Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Fujitsu FD0-210 Exam - Cheat-Test.com

Free FD0-210 Sample Questions:

1. Which development languages is NOT available for creating applications to run on Interstage App Server V6
A. C/C++
B. Java
C. COBOL
D. .NET
Answer: D

2. Which of the following answers does NOT describe a function provided by Interstage Security Director?
A. Interstage Security Director uses telephone numbers to perform authentication for accesses from mobile telephones.
B. Interstage Security Director can perform SSL user authentication to allow or disallow access to individual URLs.
C. Authentication results are inherited by the application server and so users need to undergo authentication only once to access applications.
D. Interstage Security Director can protect services from denial of service (DoS) attacks by concealing Intranet server information (host names, IP addresses, etc.) from the Internet.
Answer: A

3. Which of the following main functions is NOT provided by Interstage Contentbiz?
A. Authentication
B. Distribution
C. Management
D. Aggregation
Answer: A

4. Complete the folowing statement. "Consistency across the Interstage Development Suite is achieved through a focus on …"
A. … Java and open source projects
B. … commonly used menu systems and buttons
C. … the struts framework
D. … Service Oriented Architecture
Answer: A

5. In what year was Interstage first released?
A. 1996
B. 1998
C. 2000
D. 2002
Answer: B

6. Which of the following is part of the Interstage feature set?
A. Integration of business processes using latest technologies
B. High degree of openness giving new possibilities
C. Solid performance and reliability combined with unparalleled scalability
D. All of the above
Answer: D

7. Which of the following features is NOT considered to be a part of the integration of business processes?
A. Provides a rich array of practical components and frameworks
B. Uses business intelligence to achieve real-time utilization of information linked to mission-critical tasks
C. Enables corporate business processes to be represented visually and replaced dynamically
D. Uses an XML database engine to achieve effective use of widely diverse and unstructured data
Answer: A

8. Which of the following sentences best describes the function of the Automatic Job recovery function of the Work Unit control function
A. Provides the mechanisms necessary to operate multiple applications as single jobs
B. The most effective use of server resources such as CPU and memory can be made by obtaining server resources such as processes and threads in advance
C. Application errors (abnormal terminations, loops, deadlocks, etc.) can be detected quickly and jobs can be recovered automatically
D. New business applications can be added or replaced without affecting the existing operations, and it is also possible to add servers
Answer: C

9. Which of the following sentences best describes the function of the Resource Pooling function of the Work Unit control function
A. Provides the mechanisms necessary to operate multiple applications as single jobs
B. The most effective use of server resources such as CPU and memory can be made by obtaining server resources such as processes and threads in advance
C. Application errors (abnormal terminations, loops, deadlocks, etc.) can be detected quickly and jobs can be recovered automatically
D. New business applications can be added or replaced without affecting the existing operations, and it is also possible to add servers
Answer: B

10. Which of the following sentences best describes the Hot Deployment function provided by the Work Unit control?
A. Provides the mechanisms necessary to operate multiple applications as single jobs
B. The most effective use of server resources such as CPU and memory can be made by obtaining server resources such as processes and threads in advance
C. Application errors (abnormal terminations, loops, deadlocks, etc.) can be detected quickly and jobs can be recovered automatically
D. New business applications can be added or replaced without affecting the existing operations.
Answer: D

11. Which of the following functions relates to the gDevelopment Suiteh product category?
A. Provides a robust infrastructure for supporting Web applications
B. Brings together business information and processes into a cohesive view of the business
C. A highly productive environment for creating Web applications
D. Provides support for maintaining stable operations
Answer: C

12. Which of the following functions relates to the gFoundationh product category?
A. Provides a robust infrastructure for supporting Web applications
B. Brings together business information and processes into a cohesive view of the business
C. A highly productive environment for creating Web applications
D. Provides support for maintaining stable operations
Answer: A

13. Which of the following functions relates to the gIntegrationh product category?
A. Provides a robust infrastructure for supporting Web applications
B. Brings together business information and processes into a cohesive view of the business
C. A highly productive environment for creating Web applications
D. Provides support for maintaining stable operations
Answer: B

14. Which of the following Interstage products is part of the gIntegrationh product category?
A. Application Server
B. Traffic Director
C. Apworks
D. Contentbiz
Answer: D

15. Which of the following Interstage products is NOT contained in the gIntegrationh product category
A. Portalworks
B. Application Server
C. CollaborationRing
D. Navigator
Answer: B

16. Which of the following Interstage products is part of the gDevelopment Suiteh category
A. Navigator
B. XWand
C. Application Server
D. Apworks
Answer: D

17. Into which of the following product category functions does Interstage i-Flow fit?
A. Execution Environment
B. Front Integration
C. Content Integration
D. Process Integration
Answer: D

18. Into which of the following product category functions does Interstage Portalworks fit?
A. Execution Environment
B. Front Integration
C. Content Integration
D. Process Integration
Answer: B

19. Into which of the following product category functions does Interstage Shunsaku Data Manager fit?
A. Execution Environment
B. Front Integration
C. Content Integration
D. Process Integration
Answer: C

20. Which of the following standard technologies is supported by Interstage V6 Foundation products
A. XML
B. J2EE
C. CORBA
D. SOAP
E. All of the above
Answer: E

21. Which of the following application development languages is NOT supported in the Enterprise Edition of Interstage App Server V6?
A. COBOL
B. Java
C. C/C++
D. Visual Basic
Answer: D

22. The use of the multi container function in Interstage App Server V6 gives the ability to utilize existing hardware to its fullest extent. What amount of improvement has been measured compared to competitive products?
A. Twice the performance
B. Three times the performance
C. One and a half times the performance
D. Half the performance
Answer: A

23. Which of the following functions is NOT available using the Interstage App Server V6 Work Unit Control functions
A. Business application management
B. Resource pooling
C. Automatic job recovery
D. Load balancing
E. Predictive monitoring
Answer: D

24. Which of the following characteristics is NOT associated with the multi container function of Interstage App Server V6?
A. Each servlet container can be operated on separate Java VMs
B. A failure in one servlet container will mean the other container will need to be restarted
C. Each servlet container can be started and stopped independently
D. The same Web application can be distributed across multiple servlets
Answer: B

25. From what area was the technology used in the OLTP functions of Interstage App Server V6 derived.
A. Mainframe software
B. Online server applications
C. Open source technologies
D. Load balancing servers
Answer: A

26. Which of the following functions does NOT apply to the load balance feature of Interstage App Server V6?
A. New applications can be added as required
B. Requests from multiple clients to be spread across multiple Web servers
C. Sessions can continue across web servers even when a fault condition causes one server to stop
D. Client requests are routed to the correct Web server
Answer: A

27. The Interstage App Server V6 cluster service describes which of the following features
A. Business operation can continue uninterrupted when a server crashes
B. Business operations are transferred over to a standby server
C. Business operations can be restored from the standby server when the main server is repaired
D. If an operational server crashes the business operations are taken over by the standby server
E. All of the above
Answer: E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved