Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Fujitsu FD0-510 Exam - Cheat-Test.com

Free FD0-510 Sample Questions:

Q: 1
Which of the following statements is correct regarding Interstage Service Integrator?
A. Interstage Service Integrator allow existing systems to be re-used as services through the use of adapters and an Enterprice Bue(ESB)
B. Interstage Service Integrator provides a platform that supports application integration based on Service Oriented Architecture(SOA), allowing system integration to be easily performed using standard protocols
C. In the past, adding a new system entailed modification of the existing system an other time-consuming tasks. By using Interstage Service Integrator, the build time can be shortened and deployment and operating costs reduced
D. All of the above
Answer: D

Q: 2
Which of the following options correctly describes the editions in which Interstage Studio is available?
A. Interstage Studio Standard-J Edition
Interstage Studio Enterprise Edition
Interstage Studio Client Runtime Package
B. Interstage Studio Server Edition
Interstage Studio Enterprise Edition
Interstage Studio Client Runtime Package
C. Interstage Studio Standard-J Edition
Interstage Studio Server Edition
Interstage Studio Client Runtime Package
D. Interstage Studio Community Edition
Interstage Studio Enterprise Edition
Interstage Studio Client Runtime Package
Answer: A

Q: 3
Which of the following is not a major feature provided by Interstage Application Server?
A. Support of open technologies, including web services
B. Centralized resource management in a multi server environment
C. Development environment allows applications to be developed in C/C++, Java and .NET
D. Extensive security functionality
Answer: C

Q: 4
Which of the following statements is NOT true about Interstage Business Process Manager?
A. Interstage Business Process Manage can be used for human to human process management
B. Interstage Business Process Manage supports key Business Process functions
C. Interstage Business Process Manage provides a standards based architecture
D. Interstage Business Process Manage cannto be used to automate system to system process mangament
Answer: D

Q: 5
Which of the following statements correctly describes the Mediation feature of Interstage Service Integrator?
A. The format conversion function of Interstage Service Integrator is used read various data schema defined as services such as DTD and RDB schema, and easily set dfata conversion definitions from the GUL
B. Interstage Service Integrator is supplied with a number of interface adapters and conversion components to provide linkage wit existing system
C. Methods for processing and edition of messages that flow within the Service Bus, are defined so that the component group icons provided by mediation functionality can be arranged in any sequence
D. Interstage Service Integrator is able to deploy more than one Service Bus on one server.
Answer: A

Q: 6
Which of the following Interstage products is part of the “SOA Management and Governance” product category in Interstage V9>?
A. Interstage Application Server
B. Interstage Business Process Manager
C. Interstage Studio
D. CentraSite
Answer: D

Q: 7
Which of the following statements is NOT true regarding the extensible Business Reporting Language (XBRL)?
A. XBRL is can electronic format for simplifying the flow of financial statements , performance reports, accounting records and other financial information between software programs.
B. XBRL, in its simplified for, is derived from an Excel spreadsheet which contains financial information for companies and govermment agencies
C. XBRL is a royalty-free, open specification being developed collaboratively to make it less costly for companies to publish financial information in a format that can be easily viewed and used by participants in financial markets
D. XBRL is an XML-based framework that provides the community a standards-based method to prepare and publish the financial statemets of public and private companies and public sector agencies
Answer: B

Q: 8
Interstage Business Process Manager has a number of options available for the User Interface Tier. Which of the following is NOT one of them>
A. A thick Java client which must be installed locally
B. An ASP.NET application served from the web werver
C. A Java Applet which runs within the browser
D. Thin client web pages that are generated in a Servlet engine
Answer: B

Q: 9
Which of the following best describes an aspect of the Host Standby function which is a part of the System Performance and Reliability area in Interstage Application Server?
A. A machine, configured with all required applications and settings, operates alongside the primary server and maintains a current copy of the primary servers data
B. This feature makes it possible to swap or add business applications and environment variables without stopping the system
C. Requests can be sent to underutilized resources during high activity periods, particularly when exrtra processing is required unexpectedly
D. Simultaneous operation of multiple servers streamlines configuration and setup by enabling an operator to centrally operate resources and logical business units on a group of servers
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved