Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Veritas HA-022X Exam - Cheat-Test.com

Free HA-022X Sample Questions:

Q: 1 Which hardware component is considered key in a high availability configuration using VERITAS Volume Manager and VCS?
A. multiple I/O paths
B. shared memory segment definitions
C. multiple processors
D. Fibre Channel attached storage
Answer: A

Q: 2 You are installing VCS on a new four-node cluster. You will be running the installation program from a single node. The system administrators are concerned about system security and do not want to give you the administrative password. Instead, they want to enter the password once and then leave you alone to work.
Assuming there are no reboots into single-user mode, which two methods enable you to accomplish this? (Choose two.)
A. telnet
B. ftp
C. ssh
D. rsh
E. RPC
Answer: C, D

Q: 3 What is a requirement for implementing a VCS cluster?
A. Hardware single points of failure must be isolated and eliminated.
B. An application must be able to restart to a known state after a failure.
C. An application must be able to run simultaneously on all clustered systems.
D. Monitored redundant hardware components must be the same make and model.
Answer: B

Q: 4 The systems you need to work on are in production and you want to minimize downtime. VCS is not currently installed or configured, though an application is.
Which two tasks can be performed prior to the downtime window? (Choose two.)
A. modify the public network interface configuration
B. connect the Fibre Channel cable from the system to the storage switch
C. attach the copper SCSI cable to the storage array
D. modify the private network interface configuration
E. test public network interfaces by disconnecting the cables
Answer: B, D

Q: 5 During review of a two-system VCS active-passive cluster installation, it is noticed that all disks are configured into a VERITAS Volume Manager disk group containing the boot disk.
Which limitation does this impose?
A. VCS cannot manage volumes created in this disk group.
B. Volumes in this disk group are restricted to only having two plexes.
C. This disk group cannot be deported/imported during an application fail over.
D. There are no limitations to having all disks in this disk group.
Answer: C

Q: 6 There is a requirement for an application to remain online when a public network interface fails in a two-system VCS cluster.
Which hardware configuration is required to configure this behavior in VCS?
A. At least two public network interfaces must be present on each system.
B. One network interface per system will work as long as two or more switches are present.
C. VCS will fail over the application any time any network interface fails on a system.
D. Multiple network interfaces must be on the same controller card on each system.
Answer: A

Q: 7 A system administrator wants to install a VCS database enterprise agent on to an active/passive cluster. Where should the database agent files be installed?
A. on local storage on every system in the cluster
B. on local storage on the machine designated as the active system
C. on shared storage so that both active and passive systems will have access
D. on shared storage with a symbolic link to the database on the active system
Answer: A

Q: 8 What are two ways to obtain a valid VERITAS Cluster Server license key? (Choose two.)
A. call the automated License Key Request line
B. contact your VERITAS Sales Representative
C. contact VERITAS Technical Support
D. use the key provided in the installation manual
E. use the VERITAS vLicense WEB site
Answer: B, E

Q: 9 Which VCS utility is used to verify a configuration file and can also be used by the VCS engine to load a configuration file at run time?
A. hacf
B. haconf
C. haload
D. haverify
Answer: A

Q: 10 Which elements are NOT components of a base VCS installation? (Choose two.)
A. bundled agents
B. enterprise agents
C. PERL
D. GAB Drivers
E. Clustered Volume Manager
Answer: B, E

Q: 11 VCS needs to be patched on systems running in a production environment.
There are two service groups currently running in a cluster that has two systems. VCS is to be stopped on all systems in the cluster in order to apply the patch without any application downtime.
What is the proper VCS command to accomplish this?
A. hastop ll
B. hastop ll orce
C. hapause pgrade
D. hasys -stop
Answer: B

Q: 12 An application uses static data that is currently stored on each system's local disks. VCS needs to start this application on multiple systems at the same time.
Which VERITAS product feature allows for the same application to simultaneously be started on
different systems?
A. VERITAS FlashSnap
B. VERITAS Clustered File System
C. VERITAS Volume Replicator
D. parallel service groups
Answer: D

Q: 13 What are two valid settings for FailoverPolicy? (Choose two.)
A. Priority
B. RoundRobin
C. Order
D. Failover
Answer: A, B

Q: 14 During VCS installation, the VCS notifier is to be configured to send messages to the SNMP console named snmpserv.
Which two additional pieces of information are needed to configure the notifier for SNMP? (Choose two.)
A. the location of the SNMP VCS MIB
B. the port number to use on the console
C. the email address of the user to whom to send traps
D. severity of messages to send to the console
E. the username on the system in which to send the messages
Answer: B, D

Q: 15 In which service group are the resources for the Cluster Manager Web console found?
A. WebService
B. WWWService
C. ClusterService
D. ClusterWeb
Answer: C, D

Q: 16 In which two conditions can a service group be AutoDisabled? (Choose two.)
A. when hashadow cannot restart HAD on a system
B. when the system is in a jeopardy membership
C. when a firm service group dependency exists between two service groups and the parent service group fails
D. when a firm service group dependency exists between two service groups and the child service group fails
Answer: A, B

Q: 17 There is a service group configuration with default service group attribute settings except FaultPropagation=0.
Under which condition will the service group attempt to fail over?
A. system failure
B. jeopardy
C. critical resource fault
D. setting attribute Parallel=1
Answer: A

Q: 18 Which command is used to verify that GAB is active on a cluster system?
A. gabstat -v
B. gabstat -a
C. gabconfig -v
D. gabconfig -a
Answer: D

Q: 19 The VCS notifier was configured during VCS installation.
Which resource type will be added to the VCS configuration in order to start the notification process?
A. Process
B. Notifier
C. NotifierMngr
D. Application
Answer: C

Q: 20 Which VCS bundled agent can be used to mirror the state of a NIC resource to another service group?
A. Proxy
B. Phantom
C. IPMultiNIC
D. MnicReflect
Answer: A

Q: 21 All of the systems in a VCS cluster have two private heartbeat links and are connected to the public network, but the cluster does not have any available shared disks.
Which addition would DECREASE the chances of the cluster from entering jeopardy?
A. disk heartbeats
B. a service group heartbeat
C. a low priority heartbeat
D. multiplexed heartbeats
Answer: C

Q: 22 Consider the following output of a gabconfig command:
GAB Port Memberships
===================================
Port a gen a36e0003 membership 0123
Port a gen a36e0003 jeopardy ;123
Port h gen fd570002 membership 0123
Port h gen fd570002 jeopardy ;123
On how many private network links is GAB properly communicating on?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
Answer: A

Q: 23 Which agent does the IP agent depend on in a properly configured service group?
A. Phantom
B. IPMultiNICPlus
C. NIC
D. MultiNICA
Answer: C

Q: 24 What is the maximum number of levels a group dependency tree can have?
A. two
B. three
C. four
D. two sets of two levels
Answer: B

Q: 25 Which kind of VCS service group dependency will permit a parent group to be brought online when the child group is offline?
A. Online Local
B. Offline Local
C. Online Remote
D. Offline Remote
Answer: B

Q: 26 Which two action sequences does HAD follow when the state of a service group changes? (Choose two.)
A. Parent resources are taken offline before the child resources.
B. Child resources are brought online before the parent resource.
C. Child resources are taken offline before the parent resource.
D. Parent resources are brought online before the child resources.
Answer: A, B

Q: 27 Which standard VCS resource types can determine if an application has unexpectedly exited? (Choose two.)
A. Process
B. FileOnOff
C. Share
D. Application
E. ProcessTable
Answer: A, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved