Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Huawei H12-224 Exam - Cheat-Test.com

Free H12-224 Sample Questions:

Q: 1
What is the maximum number of bits that can be used for subnetting, when the network address is a Class C address?
A. 6
B. 8
C. 12
D. 14
Answer: A

Q: 2
A 32-bit MPLS header consists of a 20-bit label used for packet forwarding, a 3-bit EXP field that identifies the IP packet priority, a 1-bit bottom-of-stack flag that identifies the last label, and an 8- bit ITL field. Which statement about the ITL field is true?
A. It is used to prevent packet forwarding loops, similar to the TTL field in an IP header.
B. It is used for label management.
C. It specifies the upstream device in label distribution
D. It controls the LSR.
Answer: A

Q: 3
What is the network address for the IP address 190.233.27.13/16?
A. 190.0.0.0
B. 190.233.0.0
C. 190.233.27.0
D. 190.233.27.1
Answer: B

Q: 4
Which of the following attacks are prevented after an IP address and MAC address are bound on the USG? (Select 2 answers)
A. IP address spoofing
B. MAC address spoofing
C. DoS attack
D. DDoS attack
Answer: A,B

Q: 5
Which switching technology reduces the size of broadcast domain?
A. VLAN
B. Trunk
C. RARP
D. STP
Answer: A

Q: 6
Which of the following statements are true regarding VRRP?
A. Only the Master can process the data packets being sent to the virtual router.
B. Only the Slave can process the data packets being sent to the virtual router.
C. Both Master and Slave can process the data packets being sent to the same virtual router to realize load balance.
D. By default, only the Master can process the data packets being sent to the virtual router; but certain configurations can make the Slave process the data packets being sent to the virtual router.
Answer: A

Q: 7
The Internet Group Management Protocol (IGMP) runs between hosts and their immediately neighboring multicast routers.
A. TRUE
B. FALSE
Answer: A

Q: 8
Which of the following problems can be solved by IGMP Snooping?
A. Receiver hosts support only IGMPv2 but the SSM model is used on the network.
B. A large number of receiver hosts exist on the network and a router receives large quantities of IGMP Report messages.
C. Multicast data packets are broadcast on Layer 2 devices.
D. Validity of IGMP Report messages.
Answer: C

Q: 9
In PIM-DM, which of the following messages needs to be sent by a downstream interface when the downstream interface recovers to the forwarding state from the prune state?
A. Join
B. Assert
C. Prune
D. Graft
Answer: D

Q: 10
Which of the following routers can initiate SPT switchover on a PIM-SM network? (Select 2 Answers)
A. Last-hop router
B. Intermediate router
C. RP
D. Source's DR
Answer: A,C

Q: 11
Which of the following messages exist only in PIM-SM? (Select 2 Answers)
A. Join/Prune
B. Assert
C. Bootstrap
D. Register
Answer: C,D

Q: 12
Which of the BGP attributes are Well-known mandatory attributes? (Select 3 Answers)
A. ORIGIN
B. AS_PATH
C. NEXT_HOP
D. MED
E. LOCAL_PREF
F. COMMUNITY
Answer: A,B,C

Q: 13
Which of the BGP attributes is Optional transitive attribute?
A. ORIGIN
B. AS_PATH
C. NEXT_HOP
D. MED
E. LOCAL_PREF
F. COMMUNITY
Answer: B

Q: 14
Which of the BGP attributes will not be advertised to other neighbor AS?
A. LOCAL_PREF
B. AS_PATH
C. COMMUNITY
D. ORIGIN
Answer: A

Q: 15
Which of the attributes must exist in the BGP Update messages? (Select 3 Answers)
A. LOCAL_PREF
B. NEXT_HOP
C. ORIGIN
D. AS_PATH
Answer: B,C,D

Q: 16
By default, what are the LOCAL_PREF and PREFERRED-VALUE in VRP system?
A. 0,32768
B. 100,0
C. 255,100
D. 32768,0
Answer: B

Q: 17
Which of the followings is used to avoid route loops in BGP?
A. Use ORIGIN attribute to record route origin
B. Use AS_PATH attribute to record all ASs during a route passing from the local area to the destination in a certain order
C. Use NEXT_HOP attribute to record next hop of the route
D. Use MED attribute to influence export selection of other AS
Answer: B

Q: 18
Which of the following statements about NSSA commands is false?
A. If the default-route-advertise parameter is set, a Type-7 default route is generated.
B. The no-import-route parameter is used to prevent the importing of AS external routes in the form of Type-7 LSAs into an NSSA.
C. The no-summary parameter is used to prevent the advertisement of Type-3 and Type-4 LSAs in an area.
D. The set-n-bit parameter indicates that an N-bit will be set in a DD packet.
Answer: A

Q: 19
Which of the following statements is false?
A. Each OSPF router uses only one Router-LSA to describe the status of local links in an area.
B. Link types described by a Router-LSA include P2P, P2MP, TransNet, and StubNet.
C. A Network-Summary-LSA describes the metric of the route from an ABR to a destination network segment.
D. Routing information can be exchanged between a backbone area and a non-backbone area but cannot be exchanged between two non-backbone areas.
Answer: B

Q: 20
Which of the following statements about VRRP are true? (Select 3 Answers)
A. VRRP determines the roles of routers (master or backup) in a virtual router based on their priorities.
B. If a backup router works in non-preemption mode and has a higher priority than the masterrouter, it will become the master router unless the master router fails.
C. After a backup router in preemption mode receives a VRRP packet from the master router, it compares its priority with the priority carried in the VRRP packet. If its priority is higher than the priority of the master router, it preempts to be the master router; if not, it remains in the backup state.
D. If two routers competing for the master router have the same priority, the router with a higher interface IP address becomes the master router.
Answer: A,C,D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved