Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

CompTIA FC0-U11 Exam - Cheat-Test.com

Free FC0-U11 Sample Questions:

Q: 1
Which of the following is a technology that allows you to hear and watch video clips as soon as they start downloading from the Web site, instead of waiting for the download to complete?
A. Session Initiation Protocol
B. HTTP streaming
C. Streaming media
D. Slipstreaming
Answer: C

Q: 2
Which of the following methods is based on the user's roles and responsibilities?
A. System access control
B. Role-based access control
C. Discretionary access control
D. Mandatory access control
Answer: B

Q: 3
Which of the following Acts of the Parliament of United Kingdom consists of the following features: Define Agency records subject to disclosure Summarize mandatory disclosure procedures Permit nine exemptions to the statute
A. Data Protection Act 1998
B. Digital Millennium Copyright Act
C. Freedom of Information Act 2000
D. Computer Misuse Act
Answer: C

Q: 4
Which of the following connectors are used to connect a keyboard to the computer? Each correct answer represents a complete solution. Choose three.
A. USB connector
B. Six-pin mini-DIN connector
C. Five-pin DIN connector
D. Nine-pin D type male connector
Answer: A, B, C

Q: 5
Which of the following resolutions is supported by the SVGA video technology?
A. 640 x 480
B. 640 x 200
C. 800 x 600
D. 1024 x 768
Answer: C

Q: 6
You are responsible for assigning equipment in your company. An employee has requested a docking station. Which of the following would NOT be a valid reason for the employee to request a docking station?
A. A need for connecting a ps2 keyboard to a laptop
B. A need to connect multiple printers to a desktop computer
C. A need to easily plug the laptop into a large monitor
D. A need for more USB ports on a laptop
Answer: B

Q: 7
Which of the following maximum resolutions does the UXGA video technology supports?
A. 2048 x 1536
B. 2560 x 1600
C. 1600 x 1200
D. 1280 x 1024
Answer: C

Q: 8
Which of the following items are configured on a user workstation for wireless networking?
Each correct answer represents a complete solution. Choose two.
A. Security Set Identifier (SSID)
B. MAC Address Filtering
C. Encryption
D. Service Set Identifier (SSID)
Answer: C, D

Q: 9
You are responsible for technical support at a company. An employee complains that they cannot open a particular file. When you see the file in Windows Explorer you note that it is in green. What is causing their problem?
A. The file has been corrupted.
B. The file was encrypted by another user.
C. The file is from an earlier version of Windows.
D. The file was created by another user.
Answer: B

Q: 10
You work as an IT Technician for McNeil Inc. A user informs you that an error message appeared in the morning when he turned on his computer; however, he does not remember it exactly. Where will you see the error message?
A. Event Viewer
B. Performance
C. Computer Management
D. Services
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved