Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Foundry Networks FN0-405 Exam - Cheat-Test.com

Free FN0-405 Sample Questions:

Q: 1 Which of the following are advantages of Peer Groups? Choose all that apply.
A. Allows resetting neighbor sessions on a Peer Group basis
B. Simplifies neighbor configuration
C. Route updates from one EBGP neighbor in a peer group can be passed to other EBGP neighbors in the same peer group
D. Conserves memory
Answer: A, B, D

Q: 2 What is the process of artificially lengthening the AS-Path called?
A. AS-Path pre-pending
B. AS-Path appending
C. AS-Path filtering
D. AS-Path extension
Answer: A

Q: 3 What parameter specifies the AS the remote neighbor is in?
A. prefix-list-as
B. remote-as
C. remote-neighbor-as
D. remote-route-as
Answer: B

Q: 4 What is the administrative distance for a connected interface?
A. 1
B. 10
C. 15
D. 0
Answer: D

Q: 5 Based on the following prefix list statement, which of the routes will be permitted and denied ip prefix-list List_B permit 169.51.0.0/16 ge 20 1) 169.51.6.0/24 2) 169.51.128.0/18 3) 169.51.16.0/20 4) 169.51.64.0/19
A. 1=permitted, 2=permitted, 3=permitted, 4=denied
B. 1=denied, 2=permitted, 3=denied, 4=permitted
C. 1=permitted, 2=denied, 3=permitted, 4=denied
D. 1=permitted, 2=permitted, 3=denied, 4=denied
Answer: C

Q: 6 BGP routes only propagate between Autonomous Systems.
A. T
B. F
Answer: B

Q: 7 What will be the results of the following command?
clear ip bgp neighbor 192.168.1.170 soft in
A. clear all routes on th 192.168.1.170 network
B. dynamically refresh from the 192.168.1.170 neighbor
C. clear all routes on the neighbor 192.168.1.170
D. reset the BGP4 session on neighbor 192.168.1.170
Answer: B

Q: 8 What are the three possible BGP failure states? Choose all that apply.
A. Admin
B. Connect
C. Active
D. Idle
E. Established
F. Open Sent
G. Open Confirm
Answer: B, C, D

Q: 9 What port does BGP communicates on?
A. 161
B. 110
C. 80
D. 179
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved