Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Foundry Networks FN0-125 Exam - Cheat-Test.com

Free FN0-125 Sample Questions:

Q: 1 Upon the successful completion of a Layer 3 health check, the ServerIron attempts one of two types of Health Checks. What are they? (Select all that applies)

A. Layer 4 health check
B. Layer 4 & Layer 3 health checks combined
C. Layer 7 health check
D. Layer 4 &Layer 7 health checks combined

Answer: A, D

Q: 2 Services such as HTTP, FTP, Telnet can be shut down without shutting down the entire physical server allowing other services to continue.

A. True
B. False

Answer: A

Q: 3 What is the valid host range for 123.25.75.10 255.255.248.0

A. 123.25.71.1-123.25.75.255
B. 123.25.70.0-123.25.70.254
C. 123.25.72.1-123.25.79.254
D. 123.25.72.1-123.25.79.255

Answer: C

Q: 4 The command string 'port http group-id 1 5' places the server in how many groups?

A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
E. 5

Answer: E

Q: 5 BGP4 route information may consists of which of the following? (Select all that apply)

A. network number
B. AS path
C. next hop
D. route origin

Answer: A, B, C, D

Q: 6 With Port Address Translation, how will NAT deal with the client's TCP or UDP port number? (Select all that apply)

A. Port Address Translation enabled NAT treats the client's IP address and TCP or UDP port number as a single entity, and uniquely maps that entity to another entity consisting of an IP address and TCP or UDP port number.
B. Port Address Translation enabled. The device will try to use the same TCP or UDP port number for the untranslated and translated address.
C. Port Address Translation disabled. The device translates only the client's IP address into another IP address and retains the TCP or UDP port number unchanged.
D. Port Address Translation enabled. If the client's packet contains a UDP port, the device will not use a UDP port in the translation address

Answer: A, C

Q: 7 What is the maximum hop count allowed by RIP?

A. 15
B. 10
C. 255
D. no limit

Answer: A

Q: 8 The GSLB ServerIron will accept requests for addresses that are not configured in the zone parameters.

A. True
B. False

Answer: A

Q: 9 Of the following 802.1w (RSTP) port titles, which ones identify a port that is FORWARDING traffic? (Select all that applies)

A. Root Port
B. Designated Port
C. Alternate Port
D. Backup Port
E. Edge Port.

Answer: A, B, E

Q: 10 The ServerIron can do cookie hashing on: (Select all that applies)

A. The entire cookie
B. An offset of the cookie
C. A value of a cookie name
D. The cookie value set by the ServerIron

Answer: A, C

Q: 11 Which of the following statements is true about Foundry STP defaults?

A. disabled on switches
B. enabled on switches
C. disabled on routers
D. both b and c

Answer: D

Q: 12 Which of the following ranges are defined as well-known port numbers?

A. 0-255
B. 1-256
C. 1-1023
D. 1-2048

Answer: C

Q: 13 What is the default settings for Layer 2 Health Checks on the ServerIron XL product family?

A. 4 sec
B. 20 sec
C. 2 sec
D. 40 sec

Answer: B

Q: 14 The ServerIron uses Ping to determine if a server can be reached. This describes what type of HealthCheck?

A. Layer 3
B. Layer 2
C. Layer 4
D. Layer 7

Answer: A

Q: 15 Which Foundry CLI command is used to summarize routes advertised from an ASBR into and OSPF autonomous system?

A. summarize-routes 10.1.0.0 255.255.0.0
B. summary-routes 10.1.0.0 255.255.0.0
C. summary-address-info 10.1.0.0 255.255.0.0
D. summary-address 10.1.0.0 255.255.0.0

Answer: D

Q: 16 The reassign-threshold is used to:

A. Mark a server port failed
B. Mark a server failed
C. Reassign another server to the VIP
D. Reassign the port to another server

Answer: A

Q: 17 Which of the following are true regarding the highest priority queue on Foundry chassis devices?

A. 'qosp0' This queue corresponds to 802.1p prioritization levels 0 and 1 and Foundry priority levels 0 and 1.
B. 'qosp0' This queue corresponds to 802.1p prioritization levels 6 and 7 and Foundry priority levels 6 and 7.
C. 'qosp3' This queue corresponds to 802.1p prioritization levels 0 and 1 and Foundry priority levels 0 and 1.
D. 'qosp3' This queue corresponds to 802.1p prioritization levels 6 and 7 and Foundry priority levels 6 and 7.

Answer: D

Q: 18 Which STP bridge parameter manages the interval of time between each configuration BPDU sent by the root bridge?

A. priority
B. maximum age
C. forward delay
D. hello time

Answer: D

Q: 19 Foundry trunking groups between L3 routers load share based on source and destination IP address.

A. True
B. False

Answer: A

Q: 20 In Hot-Standby Redundancy, keep alive queries are made between the Server-Irons using:

A. The sync-link
B. The layer 2 switch
C. The data link
D. The sync-link and data link

Answer: D

Q: 21 Which Foundry CLI command will display the number of MAC addresses learned per port?

A. sh mac
B. show mac-address stat
C. sh mac-address
D. sh port

Answer: B

Q: 22 What is the standard IP multicast address for all routers?

A. 224.0.0.18
B. 224.0.0.1
C. 224.0.0.0
D. 224.0.0.2

Answer: D

Q: 23 What routing algorithm is used by RIP?

A. distance vector
B. routing information
C. link state
D. dynamic routing

Answer: A

Q: 24 By default, the first metric for GSLB is:

A. Server Health
B. Round Trip Time
C. Geographic Location
D. ServerIron Session Capacity
E. ServerIron Available Session Capacity

Answer: A

Q: 25 Which Foundry CLI Show command can be used to identify the Interface Type of a particular port?

A. monitor
B. media
C. debug
D. interfaces

Answer: B

Q: 26 What is the broadcast address for 134.92.100.50 255.255.255.252?

A. 134.92.100.51
B. 134.92.100.255
C. 192.168.100.0
D. 192.168.100.10

Answer: A

Q: 27 In fig. 1.1, client requests will be sent to the remote servers when:
SW-ServerIron_A# show server bind
Virtual Server Name: vip1, IP: 169.144.10.100
http ------->
rs2: 10.10.10.202,http (Active)
rs1: 10.10.10.201,http (Active)
rs3: 192.168.5.10,http (remote) (Testing)
rs4: 123.3.3.3,http (remote) (Active)
Figure 1.1

A. All local servers are unavailable
B. The ServerIron predictors choose the remote servers
C. The client is nearer to the remote server than the local server
D. GSLB metrics point to the remote server as being the best for client response

Answer: B

Q: 28 Services such as HTTP, FTP, Telnet can be shut down without shutting down the entire physical server allowing other services to continue.

A. True
B. False

Answer: A

Q: 29 Which of the following sequences identifies a TCP three-way handshake

A. SYN -SYN - ACK
B. SYN ACK -ACK-TCP SYN
C. TCP SYN -ACK ?SYN ACK
D. TCP SYN -SYN ACK - ACK

Answer: D

Q: 30 Foundry trunking groups between L2 switches load share based on destination MAC address.

A. True
B. False

Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved