Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

H3C GB0-283 Exam - Cheat-Test.com

Free GB0-283 Sample Questions:

1. Which are right about the BGP peer?
A. Once BGP is running on two routers, they can exchange routes as in IGP.
B. After BGP is started, the local router receives the BGP connection request of the adjacent router when neighbors are not specified.
C. If you want the local router to send the BGP connect request to the adjacent router, you should specify neighbors first.
D. Only neighbors established peers can send routes to each other.
Answer: CD

2. Which of the following are right about the regular expression of the AS-Path?
A. indicates the beginning of the path.
B. $ indicates the ending of the path.
C. \b indicates the separator between the AS code.
D. & indicates to match the local route.
Answer: ABCD

3. Which is the meaning of the aggregate 10.110.0.0 255.255.0.0 origin-policy MAP1 command?
A. Advertise only the aggregated route.
B. Advertise the aggregated route and all specific routes contained in the aggregation.
C. Advertise the aggregated route and some filtered specific routes.
D. Advertise the specific route, not the aggregated route.
Answer: C

4. Which are right about the debugging commands?
A. debug bgp event
B. debug bgp keepalive
C. debug bgp update
D. debug bgp packet
E. debug bgp open
Answer: ABDE

5. Which of the following are the function of import-route?
A. Import the route discovered by RIP to OSPF.
B. Implement route sharing between routing protocols.
C. Prevent route loop.
D. Import the static route to the dynamic routing protocol.
Answer: ABD

6. When a route is imported to the RIP routing protocol, if no metric is specified, which of the following will be taken as the default?
A. 15
B. 16
C. 254
D. 255
Answer: B

7. Which of the following can be implemented by the routing protocol through route policy?
A. The routing protocol can only send only part of the information when advertising the route.
B. The routing protocol can only receive part of the information when receiving the route.
C. The routing protocol can only import the route that meet the requirement.
D. The routing protocol can set the attribute of the imported route.
Answer: ABCD

8. Which of the following can be used as the filter list in the route policy?
A. custom-list
B. access list
C. prefix-list
D. route-policy
Answer: BCD

9. Which of the following are right about the relation between the route-policy and the filter?
A. When the route-policy is put into use, it can affect route importing, route advertising, and route receiving.
B. You can use the route-policy to filter and match the imported route.
C. You can use the access list and prefix-list to filter the route to be advertised or imported.
D. The route-policy can adopt the access list and prefix-list to filter the IP address.
Answer: ABCD

10. Which of the following are right about the standard access list and the extended access list when they being used in the route filtering?
A. Standard Access List is to match the destination segment address or the next hop of the route.
B. Extended Access List is to match its source address field with the source segment address field of the route.
C. Extended Access List is to match its destination address field with the destination segment address field.
D. Extended Access List is to match its source address field with the destination segment address field of the route.
Answer: AD

11. IP prefix-list is one of the filter lists. Which of the following are wrong when it is applied to route filtering?
A. It is used to match the destination address field or the next-hop field of the route.
B. It affects the gateway in such a way that the local routing protocol can only receive the route advertised by some specified routers. The address of the router must be filtered by the ip prefix-list. In such cases, the prefix-list is to match the source address in the IP header of the routing packet.
C. The route can pass the filter of the prefix-list only when it has passed the test of every filter item in the list.
D. It is only used for receiving the route.
Answer: CD

12. The command to define an address prefix-list is as follows:
ip ip-prefix prefix-list-name [index index-number] [permit|deny] network/len [greater-equal ge-value] [less-equal le-value].
Which is the right description to the parameter in the command?
A. prefix-list-name: The specified address prefix-list, the unique identification of an address prefix-list.
B. index-number: a list item to identify an address prefix-list. The smallest index-number is tested first. When no index-number is specified, the system automatically takes the maximal index-number plus 10 as the index-number.
C. permit: the matching mode of the specified address prefix-list. When the matching mode is Permit and the IP address to be filtered is in the range of the list item, we can say that the route has passed the filter of this list item. If the IP address to be filtered is not in the range of the list item, then the route goes for the next item test.
D. deny: the matching mode of the specified address prefix-list. When the matching mode is Deny, and the IP address to be filtered is in the range of the list item, the route can not pass the filter of the list item, and it will not go for the next item test.
Answer: ABCD

13. An address prefix-list is defined as the following:
[Quidway]ip ip-prefix p1 permit 10.0.192.0/8 gr 17 le 18
Which of the following is a wrong or incomplete description to it?
A. It indicates to match1 to 8 bit, and 17 to 18 bit of the IP address with that of the segment 10.0.192.0.
B. It indicates to match 17 to 18 bit of the IP address with that of the segment 10.0.192.0.
C. It allows the 1 to 8 bit, and 17 to 18 bit of the IP segment 10.0.192.0 to pass.
D. It means to change the mask of the 10.0.192.0 segment to 17 to 18 bits.
Answer: BCD

14. Which is wrong about route-policy?
A. It is used to match some attributes of the route. If matched, some action will be taken afterwards.
B. Match clause is the defined matching rules to filter the route. It is the condition to pass the route-policy. The matched objects are the attributes of the route.
C. Apply clause defines the action to be taken when the requirement specified in the if-match is met by the route. The action is to modify some attributes of the route.
D. The function of the route-policy is implemented by the prefix-list.
Answer: D

15. Which of the following are right about the route-policy?
A. A route-policy consists of multiple nodes. Every node is a test unit. seq-number is used to order the test between the nodes.
B. Every node is made up of a group of if-match and apply clauses. if-match clause defines the matching rule, that is, the requirement for the current route-map to pass the filter. The matched object is the attribute of the route. apply clause defines the action to be taken when the route meets the requirement in the if-match clause. The action is a set of configure commands to set the attribute of the route.
C. Parts with different seq-numbers relate to each other in OR, that is, the route matches with each part in order. Passing one part of the route-policy means passing the whole route-map.
D. Parts with different seq-numbers relate to each other in AND, that is, the route matches with each part in order. Passing all the nodes in the route-policy means passing the whole route-map.
Answer: ABC

16. Which of the following are right about ip-prefix?
A. An ip-prefix is identified by the list name. Every ip-prefix can contain multiple matching rules, or rather matching conditions to construct a match rule chain.
B. Each rule is identified with an index-number, which indicates the sequence of the test.
C. The matching rules relate to each other in OR. The router checks each matching rule in order. Once the route passes a matching rule, the route passes the filter of ip-prefix.
D. The matching rules relate to each other in AND. The router checks each matching rule in order. Only when the route passes all matching rules, the route passes the filter of ip-prefix.
Answer: ABC

17. In the if-Match clause in the route-policy, which of the following can be applied to all routing protocols?
A. if-match as-path aspath-list-num
B. if-match community community-list-num
C. if-match interface type number
D. if-match ip next-hop \{acl-number | ip-prefix ip-prefix-name}
Answer: CD

18. Which of the following are the function of the route-policy?
A. Filter the route.
B. Set the attribute of the route imported by the routing protocol.
C. Only import those that meet the specified requirements.
D. Only send those that meet the specified requirements when advertising the route.
E. Only receive those that meet the specified requirement
Answer: ABCDE

19. In the network running the OSPF protocol£¨only a single area£©, which are right description to LSA and LSDB among the following?
A. Every router gets the same LSDB (Link-State Database).
B. Every router does not get the same LSDB (Link-State Database).
C. The routing table for each router is different.
D. Each router gets the same routing table.
Answer: AC

20. The Hello message in the OSPF protocol is
A. To discover and maintain peers.
B. To describe the local LSDB.
C. To request LSA that does not exist locally to the opposite end, or the opposite end automatically updates LSA.
D. To elect DR and BDR
E. To have the LSA at the opposite end updated
F. To be dispatched periodically between two OSPF peers, and to monitor the link state.
Answer: ADF

21. To display the events happened during the operation of the OSPF, you can use
A. debugging ospf packet
B. debugging ospf event
C. display ospf
D. debugging ospf lsa-originate
Answer: B

22. To decide whether the interface has been correctly specified for the router running the OSPF protocol, which of the following commands you should use?
A. display ospf
B. display ip ospf interface
C. display ip interface
D. display ospf interface
E. display interface
Answer: D

23. In the router running the OSPF protocol, to check the peer state, you should use
A. display ip routing-table
B. display ospf peer
C. display ospf vlink
D. display ospf adjacency
Answer: B

24. Which command will give you the OSPF area information?
A. display ospf areas
B. display ospf lsdb
C. display ospf
D. display ospf peer
Answer: C

25. When specifying Router ID, you should note:
A. Router ID is the unique identifier for each router.
B. Router ID is an integer of 32 bits. You should assign such a dotted decimal notation to it.
C. In one area there can be two routers with the same Router ID.
D. Generally people use the IP address of an interface as the Router ID .
Answer: ABD

26. By default, when a router running both the RIP and the OSPF protocols£¬and they find a same route, which of the following is a right description to the routing table of the router.
A. In the routing table only the route found by RIP will show, for the RIP routes have a higher priority.
B. In the routing table, only the route found by OSPF will show, for the OSPF routes have a higher priority.
C. In the routing table only the route found by RIP will show, for the RIP protocol has a smaller metric.
D. In the routing table only the route found by OSPF will show, for the OSPF protocol has a smaller metric.
Answer: B

27. For a given destination address, the router checks the routing table to see whether there is a matching item. Which of the following is the matching rule?
A. Combine the destination address segment and the mask of a table item by AND, and then compare the combination with the other combination of the given destination address segment and the destination address by AND to see whether they are equivalent.
B. Combine the destination address segment and the mask of a table item by OR, and then compare the combination with the other combination of the given destination address segment and the destination address by OR to see whether they are equivalent.
C. Combine the destination address segment and the mask of a table item by AND, and then combine the mask with the given destination address by AND, last compare whether the two combinations are equal.
D. Combine the destination address segment and the mask of a table item by OR, and then combine the mask with the given destination address by OR, last compare whether the two combinations are equal.
Answer: C

28. For a router running the OSPF protocol, Router ID is the unique identifier of a router. According to the protocol, the Router ID must be unique in the following scope
A. In the network segment
B. In the area
C. In the AS internal
D. In the whole Internet
Answer: C

29. Which of the following packet will be used to elect the DR and the BDR?
A. HELLO packet (Hello Packet)
B. DD packet (Database Description Packet)
C. LSR packet (Link State Request Packet)
D. LSU packet (Link State Update Packet)
E. LSAck packet (Link State Acknowledgment Packet)
Answer: A

30. Which of the following packet contains the complete LSA information?
A. HELLO packet(Hello Packet)
B. DD packet (Database Description Packet)
C. LSR packet (Link State Request Packet)
D. LSU packet (Link State Update Packet)
E. LSAck packet(Link State Acknowledgment Packet)
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved