Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Huawei H11-851 Exam - Cheat-Test.com

Free H11-851 Sample Questions:

Q: 1
Which of the following is true? (Please choose 3 answers)
A. SMC 2.0 change from C/S structure to B/S architecture, provide Web operating interface, and support Internet explorer browser.
B. SMC 2.0 supports multi-user management, manage the user rights according to organization structure, support configuration of users' right.
C. SMC 2.0 provides SOAP interface, for the third party development, support functions of meeting to make an appointment.
D. SMC 2.0 cannot fuse with Microsoft Lynch.
Answer: A, B, C

Q: 2
What is the resolution of 1080P?
A. 1080*720 progressive scanning
B. 1080*720 interlaced scanning
C. 1920*1080 progressive scanning
D. 1920*1080 interlaced scanning
Answer: C

Q: 3
MCU front panel FE port is ()?
A. maintenance network port
B. Business network port
C. backup network port
D. master network port
Answer: A

Q: 4
Which of the following belongs to HD resolution? (Choose 3 answers)
A. 1080P
B. 1080I
C. 720P
D. DVD
Answer: A, B, C

Q: 5
HD terminal does not support secure encrypted.
A. True
B. False
Answer: B

Q: 6
I frame is a complete picture, and P-frames and B-frames is recorded with respect to change in I frames.
A. True
B. False
Answer: A

Q: 7
MCU can not register to SwitchCentre or Resource Manager case may be? (Select 3 answers)
A. Failure terminal
B. network failure
C. Registration parameters are inconsistent
D. segment limit
Answer: B, C, D

Q: 8
What is the resolution of 1080P?
A. 1960*1080
B. 1024*720
C. 1920*1080
D. 704*576
Answer: C

Q: 9
E1 line is special, stable and reliable performance, high safety, low price, simiple wiring.
A. True
B. False
Answer: B

Q: 10
HD terminal in the absence of the registered GK cannot for conference call.
A. True
B. False
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved