Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

FileMaker FM0-302 Exam - Cheat-Test.com

Free FM0-302 Sample Questions:

Q: 1 Which type of file results from converting a CDML format file using the FileMaker CDML Converter?
A. XSL style sheet
B. CSS style sheet
C. HTML document
D. XHTML document
Answer: A

Q: 2 On conversion to FileMaker Pro 8, what does the old password from FileMaker Pro 6 become?
A. a privilege set
B. only the account name
C. only the account password
D. both an account name and account password
Answer: D

Q: 3 Which two can be used to import data into a FileMaker Pro 8 file directly from FileMaker Pro 6, without first having to export the data from FileMaker Pro 6? (Choose two.)
A. XML
B. SYLK
C. HTML
D. ODBC
Answer: A, D

Q: 4 Which two are required for a plug-in to be used with Web Published databases? (Choose two.)
A. It must be installed on the Web browser.
B. It must not attempt to display information to the user's screen.
C. It must be enabled for Web Publishing on FileMaker Server 8 Advanced.
D. It must be installed in the Plugins directory of the Web Publishing Engine.
Answer: B, D

Q: 5 Which three Web Publishing options are available in FileMaker 8? (Choose three.)
A. Instant Web Publishing using FileMaker Pro 8
B. Instant Web Publishing using FileMaker Server 8
C. Custom Web Publishing using FileMaker Pro 8 Advanced
D. Instant Web Publishing using FileMaker Server 8 Advanced
E. Custom Web Publishing using FileMaker Server 8 Advanced
Answer: A, D, E

Q: 6 Which three technologies/products may be used in conjunction with FileMaker Server 8 Advanced to produce custom Web pages? (Choose three.)
A. JSP
B. UML
C. PHP
D. CDML
E. XSLT
Answer: A, C, E

Q: 7 Which two statements are true for an account in a FileMaker Pro 8 database that is authenticated externally? (Choose two.)
A. The database may be hosted on FileMaker Server 8.
B. The account is authenticated via : External Server.
C. The database may be hosted on FileMaker Pro 8 Advanced.
D. The account must be a member of a privilege set with the External Account extended privilege enabled.
Answer: A, B

Q: 8 FileMaker Pro 8 allows five (5) failed login attempts before halting the re-login process. What are two ways this behavior can be altered? (Choose two.)
A. set the Allow User Abort [ ] script step to [on]
B. set the Set Error Capture [ ] script step to [on]
C. put the Re-Login [ ] script step in a loop that exits when Get(LastError) equals 0
D. define the maximum number of attempts in the Edit Privilege Set dialog
Answer: B, C

Q: 9 Which two statements are true about the [Full Access] privilege set? (Choose two.)
A. It can be deleted and/or renamed.
B. It must have at least one account associated with it.
C. Another privilege set with the same functionality can be created.
D. Associated accounts cannot log in over a network unless the [fmapp] extended privilege is enabled.
Answer: B, D

Q: 10 Given a table, Table A in File A; which permissions allow access to data in Table A from another file, File B?
A. File B must be opened by an account with [Full Access].
B. File A and File B must have an account with the same name and password.
C. The privilege set associated with the account that is logged into File A must allow access to the records in Table A.
D. The privilege set associated with the account that is logged into File B must allow access to the records in Table A.
Answer: C

Q: 11 When FileMaker Server 8 is set to Secure connections to FileMaker Server, which two statements are true? (Choose two.)
A. Secure connections are typically faster because of data encryption.
B. Secure Sockets Layer (SSL) is used by FileMaker Pro 8 client connections.
C. Connections between FileMaker Server 8 and FileMaker Pro 8 are encrypted.
D. Connections between FileMaker Server 8 Advanced and XML clients are encrypted.
Answer: B, C

Q: 12 Which two privileges are needed for a non [Full Access] privilege set to allow the creation and modification of new layouts in a FileMaker Pro 8 database? (Choose two.)
A. Design layouts is checked in the Edit Account dialog.
B. [Any New Layout] layout privileges are set to modifiable.
C. Allow creation of new layouts is checked in the Edit Account dialog.
D. Allow creation of new layouts is checked in the Custom Layout Privileges dialog.
Answer: B, D

Q: 13 Which three statements are true about field indexing in FileMaker Pro 8? (Choose three.)
A. Indexing improves the speed at which finds are performed.
B. Value lists require at least one referenced field to be indexed.
C. To establish a relationship between two fields, both fields are required to be indexed.
D. Using Unicode as the default language by which a field is indexed causes sorts on that field to be case sensitive.
E. A value index, used in establishing relationships, stores up to 60 primary characters or digits per return-delimited line.
Answer: A, B, D

Q: 14 A number field in FileMaker Pro 8 called AmountPaid is set to auto-enter the following formula:
Case (
AmountPaid > AmountDue;
TextColor (AmountPaid ; RGB (0; 255 ; 0));
AmountPaid > 0 ;
TextColor (AmountPaid ; RGB (255 ; 0 ; 0));
AmountPaid
)
The Do not replace existing value of field (if any) option is unchecked.
Which statement is true?
A. The calculation will only be evaluated the first time a value is entered into AmountPaid.
B. A user will not be able to manually edit the field once the calculation has been evaluated.
C. If the value in the AmountDue field is changed, the AmountPaid field will be re-evaluated.
D. The calculation will prevent a user from entering an incorrect value into the AmountPaid field.
Answer: C

Q: 15 Consider two files, Alpha and Beta, where tables from Beta are included in the Relationships Graph of Alpha as external table occurrences. What are two ways to rename Beta while preserving all functionality in Alpha? (Choose two.)
A. change the file path of the Beta File Reference in Alpha
B. rename Beta using the File > Save a Copy As... option
C. rename any table occurrences that are based on Beta to match the new file name
D. use Tools > Developer Utilities... in FileMaker Pro 8 Advanced to rename Beta
Answer: A, D

Q: 16 While in a FileMaker Pro 8 database on a layout based on the Customer table occurrence, the following script is run:
Show All Records
Go to Record/Request/Page [First]
Loop
If [Customer::Category <> "A"}
Omit Record
Else
Go to Record/Request/Page [Next; Exit after last]
End If
Exit Loop If [Get ( FoundCount )= 0]]
End Loop
After the script stops running, which two statements are true? (Choose two.)
A. All customer records in Category A are omitted.
B. If there are no Category A records, the found set is 0.
C. All customer records in Category A are in a found set.
D. If there are no Category A records, the found set is all records.
Answer: B, C

Q: 17 Which three statements about field validation are true in FileMaker Pro 8? (Choose three.)
A. Fields can only be validated by a single criterion.
B. Field validation warnings may be triggered by scripts.
C. Users can be prevented from overriding the validation warning.
D. A script can be specified to run when manually entered field data fail validation.
E. Users can be presented with a specific message that they will see when a field fails validation.
Answer: B, C, E

Q: 18 Which two statements are true of a FileMaker Pro 8 database? (Choose two.)
A. Users can move and resize windows that are created through a script.
B. Names of new windows created through the New Window script step must be unique.
C. If a file has been configured to perform a script when closing the file, this script will always run when a window associated with that file is closed.
D. It is possible to use a script to change the name of an existing window.
E. There is no way to prevent a user from using the New Window menu command to create new windows.
Answer: A, D

Q: 19 A field in FileMaker Pro 8 has been set to validate Always. Which two actions will trigger validation on that field? (Choose two.)
A. importing data into that field
B. making a change to the field's data type
C. editing data in the field using Instant Web Publishing
D. clicking into the field, then immediately exiting the field
Answer: A, C

Q: 20 Consider two FileMaker Pro 8 files, Alpha and Beta, where a table from Beta appears as an externally referenced table occurrence on Alpha's Relationships Graph. Which three statements are true? (Choose three.)
A. Layouts in Alpha can display data from Beta.
B. Alpha can contain multiple valid file references to Beta.
C. It is impossible to lock records in both Alpha and Beta simultaneously.
D. Layouts from Beta cannot be displayed in the same window as layouts from Alpha.
E. A table occurrence from Beta is required on Alpha's Relationships Graph in order to call a script in Beta from Alpha.
Answer: A, B, D

Q: 21 What must be done to use the Allow FileMaker Pro clients to download updates automatically feature of FileMaker Server 8? (Choose three.)
A. The desired plug-in must be enabled on FileMaker Pro 8.
B. The desired plug-in must be available from FileMaker Server 8.
C. The Auto Update plug-in must be enabled in FileMaker Pro 8.
D. The Auto Update feature must be enabled on FileMaker Server 8.
E. The prior version of the desired plug-in must already be installed on FileMaker Pro 8.
Answer: B, C, D

Q: 22 Consider a FileMaker Pro 8 database with the following tables and fields:
Customer: customer_id, first_name, last_name
Order: order_id, customer_id, order_date
Product_Orders: order_id, product_id, quantity_ordered
Product: product_id, product_name, unit_price
Using only Cartesian cross-product ("x") relationships between table occurrences, sorting if necessary, which two actions can be performed? (Choose two.)
A. determine the date of the most recent order
B. display all records from the Customer table in a portal
C. create a value list that shows all orders for a chosen customer
D. create a portal to show one record for each product that has ever been ordered
Answer: A, B

Q: 23 What is the maximum number of bytes that can be stored in a FileMaker Pro 8 text field?
A. 64 kilobytes
B. 2 gigabytes
C. 8 terabytes
D. The number is limited only by disk space.
Answer: B

Q: 24 Which two statements are true regarding the behavior of windows in FileMaker Pro 8 when using Custom Menus? (Choose two.)
A. Different windows in the same file can have a different menu set.
B. The ability to open a new window from the menu may not be removed by using a Custom Menu set.
C. A new window created using File Menu: Window > New Window will inherit the current active Menu set.
D. Closing all file windows without quitting the FileMaker Pro 8 application will keep the last active Custom Menu set until the application is quit.
Answer: A, C

Q: 25 A script saves a group of records as a PDF. The resulting file needs to be saved on a user's desktop and the filename must contain that person's name along with the current date (without additional user input). Which technique accomplishes this?
A. This can only be done using a plug-in.
B. When specifying the output file, you use a filepath that references a variable containing the desired filename and path.
C. When specifying the output file, you use a filepath that references a globally stored field containing the desired filename and path.
D. When specifying the output file, use a filepath that references a calculation field that uses both Get (DesktopPath) and the Get (UserName) functions.
Answer: B

Q: 26 What two statements are true for FileMaker Pro 8 Advanced? (Choose two.)
A. The Data Viewer can only be used while debugging scripts.
B. The Script Debugger allows you to view any currently running script.
C. Using the Active Scripts pane in the Script Debugger, you can temporarily disable sub-scripts.
D. Using the Set Next Script Step function in the Script Debugger, you can alter the order in which sub-scripts execute.
E. Using the Halt Script function in the Script Debugger, you can stop the execution of a sub-script and return to the script that called it.
Answer: B, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved