Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Exin EX0-118 Exam - Cheat-Test.com

Free EX0-118 Sample Questions:

Q: 1
Which of the following best describes the goal of capacity management?
A. The process of ensuring IT services meet user demand.
B. The process of ensuring the optimum use of data storage.
C. The process of ensuring the availability of new systems.
D. The process of ensuring data is available on demand.
Answer: A

Q: 2
How often should you review your Green IT Action Plan?
A. At least annually.
B. At least biannually.
C. At least weekly.
D. At least monthly.
Answer: A

Q: 3
Which of the following is a legal factor driving the adoption of Green IT within an organisation?
A. The need to address changing weather patterns.
B. The need to comply with government legislation.
C. The need to receive relevant industry funding.
D. The need to improve negotiating power with suppliers.
Answer: B

Q: 4
Which of the following describes Carbon Neutrality?
A. Eliminating CO2 emissions from product manufacture.
B. Maintaining CO2 emissions at a pre-defined agreed level.
C. Balancing CO2 emissions with an equivalent offset amount.
D. Matching CO2 emissions between defined business areas.
Answer: C

Q: 5
Which of the following is one of the three market-based mechanisms created by the Kyoto Protocol?
A. Emissions trading.
B. Carbon credit initiative.
C. Footprint reduction fund.
D. Carbon neutral implementation.
Answer: A

Q: 6
What is the best definition of a Carbon Footprint?
A. The amount of greenhouse gas emitted within a defined geographical area.
B. The amount of greenhouse gas emitted by extracting minerals.
C. The amount of greenhouse gas emitted by an organisation.
D. The amount of greenhouse gas emitted minus the amount of carbon offsetting.
Answer: C

Q: 7
Which of the following is a role of Asset and Configuration Management within Green IT?
A. To identify where new data centres can be located.
B. To identify where old computer parts can be recycled.
C. To identify where computer equipment can be re-used.
D. To identify where existing servers can be moved.
Answer: B

Q: 8
Why is effective change management key to the success of a Green IT programme?
A. Rapid adoption of change can reduce productivity.
B. Extended change can lead to increased project costs.
C. Cultural resistance to change is a major project risk.
D. Individuals can gain too much control of a change project.
Answer: C

Q: 9
Which of the following actions make a PC more energy efficient?
A. Disabling stand-by settings.
B. Enabling active power management.
C. Enabling active screen savers.
D. Disabling CPU throttling features.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved