Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

F5 F50-522 Exam - Cheat-Test.com

Free F50-522 Sample Questions:

1. Which three statements are true about SNATs? (Choose three.)
A. SNATs provide bi-directional traffic initiation.
B. SNATs support UDP, TCP, and ICMP traffic.
C. SNATs provide a many-to-one mapping between IP addresses.
D. SNAT addresses can be identical to virtual server IP addresses.
Answer: B, C, D

2. What does the Insert XForwarded For option in an HTTP profile do?
A. The client IP addresses are inserted into an HTTP header.
B. The client IP addresses are inserted into messages sent to remote syslog servers.
C. A BIG-IP self-IP is inserted in the source address field on the client-side connection.
D. A BIG-IP self-IP is inserted in the source address field on the server-side connection.
Answer: A

3. A monitor has been defined using the HTTP monitor template. The send and receive strings were customized, but all other settings were left at their defaults. Which resources can the monitor be assigned to?
A. most pools
B. most nodes
C. most virtual servers
D. only specific pool members
Answer: A

4. Given the configuration shown below, if a connection request arrived on the BIG-IP with a source address of 200.10.10.10:1050 and a destination of 150.10.10.75:80, what would the source IP address of the associated packet be when it arrived on the chosen member of the web_pool?

A. 10.10.1.1
B. 10.10.1.100
C. 150.10.10.15
D. 200.10.10.10
E. There is insufficient information to determine what the source address would be.
Answer: B

5. Which statement describes advanced shell access correctly?
A. All users can be given advanced shell access.
B. Users with advanced shell access can always change, add, or delete LTM objects in all partitions.
C. Users with advanced shell access are limited to changing, adding, or deleting LTM objects in any single partition.
D. Users with advanced shell access have the same rights as those with bigpipe shell access, but the rights extend to all partitions rather than to a single partition.
Answer: B

6. After editing and saving changes to the configuration file containing virtual servers, what is the immediate result?
A. The new configuration is verified.
B. The new configuration is verified and loaded.
C. The new configuration is loaded but not verified.
D. The new configuration is verified but not loaded.
E. The new configuration is neither verified nor loaded.
F. The new configuration is verified and loaded if is it syntactically correct.
Answer: E

7. Could an iRule perform persistence based on a cookie?
A. No. iRules cannot affect persistence.
B. No. Cookie persistence is only based on a cookie persistence profile.
C. Yes. An iRule could be designed to persist based on the contents of a cookie.
D. Yes. An iRule could be designed to persist based on the contents of a cookie as long as the cookie is set by the server.
Answer: C

8. Which two data points can be used to persist using an expression (universal persistence)? (Choose two.)
A. an IP address
B. any text string within a cookie
C. the value in the tcp acknowledgement field
D. any bytes within the initial client request packet
Answer: A, B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved