Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

F5 F50-532 Exam - Cheat-Test.com

Free F50-532 Sample Questions:

Q: 1
What occurs when a save?command is issued? What occurs when a 'save' command is issued?
A. The current configuration file s are backed up
B. The current configuration files are loaded into memory
C. The current configuration files are saved into an archive format
D. The current configuration files are verified for syntax, then the running configuragtion is installed in memory
Answer: A

Q: 2
Given the following tmsh prompts and commands, which is correct syntax to create a pool?
A. root@bigipsystem(Active)(tmos.ltm.pool)# create pool1 members add{ 172.16.20.1:80}
B. root@bigipsystem(Active)(tmos.ltm.pool)# create pool pool1 members add{ 172.16.20.1:80}
C. root@bigipsystem(Active)(tmos.ltm.pool)# create pool pool1 members add{ 172.16.20.1:80 {} }
D. root@bigipsystem(Active)(tmos.ltm.pool)# create pool pool1 members add{ 172.16.20.1:80 {priority-grouop 2} }
Answer: A

Q: 3
How is traffic flow through transparent virtual servers different from typical virtual servers?
A. Traffic flow through transparent virtual servers is not load balanced.
B. Traffic flow through transparent virtual servers does not have IP address translation performed.
C. Traffic flow through transparent virtual servers must be frowarede through asingle routing device.
D. Traffic flow through transparent virtual servers is bridged (leave IP and MAC addresses intact) rather than routed (leave IP address intact but change the MAC addresses).
Answer: B

Q: 4
What is the expected difference between two source address persistence profiles if profile A has a mask of 255.255.255.0 and profile B has a mask of 255.255.0.0?
A. There are no detectable differences.
B. Profile B has a greater potential number of persistence records.
C. Porfile B will have fewer persistence records for the same client base.
D. Profile A will have more clients matching existing persistence records.
Answer: C

Q: 5
Click the Exhibit buttion.
(The Exhibit is not available in this demo)
An LTM has the 3 virtual servers, four self IP addresses defined and the networks shown in the exhibit. Selected options for each object are show below. Settings not shown are at their defaults.
VirtualServer1
Destination: 10.10.202.443 netmask 255.255.255.255
Pool: Pool with 3 members in the 172.16/16 netword
VirtualServer2
Destination: 10.10.202.* netmask 255.255.255.255
Pool: Pool with 3 members in the 192.16/16 netword
VirtualServer3
Destination: 10.10.2.0:80 netmask 255.255.255.0
Type: IP Forwarding
SNAT1 Source IP: All Addresses
SNAT Address: SNAT Pool with 2 members-172.16.20.5. and 192.168.10.50 Self IPs 192.168.1.1;172.16.1.1;10.10.2.1;10.10.1.1
A connection attempt is made with a source IP and port of 10.20.100.20.2222 and a destination IP and port of 10.10.2.102.80. When the request is processed, what will be the destination IP address?
A. The request will be dropped.
B. Destination IP: 10.10.2.102
C. Destination IP: pool member in the 172.16/16 network
D. Destination IP: pool member in the 192.16/16 network
Answer: D

Q: 6
Which three statements are true about SNATs? (Choose three)
A. SNATs provide bi-directional traffic initiation
B. SNATs support UDP, TCP, and ICM traffic.
C. SNATs provide a many-to-one mapping between IP addresses
D. SNATs addresses can be identical to virtual server IP addresses
Answer: B, C, D

Q: 7
What does the nesrt XF-orwarded For?option in an HTTP profile do? What does the? Nsert XF-orwarede For?option in an HTTP profile do?
A. The client IP addresses are inserted into an HTTP header
B. The client IP addresses are inserted into messages sent to remote syslog servers
C. A BIG-IP self-IP is inserted in the source address field on the client-side connection.
D. A BIG-IP self-IP is inserted in the source address field on the servert-side connection
Answer: A

Q: 8
Which two data points can be used to persist using an expression (universal persistence)? (Choose two)
A. an IP address
B. any text string within a cookie
C. the value in the tcp acknowledgement field
D. any bytes within the iitial client request packet
Answer: A, B

Q: 9
What occurs when a load Command is issused? What occurs when a command is issued?
A. the running configuration is loaded into files for storage.
B. the running configuration is replaced by the configuration in the files, but only if they are
syntactically correct
D. the running configuration is compared to the configuration in files and, when changes are
noted, the version in the files is loaded over what is in memory
Answer: B

Q: 10
Which tool is used on BIG-IP systems to capture data packets?
A. snoop
B. qkview
C. tcpdump
D. ethereal
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved