Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

F5 F50-536 Exam - Cheat-Test.com

Free F50-536 Sample Questions:

Q: 1
An HTTP class is available
A. on any BIG-IP LTM system
B. only when ASM is licensed
C. only when AS, or WA are licensed
D. only when a specific license key is required
Answer: A

Q: 2
Which events are valid iRule events triggered by BIG-IP ASM processing? (Choose 2)
A. ASM_REQUEST_BLOCKING
B. ASM-REQUEST_ACCEPTED
C. ASM_REQUEST_VIOLATION
D. ASM_RESPONSE_BLOCKING
Answer: A, C

Q: 3
Which of the following is correct concerning HTTP classes?
A. A single web application can be used by several HTTP classes
B. A virtual server can only have one web application associated with it
C. A single AS, enabled HTTP class can be used by multiple virtual servers
D. Each ASM enabled HTTP class can have several active security security policies associated with it
Answer: C

Q: 4
Which of the following statements are incorrect regarding protection of web services? (Choose 2)
A. The BIG-IP ASM System checks to ensure web services use cookies
B. The BIG-IP ASM System parses XML requests an XML responses
C. The BIG-IP ASM System checks to ensure XNL documents are well formed
D. The BIG-IP ASM System use attack signatures to enforce negative security logic
E. The BIG-IP ASM System checks for XML syntax, schema validation, and WSDL validation
Answer: A, B

Q: 5
Which HTTP response code range indicate an error condition?(Choose 2)
A. 1xx
B. 2xx
C. 3xx
D. 4xx
E. 5xx
Answer: D, E

Q: 6
A client sends a request to a virtual swerver http://www.foo.con configured on the BIG-IP ASM System. The virtual server has an HTTP class profile associated with Application Security enabled, all class filters set to match all, and a pool consisting of foo.com members. The virtual server also has a default pool associated with it. When the client sends request for http://www.foo.con, this traffic will be forwarded to which of the following?
A. The fallback host
B. The default pool
C. The HTTP class profile pool
D. The request will be dropped
Answer: C

Q: 7
Tightening is a feature of which type of entity?
A. Explicit URLs
B. Attack signatures
C. Flow login URLs
D. Wildcard parameters
Answer: D

Q: 8
Which of the following are properties of an ASM logging profile? (Choose 2
A. storage type
B. storage filter
C. storage policy
D. web application
Answer: A, B

Q: 9
Which of the following is correct regarding static parameters?
A. A static parameter is stored in a frame cookie
B. A static parameter is pre-defined by the web application logic
C. A static parameter is learned only by using the Deployment Wizard
D. A static parameter is mapped once when creating the application flow model
Answer: B

Q: 10
In the following configuration, a virtual server has the following HTTP class configuration:
HTTP Class 1=Host patter www.f5.com
HTTP Class 2=No filters
A request arriving for WWW.F5.COM will be matched by which class(es)?
A. Class 1
B. Class 2
C. Both Class 1 and Class 2
D. The request will be dropped
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved