Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

F5 F50-502 Exam - Cheat-Test.com

Free F50-502 Sample Questions:

1. Which information is captured with the following command? (Choose two.)
tcpdump -i internal host 172.16.20.3 and not port 22
A. up to 200 bytes of each data packet
B. the hex of each packet and an ASCII decode
C. the names (via DNS) of resolvable IP addresses
D. TCP traffic for IP address 172.16.20.3 where neither the source or destination port is 22 that is seen on VLAN internal
Answer: CD

2. Which information is captured with the following command? (Choose three.)
tcpdump -i internal -n -X -s 200 host 172.16.20.3 and port 80
A. up to 200 bytes of each data packet
B. the hex of each packet and an ASCII decode
C. the names (via DNS) of resolvable IP addresses
D. TCP traffic for IP address 172.16.20.3 where the source or destination port is 80 that is seen on VLAN internal
Answer: ABD

3. Which three troubleshooting tools are available on BIG-IP Controllers? (Choose three.)
A. snoop
B. bigtop
C. netstat
D. tcpdump
E. bigdebug
Answer: BCD

4. You have a BIG-IP Controller with a Virtual Server at 150.150.10.10:80 that is associated with a pool of nodes at 10.10.10.1:80, 10.10.10.2:80 and 10.10.10.3:80. Additionally, the external VLAN uses the 150.150.10.0/24 network and the internal VLAN uses the 10.10.10.0/24 network.
Which command most effectively captures the traffic the Virtual Server receives?
A. tcpdump -i internal host 10.10.10.0 and port 80
B. tcpdump -i external host 150.150.10.10 or port 80
C. tcpdump -i external host 150.150.10.10 and port 80
D. tcpdump -i internal host 10.10.10.1 or host 10.10.10.2 or host 10.10.10.1
Answer: C

5. What information is captured with the following command? (Choose three.)
tcpdump -i internal -Xnes 400 host 172.16.20.3 and port 80
A. the Ethernet address of each IP address
B. a maximum of 72 bytes of each data packet
C. the hex of each packet and an ASCII decode
D. TCP traffic on VLAN "internal" for TCP port 80
E. the host name associated with each IP address, if possible
Answer: ACD

6. What information is captured with the following command?
tcpdump host 192.67.45.101 and port 7070 > host.1
A. all traffic for IP address 192.67.45.101 and port 7070
B. traffic for a client with address 192.67.45.101 and port 7070 to a host named "host.1"
C. traffic from a host named "host.1" to port 7070 on a node with an IP address of 192.67.45.101
D. all traffic for a host with an IP address of 192.67.45.101 and port 7070 and a hostname of "host.1"
Answer: A

7. Which three parameters are included in the bigtop display? (Choose three.)
A. current time
B. total number of bits discarded by each node since the last refresh
C. total number of connections made to each Virtual Server since the last refresh
D. total number of bits OUT through the BIG-IP Controller since the last reset of statistics
Answer: ACD

8. What is the default refresh rate for statistics displayed with bigtop?
A. 4 seconds
B. 10 seconds
C. 60 seconds
D. The screen cannot be refreshed automatically.
Answer: A

9. If the password databases on a BIG-IP Controller are lost or corrupted, which command is used to recreate the password databases necessary to log into the BIG-IP Controller?
A. /etc/make_pwd -f /etc/master.passwd
B. /usr/sbin/recreate -f pwd.db spwd.db
C. /usr/sbin/pwd_mkdb -p /etc/master.passwd
D. /usr/sbin/pwd_mkdb -p /etc/pwd.db /etc/spwd.db
Answer: C

10. Which three files are part of the username/password scheme on a BIG-IP Controller? (Choose three.)
A. /etc/spwd
B. /etc/passwd
C. /etc/pwd.db
D. /etc/passwd.db
E. /etc/master.passwd
Answer: BCE


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved