Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Google Google-Apps-Calendar Exam - Cheat-Test.com

Free Google-Apps-Calendar Sample Questions:

Q: 1
Bob has asked you to help him find a fast way to create a meeting with specific people. As a guidance counselor he often needs to create meetings with students, parents, and teachers and he would like to use the quick add feature to help automate the process. For example, he has a College Prep Meeting with Thomas next Tuesday at 2 PM. How could you help him complete this request using the quick add?
A. Bob can click the quick add feature, and then enter College Prep Meeting Tuesday 2 PM, and then click Invite Attendees, and choose Thomas or enter Thomas's email address.
B. The quick add feature does not allow users to include invitees; Bob will have to edit the email address.
C. Bob can click the quick add feature, and then enter College Prep Meeting Tuesday 2 PM and the email address of Thomas.
D. Bob can click the quick add feature, and then enter College Prep Meeting Tuesday 2 PM and the phone number of Thomas.
Answer: C

Q: 2
You want to use the quick add feature to schedule a meeting for next Monday at Taco Tuesday, a restaurant in your city. What should you do in this instance?
A. Click quick add, enter Monday, Taco Tuesday, Monday and hit enter.
B. Click quick add, enter Monday, Taco Tuesday, and hit enter.
C. Click quick add, enter Monday + TACO TUESDAY, and then hit enter (the caps prevents the day confusion).
D. Click quick add, enter Monday, "Taco Tuesday" and then hit enter.
Answer: D

Q: 3
Mike clicks the quick add feature in the Google Calendar and types in "Lunch with Joe on Thursday, noon" and hits Enter on his keyboard. What does Google Calendar do next?
A. Will ask Mike to confirm which Thursday for lunch.
B. Adds an appointment for lunch with Joe on the present day selected in the calendar.
C. Adds an appointment for lunch with Joe on the next Thursday at 12PM.
D. Opens the event details dialog box for additional editing.
Answer: C

Q: 4
You are an administrator of Google Apps for your school. You have been asked to change the URL for the Calendar to make it easier to access the domain for the users in your school.
What type of a record must you create in your DNS server to configure the URL for the calendar at your domain name?
A. MX record
B. AA record
C. CNAME record
D. A Record
Answer: C

Q: 5
You are coaching John on how to use the Google Calendar. John wants to know how can he quickly see all scheduled events after a certain date in the calendar. What is the easiest way to configure this view?
A. Click on the "Agenda" button on the toolbar across the top of the calendar to review scheduled events.
B. Click on the "Create Events" button on the mini-calendar and then review present events.
C. Click on the "Forward events" button on the toolbar to see events scheduled for the month.
D. Click on the Events button in the calendar.
Answer: A

Q: 6
Within Google Calendar, there are five different views available for users. Which of the following is NOT one of the views a user can access?
A. Week view
B. 4-days view
C. Day view
D. Two-month
Answer: D

Q: 7
Sam works in California and often needs to schedule a meeting with a client in New York City.
How can Sam quickly schedule a phone meeting with the client in New York for 2 o'clock in the Eastern Time zone?
A. In quick add, enter New York Phone call 3 PM EDT.
B. In quick add enter New York Phone call; 3 PM Eastern Time Zone.
C. In quick add enter New York Phone call; 3 PM -3Z.
D. Click the day of meeting, enter the event details, and in time zone choose Eastern Time zone.
Answer: A

Q: 8
Jane wants to schedule a faculty meeting for her school. She wants the meeting to happen every Tuesday and Thursday at 8 AM for the next six months. How can she do this with Google Calendar?
A. Jane can do this with one meeting by editing the event details. She will choose repeat every Tuesday and Thursday and then set the range for the meeting.
B. She will need to schedule two meetings, one for Tuesday and one for Thursday. Each meeting will repeat for six months in the event details editing.
C. Unfortunately, Google Calendar does not support repeating meetings unless the meetings are daily or once a week.
D. Jane can do this with one meeting by editing the event details. She will choose repeat daily, and then choose Tuesday and Thursday. Next she will set the range to six months and approve the event details.
Answer: A

Q: 9
You are a consultant for Google Apps and you are working with a school that has started using the Google Apps suite. A teacher wants to know how can she access the calendar through a Web address. What is the Web address for the Google apps calendar for her?
A. calendar.googleapps.com/myschool.edu
B. calendar.google.com/a/myschool.edu
C. cal.google.com/myschool.edu
D. calendar.googleapps.com/apps/myschool.edu
Answer: B

Q: 10
Mary manages three calendars for her school: her professional calendar, a calendar for using the school facilities, and a personal calendar for her life outside of school. How can Mary quickly add a reservation to the school facilities calendar?
A. Log into the facilities calendar, click on the date and time of the reservation, and enter the reservation details.
B. Choose the facilities calendar from the sidebar, click the day of the event in the minicalendar, and then click the time of the event and enter the event details.
C. Click the down arrow by the facilities calendar from the sidebar and choose "create an event on this calendar", then enter the details of the reservation.
D. Log into the facilities calendar, click the day of the event, and then choose the "Quick Add" feature.
Answer: C

Q: 11
Beth has an appointment with a client for brunch next Wednesday at a cafe called "Coffee Monday". In the quick add feature, she types in Wednesday Coffee Monday and hits enter.
What will the Google Calendar do next?
A. Schedule a meeting for both Wednesday and Monday.
B. Ask for when the meeting should take place, Monday or Wednesday.
C. Schedule the meeting for Monday.
D. Schedule the meeting for Wednesday.
Answer: C

Q: 12
What does the "Quick Add" link do in the Calendar view?
A. Adds an event for whatever day is selected in the mini-calendar view, and then opens the event details dialog box.
B. Adds a task item for the current calendar day regardless of the view selected.
C. Adds an event for whatever day is selected in the monthly view.
D. Allows you to quickly add an event to the current day in the calendar.
Answer: A

Q: 13
You are training a new user on how to access the Google Apps. If you are currently working in the Documents App, how can you switch to the Google Calendar?
A. Click Calendar along the top of the Docs window.
B. Close Docs and then click Calendar.
C. Press ALT+TAB on the keyboard.
D. Click Calendar along the side of the Docs page.
Answer: A

Q: 14
You are coaching a client on how to add an event to one day of her calendar. The event is a 1.5 hour meeting starting at 10 AM. Which one of the following statements best describes the steps to add the event to the client's calendar?
A. Click the Day view from the quick access toolbar, right-click the start time and choose New Meeting, enter the meeting duration as 90 minutes, and then enter the event details.
B. Click on the day of the event in the mini-calendar, click and drag from 10 AM to 11:30 AM in the daily calendar view, and then enter the event details.
C. Click on the day of the event in the mini-calendar, and type in the start time as 10 AM and the duration as 90 minutes, and then enter the name of the event.
D. Click the Day view, and then right-click the start time and choose New Event. From the New Event dialog box enter the start time, the end time, the name of the event, and other event details.
Answer: B

Q: 15
Jane has been invited to a meeting via Google Calendar and she accepted the event. Now Jane realizes that she will actually be gone on the day of the event. How can Jane remove the event from her calendar?
A. She can click the event and choose "Remove from this calendar".
B. Once she accepts the event she can only remove the event if the owner of the meeting removes her as a participant.
C. Once she accepts the event she cannot remove the event.
D. She can click the event and choose "Delete from this calendar".
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved