Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

F5 F50-512 Exam - Cheat-Test.com

Free F50-512 Sample Questions:

1. Which statement concerning virtual servers is true?
A. Virtual servers can keep idle server connections open indefinitely.
B. Virtual servers can compress data between the BIG-IP and servers.
C. Virtual servers always translate the virtual server address to that of the chosen node.
D. Virtual servers cannot perform load-balancing without performing address translation.
E. Virtual servers can reuse connections between the BIG-IP and server for multiple HTTP GETs.
Answer: E

2. How is traffic flow through network virtual servers different than typical virtual servers?
A. Traffic through network virtual servers is not load-balanced.
B. Traffic through network virtual servers is sent to the same "next hop".
C. Traffic through network virtual servers cannot be processed by an iRule.
D. Traffic through network virtual servers involves traffic for many destinations rather than a single destination.
Answer: D

3. How is traffic flow through transparent virtual servers different than typical virtual servers?
A. Traffic flow through transparent virtual servers is not load-balanced.
B. Traffic flow through transparent virtual servers does not have IP address translation performed.
C. Traffic flow through transparent virtual servers must be forwarded through a single routing device.
D. Traffic flow through transparent virtual servers is bridged (leave IP and MAC addresses intact) rather than routed (leave IP address intact but change the MAC addresses).
Answer: B

4. Which two statements are true concerning virtual servers? (Choose two.)
A. Virtual servers can either load-balance or forward selected traffic.
B. Virtual servers can compress all types of data between the BIG-IP and client.
C. Virtual servers can compress all types of data between the BIG-IP and server.
D. Virtual servers can reject selected traffic even when no iRule is associated with the virtual server.
E. Virtual servers translate the virtual server address to the chosen node's address whenever load-balancing is performed.
Answer: AD

5. What is required for a virtual server to support clients on the internal VLAN and servers on the external VLAN?
A. That support is never available.
B. The virtual server must be enabled on the internal VLAN.
C. The virtual server must be enabled on the external VLAN.
D. The virtual server must be enabled for both VLANs.
Answer: B

6. A site wishes to perform source address translation on packets from some clients but not others. The determination is not based on the client's IP address, but on the virtual server their packets arrive on. What could accomplish this goal?
A. An iRule could be defined to choose a SNATpool based on the client's IP address.
B. A SNAT for all addresses could be defined, and then disable the SNAT processing for select VLANs.
C. Some virtual servers could be associated with SNATpools and others not associated with SNATpools.
D. The decision to perform source address translation is always based on a client's address (or network). Thus, this goal cannot be achieved.
Answer: C

7. Which statement is true concerning SNATs using automap?
A. Only specified self-IP addresses are used as automap addresses.
B. SNATs using automap will translate all client addresses to an automap address.
C. A SNAT using automap will preferentially use a floating self-IP over a non-floating self-IP.
D. A SNAT using automap can be used to load-balance outbound traffic through multiple ISPs.
E. A SNAT using automap can be used to translate the source address of all outgoing traffic to the same address regardless of which VLAN the traffic is sent through.
Answer: C

8. Which statement is true concerning SNATs using SNATpools and SNATs using automap?
A. A SNATpool can contain virtual server addresses.
B. SNATs using automap preferentially translate source addresses to non-floating self-IP addresses.
C. SNATs using automap translate source addresses randomly to any of the BIG-IP's self-IP addresses.
D. SNATs using a SNATpool translate source addresses randomly to any of the addresses in the SNATpool.
Answer: A

9. Which three parameters could be used to determine whether a connection request will have the source address translated as the request is processed? (Choose three.)
A. the client's TCP port
B. the client's IP address
C. the client's IP netmask
D. the client's IP fragment offset
E. the client's router's IP address
F. the client's browser's preferred language
Answer: ABF

10. Which statement is true concerning SNATpools?
A. A SNATpool can be associated with a profile.
B. A SNATpool can be associated with an iRule.
C. A SNATpool is configured with a load-balancing method.
D. Virtual server addresses cannot be members of any SNATpool.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved