Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

F5 F50-526 Exam - Cheat-Test.com

Free F50-526 Sample Questions:

1: Which method of protection is not provided by the Rapid Deployment policy template?
A. Data leakage
B. Buffer overflow
C. HTTP protocol compliance
D. Dynamic parameter validation
Answer: D

2: Which of the following methods are used by the BIG-IP ASM System to protect against SQL injections?
A. HTTP RFC compliancy checks
C B. Meta-character enforcement and attack signatures
C C. HTTP RFC compliancy checks and length restrictions
C D. Response scrubbing, HTTP RFC compliancy checks, and meta-character enforcement
Answer: B

3: Which statement is correct concerning differences between BIG-IP ASM platforms?
A. The 4100 has more ports than the 3600.
B. The 4100 and 3600 have the same number of ports.
C. The 4100 and 3600 can support both the module and standalone versions of BIG-IP ASM.
D. The 4100 can support only the standalone version of BIG-IP ASM whereas the 3600 can support both module and standalone versions of BIG-IP ASM.
Answer: D

4: A security audit has determined that your web application is vulnerable to a cross-site scripting attack. Which of the following measures are appropriate when building a security policy? (Choose 2)
A. Cookie length must be restricted to 1024 bytes.
B. Attack signature sets must be applied to any user input parameters
C. Parameter data entered for explicit objects must be checked for minimum and maximum values.
D. Parameter data entered for flow-level parameters must allow some meta-characters but not others.
Answer: B D

5: Which of the following is not a feature of a standalone BIG-IP ASM System?
A. Attack signatures
B. Multiple pool members
C. Positive security model
D. Real-time traffic policy builder
E. Pre-defined security policy templates
Answer: B

6: Which of the following can be associated with an XML profile?
A. Flow
B. Method
C. Parameter
D. Object type
Answer: C

7: Which of the following is correct concerning HTTP classes?
A. A single web application can be used by several HTTP classes
B. A virtual server can only have one web application associated with it
C .A single ASM enabled HTTP class can be used by multiple virtual servers
D. Each ASM enabled HTTP class can have several active security policies associated with it
Answer: C

8: A user is building a security policy using the Deployment Wizard and the QA lab deployment scenario. By default, which settings will be applied to the security policy? (Choose 2)
A. The security template will be set to Typical.
B. The default traffic source will be live traffic.
C. The enforcement mode will be set to blocking.
D. The encoding language will be set to auto detect.
E. The Attack signatures applied to the security policy will be only user created signature sets.
Answer:B D

9: The Heuristics process is designed to ensure what aspect of a good security policy?
A. The response traffic is sampled by the policy builder.
B. A security policy is built with a minimum amount of false positives.
C. The security policy accurately reflects all elements of a web application.
D. All possible parameter values are automatically configured in the security policy.
Answer: B

10: When building a policy based on live traffic using the automated policy builder, which of the following elements will not be taken into account when analyzing the traffic?
A. The size of the response
B. The requested resource (URI)
C. The response code from the web server
D. The parameter values of static based parameters
Answer: A

11: Which of the following statements are correct regarding positive and negative security models? (Choose 2)
A. Positive security model allows all transactions by default.
B. Negative security model denies all transactions by default.
C. Negative security model allows all transactions by default and rejects only transactions that contain attacks.
D. Positive security model denies all transactions by default and uses rules that allow only those transactions that are considered safe and alid.
Answer: C D

12: Which of the following are correct when using the Policy Builder with trusted traffic? (Choose 2)
A. All request data observed by the BIG-IP ASM System will be applied to the active security policy
B. The BIG-IP ASM System will build the security policy without using HTTP response data
C. Heuristics will be used to determine if an entity becomes an element of an active security policy
D. The BIG-IP ASM System will automatically scan the web application to look for security violations
Answer: A B

13: Learning suggestions in the Policy Building pages allow for which of the following? (Choose 2)
A. XML-based parameters and associated schema are automatically learned.
B. Blocking response pages can be automatically generated from web site content.
C. Flow level parameters are displayed when found and can be accepted into the current policy.
D. The administrator may modify whether the BIG-IP ASM System will learn, alarm, or block detected violations.
E. Maximum acceptable values for length violations are calculated and can be accepted into the security policy by the administrator.
Answer: C E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved