Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

CompTIA FC0-GR1 Exam - Cheat-Test.com

Free FC0-GR1 Sample Questions:

1. A small business currently has a server room with a large cooling system that is appropriate for its size.
The location of the server room is the top level of a building. The server room is filled with incandescent lighting that needs to continuously stay on for security purposes. Which of the following would be the MOST cost-effective way for the company to reduce the server rooms energy footprint?
A. Replace all incandescent lighting with energy saving neon lighting.
B. Set an auto-shutoff policy for all the lights in the room to reduce energy consumption after hours.
C. Replace all incandescent lighting with energy saving fluorescent lighting.
D. Consolidate server systems into a lower number of racks, centralizing airflow and cooling in the room.
Answer: C

2. The power saving state in which a computer cuts power to all its unneeded parts and copies the RAM content to the hard drive is called:
A. hibernate.
B. shutdown.
C. sleep.
D. hypervisor.
Answer: A

3. Which of the following methods effectively removes data from a hard drive prior to disposal? (Select TWO).
A. Use the remove hardware OS feature
B. Formatting the hard drive
C. Physical destruction
D. Degauss the drive
E. Overwriting data with 1s and 0s by utilizing software
Answer: CE

4. Which of the following technologies can save server space and cooling requirements?
A. Energy star ratings
B. Active solar panels
C. Network storage array
D. Blade servers
Answer: D

5. Which of the following terms is used when printing data on both the front and the back of paper?
A. Scaling
B. Copying
C. Duplex
D. Simplex
Answer: C

6. A corporation plans to replace older office PCs with energy efficient personal computers in their 24 hour help desk department. Which of the following would be the BEST choice?
A. Tablet notebooks with LCD monitors
B. Thin clients with LCD monitors
C. Thin clients with CRT monitors
D. Notebook computers with LCD monitors
Answer: B

7. Which of the following can conserve energy in a server room?
A. Sealing all potential cold air leaks
B. Installing additional cooling fans
C. Setting the temperature lower
D. Replacing the UPS with a generator
Answer: A

8. Which of the following is the recommended disposal method for used computers?
A. Trash can
B. Burial
C. Recycling center
D. Storage shed
Answer: C

9. A user reports that their cell phone battery is dead and cannot hold a charge. Which of the following should be done when disposing of the old battery?
A. Recycle the battery.
B. Store the battery.
C. Place battery in a sealed plastic bag.
D. Disassemble the battery.
Answer: A

10. Which of the following will allow multiple operating systems t o run on one workstation?
A. FireWire
B. KVM
C. Virtualization
D. Terminal servers
Answer: C

11. Which of the following needs to be recycled due to dangerous amounts of gas contained inside its housing?
A. CRT
B. Toner
C. Surge suppressor
D. LCD
Answer: A

12. Which of the following would a company implement to help reduce the cost of electricity?
A. Shutdown/power policies
B. Redundant power supplies
C. Use optical mice
D. Social engineering policy
Answer: A

13. Which of the following technologies allows a single piece of hardware to host multiple operating systems simultaneously?
A. Virtualization
B. SMTP servers
C. ThinNet clients
D. Terminal servers
Answer: A

14. Which of the following would allow a company to conserve energy and still provide a funct ional service to its employees?
A. Configure all workstations with higher RPM fans
B. Use CRTs instead of LCD monitors
C. Use NAS to reduce the number of file servers
D. Configure all printers to print on single-side with low resolution
Answer: C

15. A company would like to dispose of old toner units. Which of the following would be the MOST appropriate course of action to take?
A. Use an approved recycling program either through a vendor or local government agency.
B. Old toner disposal is the responsibility of the manufacturer. Call the appropriate number at the respective company.
C. Toss the units into the trash. Toner cartridges are biodegradable.
D. Clean out the toner cartridges with warm water and place the clean units into the recycling collection.
Answer: A

16. Which of the following standard symbols signifies that a packaged item was produced using hazardous materials industry guidelines?
A. Energy Star
B. Energy Star 2.0
C. PCI-E
D. RoHS
Answer: D

17. A large company has over 500 computers that currently stay powered on indefinitely. None of the systems are used after the company closes at 5 p.m. Which of the following would be the MOST effective way for the company to save on electricity usage?
A. Set the computers for automatic log-off after one hour of inactivity.
B. Institute a policy of either shutdown or sleep mode an hour after close.
C. Turn on the Wake on LAN functionality for all computers.
D. Schedule all patching to be done during work hours.
Answer: B

18. A bank runs 50 workstations and would like to decrease its electricity costs, while not sacrificing functionality. All of the workstations are high-end performance units that are intended to be used for CAD-like applications. Analysts benefit from the added performance, but tellers and associates could use more minimalist systems. Which of the following methods would decrease the banks electricity and hardware costs?
A. Swap all teller and associate machines with servers.
B. Swap all teller and associate machines with thin clients.
C. Swap all teller and associate machines with low -profile high-end workstations.
D. Swap all teller and associate machines with laptops.
Answer: B

19. A small business currently has four separate servers, three of which perform low -overhead tasks with small memory footprints. How could the company BEST reduce power consumption among these four servers, while not sacrificing functionality?
A. Enable each server's Cool 'n' Quiet and/or SpeedStep functionality so that processing power is conserved.
B. Enforce auto-shutdown routines on all four servers for after-hours power saving while the office is closed.
C. Consolidate the four servers onto the best two, combining them logically by tasks and memory consumption.
D. Consolidate the four servers onto the most powerful machine using virtualization.
Answer: D

20. A large company would like to roll out thin clients to all retail terminals on its next upgrade. Which of the following are potential risks of this IT plan?
A. Power consumption; thin clients use more energy than comparable workstations and therefore have a larger energy footprint.
B. Single point of failure; if the thin client server goes down all machines are without functionality.
C. Centralized administration; IT staff cannot rely on localized group policy settings.
D. High cost of terminals; compared to traditional workstations, thin clients are very expensive and require more maintenance.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved