Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Foundry Networks FN0-202 Exam - Cheat-Test.com

Free FN0-202 Sample Questions:

Q: 1 Which of the following are valid source addresses the ServerIron can use to perform its health checks?
A. The ServerIron Management IP address
B. The Real Server Ip address
C. Server Source IP defined on the ServerIron
D. The default gateway
Answer: A, C

Q: 2 Which of the following best describes Direct Server Return (DSR)?
A. Client bypasses the SLB device and talks directly to the servers.
B. Client sends traffic to SLB device and SLB device responds with HTTP re-direct.
C. Server bypasses the SLB device and sends replies directly to the client.
D. Server replicates data onto other servers closer to the client.
Answer: C

Q: 3 Using show server real, if you see SUSPECT under an application port
A. There is no link to the server
B. The application might not be available
C. The time between packets has increased
D. The server is reachable at Layer 3 but the application failed Layer 4 or 7 health checks
Answer: C

Q: 4 Using show server real, if you see UNBND:
A. The application cannot be found
B. The application is bound to the VIP
C. The VIP is bound to the real server
D. The application needs to be bound to the real server
E. The application port for the real server is not bound to the real server
Answer: C

Q: 5 1. The Serveriron sends a TCP SYN packet to the server,
2. The SI waits one second and then checks for a SYN ACK reply from the server.
3. If the SYN ACK is received, then the ServerIron completes the test by sending TCP RESET to the server.
Describes what kind of Health Checks
A. Layer 4 UDP Three-way health check
B. Layer 3 TCP Three-way health check
C. Layer 4 TCP Three-way health check
D. Layer 3 UDP Three-way health check
Answer: C

Q: 6 To access a remote server, configure:
A. Server source-nat
B. Source-nat in the same subnet as the ServerIron Management IP
C. Server source-ip and source-nat in the same subnet as the ServerIron Management IP
D. Server source-ip for the remotes subnet
Answer: C

Q: 7 If the real servers are directly connected to the ServerIron, the ServerIron replaces the:
A. Source IP address with the real servers address
B. Destination IP address with the real servers address
C. Source address with the ServerIrons server source-ip address
D. Source and destination addresses with the ServerIrons server source-ip and the real servers IP addresses.
Answer: B

Q: 8 What is the default SLB behavior for Server Load Balancing for packets from the ServerIron to the real server?
Choices:
1)Packets from the ServerIron to the real server
a.Destination translates address from the VIP to the real serverIP
b.Source translate the clients IP address
2)Packets from the ServerIron to the real server
a.Destination translates address from the VIP to the real server IP
b.Source leaves the clients IP address unchanged
3)Packets from the ServerIron to the real server
a.Destination leave the clients IP address unchanged
b.Source Translate the real server IP address into a VIP address
4)Packets from the ServerIron to the real server
a.Destination Leave the real server IP address unchanged
b.Source leaves the clients IP address unchanged
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
Answer: B

Q: 9 What ServerIron functionality allows a client to connect to the same server to which it previously established an SSL connection? (Select all that apply)
A. sticky
B. SSL session ID switching
C. cookie switching
D. HTTP header hashing
Answer: A, B

Q: 10 The Foundry ServerIron uses predictors to determine how to load balance the traffic flow. Which of the following is not a valid predictor?
A. Least Connections
B. Round Robin
C. Least port priority
D. Response Time/Least Connections
Answer: C

Q: 11 What best describes the role that the Virtual IP (VIP) Address plays in SLB?
A. The Virtual IP maps multiple logical addresses to one physical port number,
B. The Virtual IP address maps one logical address to multiple physical servers
C. The Virtual IP responds to ARPs with the real servers IP address
D. The Virtual IP maps ARPs with the real servers IP cache table.
Answer: B

Q: 12 What is the well-known name for port 80?
A. HTTP
B. POP3
C. IMAP4
D. FTP
Answer: A

Q: 13 Performing Health Check on remote servers requires a source IP address that is not related to std NAT.
A. True
B. False
Answer: A

Q: 14 Which Foundry SLB predictor uses a percentage distribution?
A. round robin
B. weighted
C. least connections
D. delay
Answer: B

Q: 15 What is the correct Foundry CLI command syntax for Layer 7 health check to a specific URL ?
A. ServerIron (config-hc-check1)# port http url "GET/sales.html"
B. ServerIron (config-hc-check1)# url "/sales.html
C. ServerIron (config-hc-check1)# http url "PUT/sales.html
D. ServerIron (config-hc-check1)# L7 healthcheck url "/sales.html"
Answer: A

Q: 16 What is the Foundry CLI command "ip tcp burst" used for?
A. Protect against TCP SYN attacks.
B. Enable tcp bursts
C. Flood TCP SYN
D. None of the above
Answer: A

Q: 17 What is the default settings for Layer 2 Health Checks on the ServerIron XL product family?
A. 4 sec
B. 20 sec
C. 2 sec
D. 40 sec
Answer: B

Q: 18 Using source-nat causes the ServerIron to replace the:
A. Destination address with the source address
B. Real servers source address with the server source-ip
C. Source address with the ServerIrons management address
D. Source and destination addresses with the server source-ip address and the real server.
Answer: D

Q: 19 What must an administrator configure to ensure that all requests for multiple ports from one client goes to the same server?
A. The "Primary Port" application grouping parameter
B. The "Sticky connections" application grouping parameter
C. The "Concurrent Connections" application grouping parameter
D. The " Master Port" application grouping parameter
Answer: C

Q: 20 Using Direct Server Return (DSR) allows the ServerIron to:
A. Double the number of sessions
B. Dynamically switch from server to server
C. Switch the connection back to a recovered server without dropping the connection
D. Establish a connection to the client establishing a connection to the server.
Answer: A

Q: 21 What functionality consists of directing HTTP requests to a server group based on information embedded in a cookie in the HTTP header.
A. switchback
B. SSL session ID switching
C. cookie switching
D. transparent cache switching
Answer: C

Q: 22 The reassign-threshold is used to:
A. Mark a server port failed
B. Mark a server failed
C. Reassign another server to the VIP
D. Reassign the port to another server
Answer: A

Q: 23 What is the default behavior when a client requests a TCP port that's down?
A. The ServerIron sends a ICMP "Destination UnReachable to the client
B. The ServerIron ignores it and no messages are sent the to the client
C. The ServerIron increments the Reassign-Threshold
D. The ServerIron increments the Reassign-Threshold and removes the server from balancing
Answer: C

Q: 24 In fig. 1.1, rs3 is Testing because:
SW-ServerIron_A# show server bind
Virtual Server Name: vip1, IP: 169.144.10.100
http ------->
rs2: 10.10.10.202,http (Active)
rs1: 10.10.10.201,http (Active)
rs3: 192.168.5.10,http (remote) (Testing)
rs4: 123.3.3.3,http (remote) (Active)
Figure 1.1
A. The server cannot be found by the ServerIron
B. The application port cannot be found by the ServerIron
C. The server is reachable but the application failed the Layer 4 or 7 health check
D. The time gap increased between the last packet received and the last packet sent
Answer: C

Q: 25 The ServerIron sends a user configurable HTTP request to real servers to assess the health of the servers. This describes what type of HealthCheck?
A. Layer 3
B. Layer 2
C. Layer 4
D. Layer 7
Answer: D

Q: 26 What is a Layer3 Health Check?
A. It's a session table entry for the application running.
B. It's an ARP request sent by the ServerIron
C. It's the third step in the Health Check process
D. It's a ping sent by the ServerIron to the local or real servers
E. It's a request made to a predefined TCP or UDP port
Answer: D

Q: 27 The ServerIron sends and responds to ARPs to the virtual IP address, not the actual IP addresses of the real servers.
A. True
B. False
Answer: B

Q: 28 When using DSR, the ServerIron sends the packet to the real server:
A. With the real server's MAC address
B. With the real server's MAC address and IP address
C. With the real server's IP address and the server source-ip
D. With the real server's IP address and the clients IP address
Answer: A

Q: 29 Active Health Check can fall into two distinctive types. What are they?
A. Initialization
B. Internal
C. External
D. Periodic
Answer: A, D

Q: 30 The show server real command will display the:
A. Packet count to and from the client
B. Packet count to and from the server
C. Packet count to the server, including the health check packets
D. Packet count from the server, including the health check packets
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved