Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

H3C GB0-323 Exam - Cheat-Test.com

Free GB0-323 Sample Questions:

1. Which of the following items may be displayed in the multicast forwarding table of the layer 2 Ethernet switch?
A. Multicast IP address
B. Multicast MAC address
C. The corresponding port of the Multicast IP address
D. Multicast IP address of the next hop
Answer: BC

2. Which of the following protocols can be adopted by the host supporting multicast to be a member of a multicast group?
A. CBT
B. DVMRP
C. IGMPv1
D. IGMPv2
E. PIM-DM
B. PIM-SM
G. MOSPF
Answer: CD

3. The multicast routing protocol includes:
A. DVMRP
B. PIM-DM/PIM-SM
C. MOSPF
D. CBT
Answer: ABCD

4. Which of the following descriptions of the actions of the host and the router in IGMPv2 are true?
A. The router transmits the general query message periodically.
B. The host transmits the membership report actively when it wants to graft a certain group.
C. When a host needs to quit a group, it will send a leave group message to the router in the case that this host is the last one in the network segment, or else it will quit silently.
D. When the router receives the leave message, it will send out the query on the specific group to confirm whether the specific group has no member. If the router does not receive any report from the group in a short time, it will delete the group.
Answer: ABCD

5. Which of the following items are included in IGMPv2 packet?( )
A. Source IP address
B. Multicast address
C. Type
D. Maximum response time
E. Check sum
Answer: BCDE

6. Which is the protocol number of the IGMP packet?( )
A. 1
B. 2
C. 6
D. 17
Answer: B

7. Which of the following descriptions are true?
A. The layer 2 switch snoops the passing packeA. If it receives the IGMP report of certain multicast group, it will establish the group entry in the forwarding table and add the interface that receives the report to the forwarding table.
B. When the switch receives IGMP query message, it will forward the message to all interfaces listed in the forwarding table so as to maintain the entry.
C. After the switch receives the multicast data frame, it will forward the data to all the other interfaces except the interface receiving this frame.
D. IGMP snooping is implemented in the router.
Answer: AB

8. Which of the following descriptions of IGMP v2 are true?
A. IGMP is the multicast signaling protocol between multicast host and router.
B. IGMPv2 defines two query packets: general packet query and specific group query.
C. IGMP v2 host cannot be compatible with IGMPv1 router.
D. IGMP v1 host cannot be compatible with IGMPv2 router.
Answer: AB

9. If IGMP v1 router exists in the subnet, IGMPv2 router must be configured forcibly as IGMPv1.
A. True
B. False
Answer: A

10. Which of the following descriptions of the IGMP inhibition mechanism are true?
A. The IGMP report inhibition mechanism is adopted in the case that there are multiple routers at the same network segmenA.
B. This IGMP report inhibition mechanism is used to avoid the report storm at the network segmenA.
C. The IGMP report inhibition mechanism is adopted when there are several hosts belonging to the same multicast group.
D. In default, the multicast host is not allowed to use this report inhibition mechanism.
Answer: BC

11. Which of the following descriptions of the report inhibition mechanism defined by IGMP is true?( )
A. When the host receives query message, it will immediately send out the response membership reporA.
B. When the host receives query message, it will start a timer and wait for a random-length time before sending out the response reporA.
C. Every host needs to respond to the received query message.
D. Only one host in each group is needed to send out response report to the received query message.
Answer: D

12. Which of the following descriptions are true when multiple multicast routers are connected with the same LAN network segment?
A. When a router starts the multicast service, it is the querier by defaulA.
B. After the querier sends the query information, the other routers snoop and receive the query information and the group membership reporA.
C. If a querier receives the query message with a smaller source IP address, it will stop sending general query message and become a none-query router.
D. All the non-queriers start a query timer. When the timer is time out, the non-querier will immediately send out query message to be selected as a querier.
Answer: ABCD

13. The maximum response time of IGMP packet defines the permitted maximum delay before a host sends out a response message, and it is only valid for leave group message.
A. True
B. False
Answer: A

14. Which command should be used when starting the multicast application in Quidway S3526 switch?
A. [Quidway]ip multicast routing
B. [Quidway]multicast routing-enable
C. [Quidway-Vlan-interface2]multicast routing-enable
D. [Quidway-Vlan-interface2]ip multicast routing
Answer: B

15. Which of the following commands can be used to display IGMP interface information in the Quidway S3526 switch?
A. [Quidway]display ip igmp interface
B. <Quidway>display ip igmp interface
C. <Quidway>display ip igmp
D. [Quidway]display igmp interface
Answer: D

16. In default, which is the interval when the router sends out IGMP query message?
A. 100 seconds
B. 125 seconds
C. 10 seconds
D. 50 seconds
Answer: B

17. In default, which is the maximum response time when the router sends out IGMP query message?
A. 1 second
B. 5 seconds
C. 10 seconds
D. 100 seconds
Answer: C

18. What are the features of PIM-DM?( )
A. PIM-DM is independent of the unicast routing protocol.
B. PIM-DM must use the existing unicast routing table.
C. Pruning and grafting
D. PIM-DM is dependent of the unicast routing protocol
Answer: BCD

19. Which of the following items are PIM-DM messages?
A. Query response message
B. Pruning message
C. Grafting message
D. Grafting acknowledgement message
Answer: BCD

20. In the case that the priorities are same, how is the DR of the PIM-DM routers in the network chosen?
A. Choose the router with a bigger Router ID as DR
B. Choose the router with a smaller Router ID as DR
C. Choose the router with a bigger IP address as DR
D. Choose the router with a smaller IP address as DR
Answer: C

21. If the source address and the destination address of the data packet received by the layer 3 switch are in the different network segment, which of the following operation might be firstly performed?
A. Broadcast this data packet in VLAN.
B. Send ARP request to obtain the destination MAC address
C. Get the destination IP address and use it as the index to search the out-port in the routing table
D. Get the destination IP address and use it as the index to search the out-port in the hardware forwarding table
Answer: C

22. Which of the following items describes the reason for the higher efficiency of the layer 3 switch than the router?
A. The router needs to confirm the forwarding path by the software for the IP packet forwarding.
B. The layer 3 switch need not check the forwarding path.
C. The VLAN function of the layer 3 switch has segmented the broadcast packet
D. The layer 3 switch needs not the packet fragmentation process
Answer: A

23. Although the layer 3 switch is more effective and economic than the router, it cannot fully replace the router. Why?
A. The router can isolate the broadcast storm
B. The router can save MAC address
C. The router can save IP address
D. The router is more adapted to the more complicated network
Answer: D

24. Which of the following descriptions of RIP protocol are true?
A. The routing information is exchanged by RIP via UDP
B. RIP protocol is more adapted to the large-scale network.
C. RIP V1 transmits the packet in the broadcast mode
D. All the above descriptions are true.
Answer: AC

25. RIP protocol is:
A. Distance vector routing protocol
B. Link status routing protocol
C. External routing protocol
D. All the above items are false.
Answer: A

26. OSPF protocol is( )
A. Distance vector routing protocol
B. Link status routing protocol
C. External routing protocol
D. All the above items are false.
Answer: B

27. Which of the following descriptions of OSPF is true?
A. OSPF directly encapsulated the protocol packet into the IP packeA.
B. The routing message is exchanged by OSPF via UDP
C. The routing message is exchanged by OSPF via TCP
D. All the above descriptions are false.
Answer: A

28. Which of the following descriptions of the inter-VLAN communication are true?
A. The inter-VLAN communication on the layer 2 switch is disenabled.
B. The inter-VLAN communication on the layer 3 switch is disenabled.
C. The inter-VLAN communication on the layer 2 switch is enabled.
D. The inter-VLAN communication on the layer 3 switch is enabled.
Answer: AD

29. Which of the following descriptions is false?
A. The layer 3 switch implements the fast search by using the longest address mask match method.
B. The layer 3 switch implements the fast search by using the accurate address match method.
C. The operation of designating the routing interface to the VLAN is to assign an IP address, a subnet mask and a MAC address to the VLAN. After these assignments (MAC address needs not to be configured manually), the VLAN virtual interface becomes a routing interface.
D. The routing interface and the port of the router is one-to-one relationship, while the routing interface and the port of the layer 3 switch is one-to-multi relationship.
Answer: A

30. According to OSI model, on which layer does the transparent bridge work?
A. Physical layer
B. Data link layer
C. IP layer
D. Application layer
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved