Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

H3C GB0-320 Exam - Cheat-Test.com

Free GB0-320 Sample Questions:

1. Multiple layer switching is realized according to the following information.
A. Source MAC address and destination MAC address
B. Source IP address and destination IP address
C. source port number and destination port number
D. IP packet protocol number
Answer: ABCD

2. The Ethernet link layer is divided into two sub-layers by IEEE802.3. The two sub-layers are:
A. Physical sub-layer
B. MAC sub-layer
C. LLC sub-layer
D. IP sub-layer
Answer: BC

3. Which of the following Ethernet standards support speed rate auto-negotiation?
A. 10BASE-T
B. 100BASE-TX
C. 1000BASE-LX
D. 1000BASE-SX
Answer: AB

4. Which of the following descriptions of port aggregation technology are true?
A. This technology is applied in the connection between switch and switch
B. This technology is applied in the connection between switch and router
C. The technology is not applied in the connection between the high-speed server
D. This technology is not applied in the connection between the switch and the high-speed server
Answer: AB

5. If setting the working rate of Quidway S3526 Ethernet port 10 only to be 100Mbit/s, which of the following commands should be used?
A. speed 10
B. speed 100
C. speed auto
D. speed full
Answer: B

6. Compared with the common Ethernet packet, which of the following items are newly added in VLAN packet ruled in IEEE802.1Q protocol?
A. TPID (Tag Protocol Identifier)
B. Priority
C. Canonical Format Indicator (CFI)
D. VLAN Identifier (VLAN ID)
Answer: ABCD

7. The GARP itself is only a protocol specification but not an entity existing in the switch. The application entity that observes the GARP protocol is called the GARP application.
A. True
B. False
Answer: A

8. Which of the following descriptions of the defects of VLAN interconnection by the routers are true?
A. Generally, the router is more expensive than the switch at the same level.
B. The router function is almost realized by the software, so the forwarding performance is low.
C. Although there are many defects of VLAN interconnection by routers, router must be adopted to implement the multi-VLAN communication. To prevent the router from becoming the bottleneck of the network, most of the network flow should be planed in one VLAN.
D. All the above descriptions are false.
Answer: AB

9. The layer 2 switch supporting VLAN has solved the following problem:
A. Security
B. High efficiency
C. Flexible management
D. All the above items are false.
Answer: ABC

10. Which of the following descriptions of the transparent bridge is false?( )
A. The transparent bridge can learn the MAC address by itselB.
B. The transparent bridge can expand LAN.
C. The transparent bridge needs to modify the IP packet first, and then forward iA.
D. The transparent bridge is the equipment working on the layer 2.
Answer: C

11. Through which of the following packets is the BPDU packet transmitted?
A. IP packet
B. TCP packet
C. Ethernet frame
D. UDP frame
Answer: C

12. Which of the following descriptions of the Blocking status (Discarding status) of the spanning tree is false?
A. In Blocking status, BPDU packet can be received.
B. In Blocking status, no packet can be received.
C. In Blocking status, no MAC address can be learned.
D. In Blocking status, no data packet can be forwarded.
Answer: B

13. Which of the following descriptions of the port status transition under RSTP is false?
A. In the case that there are redundant paths leading to the root, if the original path is faulty, only several milliseconds is needed for finding the path fault and restoring the link connectivity.
B. In the case of point-to-point link, only one handshake is needed for the designated port to be transited to the Forwarding status. And the delay period is only several milliseconds.
C. For the bridging network running RSTP, the stable period of topology must be more than 30 seconds (Twice the period of ForwardDelay)
D. The port directly connecting to the PC can be rapidly transited to the Forwarding status, but the subscribers need to configure it to be the edge port firsA.
Answer: C

14. The values of the bridge priorities are not consecutive, and they are based on a certain step length, which is the step length?
A. 16
B. 100
C. 1024
D. 4096
Answer: D

15. When displaying the STP information via the display command, which of the following information related to the port is not include?
A. The switch priority
B. HelloTime, MaxAge and ForwardDelay configured to the switch
C. Root bridge ID
D. Location information of the switch in the spanning tree
Answer: D

16. To which of the following MAC multicast addresses should the multicast IP address 224.215.155.155 be mapped?
A. 01-00-5e-70-9b-9b
B. 01-00-5e-40-9b-9b
C. 01-00-5e-57-9b-9b
D. 01-00-5e-30-9b-9b
Answer: C

17. Which of the following descriptions of IGMP functions is true?
A. It is for the router to notify the layer 2 switch the host joining the multicasA.
B. Enhance IP packet forwarding performance
C. Maintain VLAN dynamically
D. Maintain the multicast group information between the host and the router.
Answer: D

18. Through which of the following messages does PIM-SM refresh its multicast distribution tree?
A. Hello message
B. Registration message
C. Join/pruning message
D. C-RP-Adv message
Answer: C

19. For the switch, to which of the following items can the interface ACL perform the packet filtering?( )
A. Source IP address and its subnet mask
B. Destination IP address and its subnet mask
C. Name of the designated interface
D. Ethernet encapsulation type of the data packet
Answer: C

20. LAN is a high-speed error tolerance data network covering a relatively small geographical scope. Except the covering scope, the differences between LAN and WAN lie in network ownership and data rate.
A. True
B. False
Answer: A

21. The devices that are applied in LAN are:( )
A. Access Server
B. MODEM
C. Hub
D. Ethernet switch
Answer: CD

22. The Ethernet at the early stage is based on the medium of ( ). Only after the appearance of the Ethernet based on ( ), Ethernet is developed to be the LAN standard we usually talk abouA.
A. Coaxial cable; Twisted pair
B. Twisted pair; Optical cable
C. Coaxial cable; Optical cable
D. Twisted pair; Coaxial cable
Answer: A

23. Which of the following descriptions of bridge are true?
A. The traditional Ethernet tries to segment the host by the bridge to reduce the conflicA.
B. In the large-scale network, HUB is more likely to be the bottleneck for the network transmission than the switch.
C. Bridge cannot provide a solution to the broadcast flooding.
D. Bridge can provide a solution to the broadcast flooding.
Answer: ABC

24. Which of the following descriptions of the switching Ethernet are true?
A. All the hosts in the network are physically unconnected. When the host needs to communicate, it is connected to the peer host via the switch equipment and disconnected after the communication.
B. The switching equipment includes: switching concentrator and switch.
C. The networking through the switching equipment is of star structure physically and bus structure logically.
D. All the above descriptions are false.
Answer: AB

25. Compared with hub, which of the following descriptions of Ethernet switch are true?
A. The Ethernet switch extends the bandwidth of the network.
B. The Ethernet switch separates the network collision domain and confines the network collision to the minimum
C. As the more intelligent switching equipment, the Ethernet switch can provide more functions required by users such as priority, virtual network and remote detection.
D. The Ethernet switch has completely solved the problem of broadcast flooding.
Answer: ABC

26. Which of the following items are in the scope of the switching Ethernet technology?( )
A. 802.1p
B. 802.1q
C. 802.1x
D. 802.1d
Answer: ABCD

27. Data flow priority technology enables the switch to forward data or information flow with a higher priority first, thus ensuring that the data with a higher priority is transmitted in the LAN with the least delay and enough bandwidth. In practice, the switch can implement the identification, priority allocation and forwarding of the data flow. Also, the network terminal may allocate priorities for the data frame and then the switch forwards them according to their priority flags.
A. True
B. False
Answer: A

28. The implementation of multicast includes two aspects: layer 3 multicast routing protocols and multicast group management protocols. The Ethernet switch identifies the multicast members by monitoring the IGMP packet or the layer 2 multicast registering protocol GMRP to guarantee the correct and effective transmission of the multicast packets.
A. True
B. False
Answer: A

29. Which of the following descriptions of VLAN of layer 2 switch are true?
A. The router must be adopted to interconnect VLANs to realize inter-VLAN communication. And this also conforms to the new 20/80 rule.
B. The network security can be enhanced by segmenting the physical network into different VLANs.
C. The utilization of the physical network can be improved by segmenting the physical network into different VLANs.
D. All the above descriptions are false.
Answer: BC


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved