Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

H3C GB0-280 Exam - Cheat-Test.com

Free GB0-280 Sample Questions:

1. Which of the following are the right description to the backbone area?
A. The backbone area ID is 0.0.0.0.
B. All other areas must connect to the backbone area.
C. Between the backbone areas it can be disconnected.
D. Each ABR (Area Border Router) should be connected to at least one backbone area.
Answer: ABD

2. Which of the following are the right description to the adjacency between routers in the OSPF protocol?
A. Two routers, if they are in bidirectional adjacency, that is, they receive the Hello message from each other, they automatically become adjacent.
B. If two routers are adjacent, the underlying network between them is probably Point-to-Point.
C. If two routers are adjacent, the underlying network between them is probably Point-to-MultiPoint.
D. If two routers are adjacent, the underlying network between them is probably Broadcast. One of them must be a DR or BDR.
E. Only when the two routers are adjacent will they exchange the LSA message.
Answer: BCDE

3. Two routers running the OSPF protocol are synchronizing the Link State Database. When you check the peer state machine on one of them, it indicates it has reached the FULL state. Therefore, such a conclusion can be drawn that if you check the peer state machine from the other router, it should also indicate that it has reached the FULL state.
A. True
B. False
Answer: B

4. To view the information of the DR and BDR in the OSPF area, you can use
A. Display ospf
B. Display ospf error
C. Display ospf interface
D. Display ospf peer
Answer: A

5. Which is wrong about the BGP protocol?
A. BGP is a robust routing protocol.
B. BGP is to check the route loop.
C. BGP can not summary routes of the same type.
D. BGP inherits from EGP
Answer: C

6. Which of the following is the way to avoid loop in the BGP protocol?
A. Record the source of the route in the attribute: origin
B. Record the AS route in the attribute: AS-Path
C. Record the next hop in the Next-Hop attribute
D. Affect the choice of egress for another AS in the MED attribute
Answer: B

7. In the BGP protocol, the function of the community attribute NO-EXPORT is to
A. Indicate that the route with this attribute should not be notified to any peer out of the alliance
B. Indicate that the route with this attribute, once received, should not be notified to any BGP peer.
C. Indicate that the route with this attribute, once received, should not be notified to any EBGP peer.
D. None of the above
Answer: A

8. BGP community is a group of destinations with public attributes. For a network or an AS there can be only one community.
A. True
B. False
Answer: B

9. In the OSPF protocol, which of the following is the default point-to-point network types?
A. PPP
B. Frame relay
C. X.25
D. Ethernet
Answer: A

10. Bi-directional Import refers to that routes are imported mutually between routing protocols. To prevent route loop, you can
A. prohibit route redistributing from 2 different routing processes which runs over the same router into each other.
B. Use filter-policy import
C. Use filter-policy export
D. Use fire-wall
Answer: ABC

11. The route will be matched with each if-match clause under the node of the route-policy in order. Passing one if-match clause means passing the whole route-policy.
A. True
B. False
Answer: B

12. How many attributes can every RADIUS packet carry?
A. 1
B. 2
C. 3
D. Multiple
Answer: D

13. In which ways can VPN benefit the ISP (Internet Service Provider) and VPN user?
A. ISP can build a long-term cooperation with enterprises and extend the service, taking advantage of the existent network resource.
B. It is cost-saving for VPN users.
C. The VPN user can transfer the WAN maintenance task to the profession ISP.
D. The enterprise can allocate network address to the VPN user in a unified way.
E. The private data transmitted through the pubic network is guaranteed with security.
Answer: ABCDE

14. Which of the following are right about ESP?
A. ESP encapsulates the data to an IP packet after encryption to ensure its privacy.
B. The user can choose the encrypted Hash algorithm to ensure integrity and authenticity of the packet.
C. In conjunction with anti-replay window and packet authentication, the AH protocol adopts 32 bits sequence number to prevent and defend replay attacks.
D. Under transmission mode, the AH protocol encrypts the effective data in the IP packet.
E. Under the tunnel mode, the AH protocol encrypts the entire IP packet.
Answer: ABCDE

15. In what ways that the Integrated Service varies from Best-Effort services?
A. First Come, First Served.
B. Guaranteed Service
C. Controlled-Load Service
D. Service similar to ISDN
Answer: BC

16. Why average length of the queue is adopted to check the length of the queue in WRED?
A. Because the queue length can not be calculated directly.
B. Average Queue can balance the resource seizure.
C. Comparing the queue length (the absolute length of the queue) with the thresholds before dropping the packet will lead to unfairness to the burst traffic, which is disadvantageous to traffic transportation.
D. The average length of the queue is related with the types of the supported services.
Answer: C

17. Which are the right one/ones about OSPF among the following descriptions?
A. If some changes take place on the network topology, OSPF immediately dispatches an update packet, and synchronizes these changes to the Autonomous System.
B. Comparing with RIP, it can save bandwidth.
C. It supports the dispatch of protocol packets with multicast addresses.
D. The measure ranges 0 through 255.
E. It supports equivalent value routes to the same destination address.
F. Its algorithm prevents self-loop routes.
G. It supports Variable Length Subnet Mask (VLSM)
Answer: ABCEFG

18. The packets of OSPF are encapsulated in the IP. The protocol number used is
A. 23
B. 89
C. 520
D. 170
Answer: B

19. The right description to the OSPF protocol are
A. It is a link state-based protocol running in the AS and developed by IETF.
B. According to the collected link state information, OSPF calculates the shortest path to get the route.
C. It allows the AS network to be partitioned into areas. The route information transmitted between areas is further abstracted to reduce seizure of bandwidth.
D. It transmits the packet according to the multicast address at the multicast-enabled data link layer, which greatly reduces the interference to the other network equipment.
Answer: ABCD

20. In which ways does OSPF describe the network topology?
A. There is only one router on which the port is connected to the network segment.
B. The port connects to a router through point-to-point network.
C. The port connects to multiple routers through broadcast or NBMA network.
D. The port connects to multiple routers through point-to-multipoint network.
Answer: ABCD

21. The right procedure for the OSPF protocol to calculate the route is
A. Every router produces a LSA according to the topology around it.
B. Calculated on the collected LSAs to span a shortest path tree.
C. Send the LSA to the other routers in the network, and meanwhile collect the LSA produced by other routers.
D. Produce the Link-State Database.
A. A-B-C-D
B. A-C-B-D
C. A-C-D-B
D. D-A-C-B
Answer: C

22. In the network running the OSPF protocol£¨only a single area£©, which are right description to LSA and LSDB among the following?
A. Every router gets the same LSDB (Link-State Database).
B. Every router does not get the same LSDB (Link-State Database).
C. The routing table for each router is different.
D. Each router gets the same routing table.
Answer: AC

23. The Hello message in the OSPF protocol is
A. To discover and maintain peers.
B. To describe the local LSDB.
C. To request LSA that does not exist locally to the opposite end, or the opposite end automatically updates LSA.
D. To elect DR and BDR
E. To have the LSA at the opposite end updated
F. To be dispatched periodically between two OSPF peers, and to monitor the link state.
Answer: ADF

24. In the OSPF protocol, the Database Description (DD) packet is
A. To discover and maintain peers.
B. To describe the local LSDB.
C. To request LSA that does not exist locally to the opposite end, or the opposite end automatically updates LSA.
D. To elect DR and BDR
E. To have the LSA at the opposite end updated
F. To make the acknowledgement after receiving LSU
Answer: B

25. In the OSPF protocol, the LSR packet is to
A. To discover and maintain peers.
B. To describe the local LSDB.
C. To request LSA that does not exist locally to the opposite end, or the opposite end automatically updates LSA.
D. To elect DR and BDR
E. To have the LSA at the opposite end updated
F. To make the acknowledgement after receiving LSU
Answer: C

26. In the OSPF protocol, the LSU packet is to
A. To discover and maintain peers.
B. To describe the local LSDB.
C. To request LSA that does not exist locally to the opposite end, or the opposite end automatically updates LSA.
D. To elect DR and BDR
E. To have the LSA at the opposite end updated
F. To make the acknowledgement after receiving LSU
Answer: E

27. For any two routers running OSPF on the same link who want to be peers, which items in the Hello messages should match with each other?
A. Area ID
B. The authentication type and the authentication key
C. Hello-interval of the Hello packet and the Dead-interval
D. Router ID
E. Network type
Answer: ABC

28. In the OSPF protocol, which of the following are the right description to the Designated Router
A. DR is not manually designated, but elected among all routers in the current network segment.
B. If two routers have the different priorities, choose the router with a smaller priority as the DR.
C. If two routers have the same priority, choose the router with a greater Router ID as the DR.
D. The DR in the segment must be the one which has the greatest priority.
Answer: AC

29. In the OSPF protocol, which of the following belong to the default NBMA network types
A. PPP
B. Frame relay
C. X.25
D. Ethernet
E. ATM
Answer: BCE


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved