Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Fujitsu FD0-330 Exam - Cheat-Test.com

Free FD0-330 Sample Questions:

1. Which of the following statements describes the Component type of workflow?
A. A workflow that drives software and automated processes without human intervention
B. Can be thought of as one of the goals in a business production process.
C. Can automate a labour-intensive business process for the moment but can integrate new automation processes as they appear.
D. All of the above
Answer: D

2. In the Interstage BPM Client Architecture, which of the following UI components presents a list of processes, process definitions, and work items?
A. Organizer
B. Overview
C. Process/process definition viewer/editor
D. Activity detail view
Answer: A

3. Which of the following correctly describes the 'No Reassignment Mode' of operation for Interstage BPM?
A. In this mode anyone who is a current assignee for the activity or a process owner can reassign the activity to a new set of users
B. In this mode only a process owner can reassign an activity to a different set of user/s
C. In this mode, reassignment is completely disabled
D. In this mode, resassignemt is disabled only for those users who are not process owners
Answer: C

4. Which of the following is NOT mode for defining expressions in Interstage BPM?
A. Constant Mode
B. Variable Mode
C. Default Mode
D. Expression Mode
Answer: C

5. Which of the following is not a key feature of Interstage BPM?
A. An enterprise-wide, scaleable infrastructure for handling processes of all types
B. The ability to easily create and modify visual business process models with no programming required
C. A universal to-do list that can be organised and filtered
D. A client-server architecture
Answer: D

6. Which of the following is not a key feature of Interstage BPM?
A. A command line interface for fast access to functions
B. An enterprise-wide, scaleable infrastructure for handling processes of all types
C. A universal to-do list that can be organised and filtered
D. A web-enabled architecture
Answer: A

7. Which of the following is not a key feature of Interstage BPM?
A. An enterprise-wide, scaleable infrastructure for handling processes of all types
B. A universal to-do list that can be organised and filtered
C. A distributed storage system for documents and data
D. Model API that allows both customised applications to communicate with the workflow engine and existing products to be workflow enabled
Answer: C

8. Which of the following are industry-accepted types of workflow? 
A. Ad Hoc                      
B. Process Discovery                      
C. Collaborative 
D. All of the Above                       
Answer: D

9. Which type of workflow does the following statement describe?
A form of workflow that might be used for project management of a large and complicated process, in which a teams activities are planned for the next time period, evaluating and modifying the plans periodically along the way?
A. Collaborative
B. Production
C. Process Discovery
D. None of the above
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved