Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

F5 F50-521 Exam - Cheat-Test.com

Free F50-521 Sample Questions:

1. Where is the load-balancing mode specified?
A. within the pool definition
B. within the node definition
C. within the virtual server definition
D. within the pool member definition
Answer: A

2. Which three methods can be used for initial access to a BIG-IP system? (Choose three.)
A. CLI access to the serial console port
B. SSH access to the management port
C. SSH access to any of the switch ports
D. HTTP access to the management port
E. HTTP access to any of the switch ports
F. HTTPS access to the management port
G. HTTPS access to any of the switch ports
Answer: A, B, F

3. A site needs a virtual server that will use an iRule to parse HTTPS traffic based on HTTP header values. Which two profile types must be associated with such a virtual server? (Choose two.)
A. TCP
B. HTTP
C. HTTPS
D. ServerSSL
Answer: A, B

4. Which two statements describe differences between the active and standby systems? (Choose two.)
A. Monitors are performed only by the active system.
B. Fail-over triggers only cause changes on the active system.
C. Virtual server addresses are hosted only by the active system.
D. Configuration changes can only be made on the active system.
E. Floating self-IP addresses are hosted only by the active system.
Answer: C, E

5. Where is connection mirroring configured?
A. It an option within a TCP profile.
B. It is an optional feature of each pool.
C. It is not configured; it is default behavior.
D. It is an optional feature of each virtual server.
Answer: D

6. When using the setup utility to configure a redundant pair, you are asked to provide a "Failover Peer IP". Which address is this?
A. an address of the other system in its management network
B. an address of the other system in a redundant pair configuration
C. an address on the current system used to listen for fail-over messages from the partner BIG-IP
D. an address on the current system used to initiate mirroring and network fail-over heartbeat messages
Answer: B

7. Assume a virtual server has a ServerSSL profile. What SSL certificates are required on the BIG-IP?
A. No SSL certificates are required on the BIG-IP.
B. The BIG-IP's SSL certificates must only exist.
C. The BIG-IP's SSL certificates must be issued from a certificate authority.
D. The BIG-IP's SSL certificates must be created within the company hosting the BIG-IPs.
Answer: A

8. You have a pool of servers that need to be tested. All of the servers but one should be tested every 10 seconds, but one is slower and should only be tested every 20 seconds. How do you proceed?
A. It cannot be done. All monitors test every five seconds.
B. It can be done, but will require assigning monitors to each pool member.
C. It cannot be done. All of the members of a pool must be tested at the same frequency.
D. It can be done by assigning one monitor to the pool and a different monitor to the slower pool member.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved