Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

ISEB FSDEV Exam - Cheat-Test.com

Free FSDEV Sample Questions:

Q: 1
A typical IT Architecture team is made up of a number of roles. Which of the following is NOT usually part of such a team?
A. Sponsor.
B. Customer.
C. Project Manager.
D. Designer.
Answer: B

Q: 2
Which of the following roles is responsible for ensuring changes to an IT architecture are carried out consistently and to standard?
A. IT Infrastructure Manager.
B. Standards Manager.
C. IT Architect.
D. Project Manager.
Answer: C

Q: 3
Which of the following acronyms refers to an architectural style whose goal is to achieve loose coupling between interacting software agents?
A. ERP.
B. UML.
C. SOA.
D. MDA.
Answer: C

Q: 4
A software developer has been asked to identify the programs affected by a change request received from a user. Which of the following terms best describes the task the programmer has been asked to perform?
A. Impact analysis.
B. Corrective maintenance.
C. Re-factoring.
D. Adaptive maintenance.
Answer: A

Q: 5
What kind of matrix shows the interactions between processes and data in a system?
A. A COBIT matrix.
B. A CSF matrix.
C. A CRUD matrix.
D. A CRAMM matrix.
Answer: C

Q: 6
In a systems development context, which of these best describes the term “Outsourcing”?
A. Always buying application package software.
B. Having all software built in another country.
C. Having all software built by the company’s own employees.
D. Having software specifically created or supplied by another company.
Answer: D

Q: 7
What is the goal of a service-oriented architecture?
A. To provide web applications to the service sector of the economy.
B. To ensure that data and processing are tightly coupled.
C. To avoid the need to use XML in coupling and cohesion.
D. To achieve loose coupling among interacting software agents.
Answer: D

Q: 8
Questionnaires are useful in Requirements Elicitation where:
A. The survey group is dispersed.
B. It is important to gain a consensus.
C. All stakeholders need to buy in to the proposed solution.
D. The analyst wishes to build rapport with individual stakeholders.
Answer: A

Q: 9
Which of the following is NOT a technique for Requirements Elicitation?
A. Logical DataModeling.
B. Interviews.
C. Observations.
D. Workshops.
Answer: A

Q: 10
Which activity typically completes the systems development process?
A. The preparation of an adaptive maintenance plan.
B. A post implementation and evaluation review.
C. The training of everyone who will use the new system.
D. A system handover from testing to live running.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved