Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Huawei H12-221 Exam - Cheat-Test.com

Free H12-221 Sample Questions:

Q: 1
An Autonomous System (AS) is a set of routers under the control of one technical administration that presents a common routing policy.
A. TRUE
B. FALSE
Answer: A

Q: 2
How many hosts can the network 154.27.0.0 support, if not subnetted?
A. 254
B. 1024
C. 65,534
D. 16,777,206
Answer: C

Q: 3
A BGP finite state machine has the following states:
Active
OpenConfirm
Idle
Established
OpenSent
What is the state transition sequence to establish a successful BGP peer relationship?
A. Idle-OpenSent-OpenConfirm-Active-Established
B. Idle-Active-OpenSent-OpenConfirm-Established
C. Active-Idle-OpenSent-OpenConfirm-Established
D. Idle-Active-OpenConfirm-OpenSent-Established
Answer: B

Q: 4
Which of the following attributes must exist in the BGP update messages? (Select 3 answers)
A. LOCAL_PREF
B. NEXT_HOP
C. ORIGIN
D. AS_PATH
Answer: B, C, D

Q: 5
Which of the following conditions must be met for importing routes into BGP using the network command? (Select 2 answers)
A. The routes must be optimal in the IP routing table.
B. The routes do not need to match the specified mask length.
C. The routes must match the specified mask length.
D. The routes must be IGP routes.
Answer: A, C

Q: 6
Which of the following LSAs are flooded within a single area? (Select 3 answers)
A. The Router LSAs
B. The Network LSAs
C. The Summary LSAs
D. The AS external LSAs
Answer: A, B, C

Q: 7
RTA is a source's DR and RTB is an RP. A multicast source sends multicast data to RTA but RTB cannot find any information about the multicast source (registered by using the PIM Register message). Why? (Select 3 answers)
A. RTB has no unicast routes to RTA.
B. RTA fails to learn RP information.
C. RTA has no unicast routes to RTB.
D. The RP learned by RTA is not RTB.
Answer: B, C, D

Q: 8
The ospf dr-priority value ranges from 0 to 255 and is 64 by default.
A. TRUE
B. FALSE
Answer: B

Q: 9
Based on BGP route selection rules, the route with the lowest local preference is preferred.
A. TRUE
B. FALSE
Answer: B

Q: 10
Each router running OSPF has a router ID which is a 32-bit integer to uniquely identify a router. Therefore, the router IDs must be different even if the routers are in different ASs.
A. TRUE
B. FALSE
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved