
Answer: B

Q: 3
Which of the following situations will occur when the command "multicast bad balance" is configured? (Select 3 answers)
A. If there exists no unicast equal-cost routes, multicast load balancing fails.
B. If group address-based load splitting is employed, balanced distribution of entries over equal-cost routes cannot be ensured due to hash function limitations.
C. Balanced distribution of entries over equal-cost routes can be ensured as long as multicast load balancing is performed.
D. During multicast load splitting, traffic may not be balanced among equal-cost routes because multicast load balancing is based on multicast entries not multicast data packets.
Answer: A, B, D

Q: 4
If the subnet mask for Class A address is 255.255.240.0, how many bits are used for subnetting?
A. 4
B. 5
C. 9
D. 12
Answer: D

Q: 5
Which of the following BGP attributes are well known mandatory attributes? (Select 3 answers)
A. ORIGIN
B. AS_PATH
C. NEXT_HOP
D. MED
E. LOCAL_PREF
F. COMMUNITY
Answer: A, B, C

Q: 6
Which of the following statements are correct regarding OSPF intra-area route calculation? (Select 2 answers)
A. Each OSPF router uses only one Router LSA to describe the local active link state for an area.
B. Each OSPF router uses more than one Router LSA to describe local active link state for an area.
C. One Router LSA describes only one link.
D. One Router LSA describes more than one link.
Answer: A, D

Q: 7
Which of the following describes the relationship between BGP and AS?
A. BGP only runs between ASs, and cannot run within an AS.
B. BGP is an EGP used by ASs to exchange routing information with otehr ASs.
C. BGP builds network topologies by exchanging link-state information between ASs.
D. BGP cannot run between ASs.
Answer: B

Q: 8
How many hosts are available per subnet if you apply a /21 mask to the class B network?
A. 510
B. 512
C. 1022
D. 2046
Answer: D

Q: 9
OSPF directly runs over the IP protocol as protocol number 89.
A. TRUE
B. FALSE
Answer: A

Q: 10
Which of the following statements are true if a BGP peer is configured with "multiple" route selection tools for route filtering? (Select 2 answers)
A. The routes received from the BGP peer are first matched with IP-prefix and then with route-policy.
B. The routes received from the BGP peer are first matched with route-policy and then with IP-prefix.
C. The routes sent to the BGP peer are first matched with IP-prefix and then with route-policy.
D. The routes sent to the BGP peer are first matched with route-policy and then with IP-prefix.
Answer: A, C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved