Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Foundry Networks FN0-103 Exam - Cheat-Test.com

Free FN0-103 Sample Questions:

Q: 1 Which RMON group provides samplings of packet and error statistics captured at regular intervals?
A. events
B. alarms
C. statistics
D. history
Answer: D

Q: 2 How does a switch communicate bridge IDs to neighboring switches?
A. RIP
B. ICMP
C. IP
D. BPDU
Answer: D

Q: 3 Which of the following is a link state routing protocol?
A. IPX
B. LAT
C. IGRP
D. OSPF
Answer: D

Q: 4 Which routing solution prevents loop problems by sending a maximum hop count when a link goes down?
A. Split horizon
B. Poison reverse
C. STP
D. OSPF
Answer: B

Q: 5 What transport layer protocol provides a connection oriented service?
A. UDP
B. STP
C. TCP
D. ARP
Answer: C

Q: 6 OSPF routers with membership in multiple areas are known as which of the following?
A. autonomous system boundary router
B. autonomous system
C. area border router
D. link-state advertisement
Answer: C

Q: 7 Which of the following statements is true about Foundry STP defaults?
A. disabled on switches
B. enabled on switches
C. disabled on routers
D. both b and c
Answer: D

Q: 8 BPDUs send configuration information messages using what type of frames?
A. unicast
B. multicast
C. tcp
D. udp
Answer: B

Q: 9 What is the difference between TACACS+ and TACACS?
A. TACACS is an enhancement to TACACS+
B. TACACS is TCP based and TACACS+ is UDP based
C. TACACS+ provides encryption and uses TCP.
D. TACACS+ provides encryption and uses UDP.
Answer: C

Q: 10 What is the standard IP multicast address for all routers?
A. 224.0.0.18
B. 224.0.0.1
C. 224.0.0.0
D. 224.0.0.2
Answer: D

Q: 11 Which of the following ranges are defined as well-known port numbers?
A. 0-255
B. 1-256
C. 1-1023
D. 1-2048
Answer: C

Q: 12 Which 802.1d state will a switches Root Port and Designated Port enter after the 2 nd expiration of the forwarding-delay timer.
A. Learning
B. Listening
C. Forwarding
D. Blocking
Answer: C

Q: 13 What are OSPF routers that run multiple protocols and serve as gateway to routers outside an area and those operating with different protocols?
A. area border router
B. autonomous system boundary router
C. autonomous system
D. redistribution router
Answer: B

Q: 14 What is the maximum hop count allowed by RIP?
A. 15
B. 10
C. 255
D. no limit
Answer: A

Q: 15 Access list filters should be applied closest to the source node or network where you want to deny access?
A. True
B. False
Answer: A

Q: 16 What routing algorithm is used by RIP?
A. distance vector
B. routing information
C. link state
D. dynamic routing
Answer: A

Q: 17 Which STP bridge parameter manages the interval a bridge will wait for receipt of a hello packet before initiating a topology change?
A. priority
B. forward delay
C. maximum age
D. hello time
Answer: C

Q: 18 What is the valid extended ACL ID range?
A. 100-200
B. 100-199
C. 0-99
D. 1-99
Answer: B

Q: 19 Select all of the following statements that apply to a VLAN Group.
A. It is used to add a tagged port to many VLANs with one configuration line.
B. It uses a common STP instance across member VLANs that is controlled by a master VLAN.
C. All of the VLANs that are part of the group in a switch configured with this feature must have matching tagged ports.
D. It can be the single configuration point for defining L2 paths in networks using STP, RSTP, MRP or VSRP protocols.
Answer: A, C

Q: 20 In which 802.1d state does a switch build its MAC tables?
A. Learning
B. Listening
C. Forwarding
D. Blocking
Answer: A

Q: 21 What transport layer protocol provides a connectionless service between hosts?
A. TCP
B. UDP
C. IP
D. ICMP
Answer: B

Q: 22 Which of the following are true about OSPF stub routers? (Select all that apply)
A. Routers cannot send or receive External Link State Advertisements (LSAs)
B. Routers can send and receive External Link State Advertisements (LSAs)
C. Routers must use a default route to the area Area Border Router (ABR) or Autonomous System Boundary Router (ASBR) to send traffic out of the area..
D. Routers memory resources could be exceeded by type 5 LSAs if they were members of a normal area.
Answer: A, C, D

Q: 23 Which STP bridge parameter manages the interval of time between each configuration BPDU sent by the root bridge?
A. priority
B. maximum age
C. forward delay
D. hello time
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved