Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Foundry Networks FN0-240 Exam - Cheat-Test.com

Free FN0-240 Sample Questions:

Q: 1 SYN-Guard and SYN-Defense can be configured on:
A. ServerIron XL
B. ServerIron 100
C. ServerIron 400
D. ServerIron 800
E. ServerIron 450
F. ServerIron 850
G. ServerIron GT-E
Answer: B, C, D, E, F, G

Q: 2 The best practice method to configure SSL Layer7 switching is
A. URL switching
B. Cookie switching
C. Session ID switching
D. Round robin
Answer: C

Q: 3 sFlow is supported on the:
A. ServerIron XL
B. ServerIron 100
C. ServerIron 400
D. ServerIron 800
E. ServerIron 450
F. ServerIron 850
G. ServerIron GT-E
Answer: E, F, G

Q: 4 The maximum length of the URLcharacter is the same for the ServerIron XL and the ServerIron 400 product families?
A. True
B. False
Answer: A

Q: 5 When using Layer 7 Switching, what command would you use to instruct the ServerIron to buffer all request packets until all the necessary information is received insuring that the whole HTTP header will be saved?
A. port http
B. port http buffer-for-end-http
C. port http wait-for-end-header
D. port http wait-for-end-http
Answer: D

Q: 6 A UDP application is considered down if the server returns:
A. No packet
B. A garbage packet
C. An UDP probe packet
D. An ICMP unreachable packet
Answer: D

Q: 7 An active health check is done:
A. At each user request
B. According to the configured time values
C. When the Reassign-Threshold is exceeded
D. When there is a status change from the server
Answer: B

Q: 8 An HTTP health check can return:
A. A keepalive
B. Status code
C. Content verification
D. A value to increment the Reassign-Threshold
Answer: B, C

Q: 9 Which of the following Health Check types are performed at Layer 7?
A. Arp Request
B. TCP
C. HTTP
D. IMAP4
E. UDP
F. LDAP
G. MMS
H. RSTP
Answer: C, D, F, G

Q: 10 How many simultaneous levels of health checks can be configured on the ServerIron to health check the same real server
A. Layer 3, Layer4
B. Layer4, Layer7
C. Layer3, Layer4, Layer7, content match
D. Layer 4, Layer7, content match
Answer: B

Q: 11 What will be the corresponding Virtual MAC Address belonging to a configured VIP 175.30.15.10 (AF:1E:0F:0A)
A. VMACs have to be manually configured
B. AF:1E:0F:0A:FF:FF
C. 02:0C:DB:1E:0F:0A
D. 02:0C:AF:1E:0F:0A
Answer: C

Q: 12 What must be done before a Health-Check Policy will take effect?
A. The Health-Check Policy must be bound to the VIP
B. The Health-Check Policy intervals and reset must be define
C. The Health-Check Policy must be attached to an application port on a real server
D. The Health-Check Policy must be configured to use 3-way handshaking
Answer: C

Q: 13 A Matching List can contain:
A. Log
B. URL
C. Down simple
D. Status codes
E. Up Compound
Answer: A, C, E

Q: 14 When health checking is enabled, a server response time consists of the combination of its response to client requests and its response to Layer 4 or Layer 7 health checks from the ServerIron.
A. True
B. False
Answer: B

Q: 15 When using a scripted health check, the default health check is disabled.
A. True
B. False
Answer: A

Q: 16 A scripted health check can only contain searches for:
A. ASCII content
B. Status codes
C. Status codes and ASCII content
D. Status codes, ASCII content and keepalives
Answer: C

Q: 17 Port profiles are used to define:
A. Port types
B. Status of ports
C. Well known ports
D. HTTP health checks
Answer: A

Q: 18 The Foundry ServerIron can perform Layer 7 health checks on the following TCP applications (select all that applies)?
A. FTP (port 21)
B. POP3 (port 110)
C. LDAP (port 389)
D. SNMP
Answer: A, B, C

Q: 19 Health checks to port 443 can be:
A. Secure
B. Simple
C. Simple and Secure
D. Simple, Secure and Boolean
Answer: A, B

Q: 20 A Port Profile is a set of attributes that defines a TCP/UDP port. Which of the following are valid Port Profile Attributes?
A. l4-healthck
B. Keepalive interval and retries
C. TCP or UDP age
D. Keepalive state
Answer: B, C, D

Q: 21 disabling layer 4 health checks will automatically disable layer 7 health checks
A. True
B. False
Answer: A

Q: 22 Each Matching List must have a name
A. True
B. False
Answer: A

Q: 23 On the ServerIrons 400/800, the Health Checks are performed by what section of the hardware?
A. The Management processor
B. The Barrel processors
C. The IPC processors
D. WSM processor
Answer: A

Q: 24 If a string that meets the selection criteria is a subset of another:
A. The longer string takes precedence
B. The shorter string takes precedence
C. The string that is read last takes precedence
D. The string that is read first takes precedence
Answer: A

Q: 25 What is the command syntax for setting up a layer 7 heathcheck for HTTP 1.1?
A. port http url "GET /www.abc.com HTTP1.1\r\n\r\n"
B. port url http "http 1.1/"
C. port http url "GET / HTTP/1.0\r\nHost: www.domain1.com\r\n\r\n"
D. port http url "GET / HTTP/1.0\r\
E. port http url "GET / HTTP/1.1\r\nHost: www.domain1.com\r\n\r\n"
Answer: E

Q: 26 For any application port, the "sticky" command is used to:
A. bind real servers
B. configure persistence
C. create sessions
D. cookie switching
Answer: B

Q: 27 How does the ServerIron measure response time in Direct Server Return configurations?
A. The ServerIron uses the reply traffic to measure the response time.
B. The ServerIron uses the Health Check and the reply traffic and applies the smooth factor to get the average
C. The ServerIron uses the Server Response Time Weights parameter to measure response time.
D. The ServerIron uses the Health Check responses to measure response time.
Answer: D

Q: 28 The WSM6 module
A. Balances traffic to and from the management processor
B. Manages the SI850 and SI450
C. Has 6 management processors
D. Can be configured as a WSM-100
Answer: B

Q: 29 What is the design advantage of using Symmetric Sever Load Balancing (SSLB) over Hot Standby redundancy?
A. You can use Port Monitoring. It is not supported on the standby ServerIron
B. You are limited to only one pair of standby ServerIrons per broadcast domain.
C. You do not have to dedicate a ServerIron as a Standby.
D. You do not have to worry about STP interfering with Hot Standby communications
Answer: A, C

Q: 30 How often does the Serveriron ARP for a real server after it is up by default?
A. It does not arp for the server once it is up.
B. Every 5 mins
C. Every 2 mins
D. Every 20 seconds
E. Every 2 seconds
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved