Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Huawei H13-622 Exam - Cheat-Test.com

Free H13-622 Sample Questions:

Q: 1
In the OceanStor 9000, a node pool is a collection of nodes that have the same characteristics such as physical type and access performance, and DST allows a user to divide physical nodes in the same file system into node pools.
A. TRUE
B. FALSE
Answer: A

Q: 2
When planning IP addresses for the back-end storage network of the OceanStor 9000 which uses IB networking, you must plan two back-end storage IP addresses and one temporary IP address for each node.
A. TRUE
B. FALSE
Answer: A

Q: 3
The license must be purchased for which of the following software features of the OceanStor 9000? (Select 3 answers)
A. WushanFS
B. InfoLink
C. InfoQuota
D. InfoTier
Answer: B, C, D

Q: 4
Which of the following issues are resolved by big data storage security technology? (Select 3 answers)
A. Integrity
B. Confidentiality
C. Availability
D. Continuity
Answer: A, B, C

Q: 5
Which of the following statements about the performance optimization check items of the N8500 clustered NAS storage systems are correct? (Select 3 answers)
A. Check whether the BBUs are faulty. If only one BBU is faulty, the current write policy of LUNs changes to write through.
B. Log in to the ISM and check whether alarms indicating slow disk response exist.
C. Check on the ISM whether bit errors exist on Fibre Channel ports.
D. Check whether front-end service ports are functioning at the optimal rate. For example, check whether the port rate is 4 Gbit/s when the bandwidth is 8 Gbit/s.
Answer: B, C, D

Q: 6
A customer has purchased an N8500 clustered NAS storage system configured with SATA and NL-5AS disks. In order to strike a balance between RAID reliability and read/write performance, which of the following configuration plans is recommended?
A. 11-disk RAID 5 and one hot spare disk
B. 11-disk RAID 6 and one hot spare disk
C. 4-disk RAID 10
D. 9-disk RAID 5
Answer: B

Q: 7
Which of the following statements about the intelligent load balancing feature of the OceanStor 9000 are correct? (Select 3 answers)
A. Performance is balanced among all nodes. Capacity cannot be balanced among all nodes.
B. Nodes can be divided into zones. An independent load balancing policy and an independent domain name can be configured for each zone.
C. Load balancing policies can be based on CPU usage, memory usage, bandwidth usage, number of network connections, and/or node capability.
D. The OceanStor 9000 provides the load balancing service based on round robin, CPU usage, or the number of connections to a node.
Answer: B, C, D

Q: 8
In an OceanStor 9000 storage system, the calculate quota is set to 50 GB for user A to access the /dir directory. When the amount of data that user A writes exceeds 50 GB in the /dir directory, the system allows user A to continue to write data in the /dir directory.
A. TRUE
B. FALSE
Answer: A

Q: 9
Which of the following statements about the file system planning of the N8500 clustered NAS storage systems are correct? (Select 2 answers)
A. A file system has at most 10 million files.
B. A directory has at most 10,000 files.
C. A file system has at most 10 levels of directories.
D. A file system has at most 10,000 directories.
Answer: B, C

Q: 10
Which of the following statements about the VCS services and resources provided by a clustered NAS system are correct? (Select 3 answers)
A. A dependency relationship between service groups can be defined.
B. A dependency relationship between resources can be defined.
C. Each resource corresponds to one agent.
D. Resource dependency relationships can be defined in a cyclic manner.
Answer: A, B, C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved