Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Exin EX0-112 Exam - Cheat-Test.com

Free EX0-112 Sample Questions:

1. Which activity belongs to the process End user support?
A. dealing with calls about errors in the functionality
B. monitoring the usage of the information systems
C. adding new end users to a table
Answer: A

2. What is not an activity of Contract management?
A. agreeing on how the information manager is to communicate with the IT director
B. changing the time of delivery of a change
C. monitoring whether the supplied IT-services correspond to the agreed services
Answer: B

3. The cluster Use management provides information about the reliability of the business data. For which process is this input?
A. Business data management
B. Demand management
C. Contract management
Answer: B

4. Which process produces an end user training for a new release of an application?
A. Transition
B. Prepare transition
C. Design non-automated information systems
Answer: B

5. What do frameworks like BiSL contribute to the implementation of effective business information management?
A. structured activities of business information management
B. much improved quality of the IT-services
C. a uniformly implemented business information management for each organization
Answer: A

6. Which process deals with defining interfaces in the area of information provisioning between various organizations?
A. Information coordination
B. Information lifecycle management
C. Information portfolio management
D. Strategic information partner management
Answer: D

7. The process cluster Use management signals disruptions to the information provisioning, which are experienced in the business process. Which process cluster will be the first to act on these signals?
A. Functionality management cluster
B. Information strategy cluster
C. Connecting processes (operational)
Answer: C

8. Which role does business information management play regarding the realization of the information provisioning?
A. the role of vendor of IT-services
B. the role of purchaser of IT-services
C. the role of supplier of IT-services
Answer: B

9. Which monitoring activity belongs to Business data management?
A. monitoring of the integrity of customer data
B. monitoring whether the acceptance test data are correct
C. monitoring the accuracy of reports provided by the IT service provider
Answer: A

10. Two reports that have been produced in the nightly batch processing have been damaged during printing. This has been noticed by Operational supplier management. In which process will the end users be informed that the reports have been damaged?
A. Business data management
B. End user support
C. Operational supplier management
Answer: B

11. Which activities are not in a transition plan?
A. the activities that are required for a successful preparation of the implementation
B. the generic activities that have to be performed at all locations where the system is implemented
C. the specific activities that have to be performed at a specific location during transition
Answer: A

12. What is a key message of BiSL?
A. After outsourcing of IT-activities, professional business information management becomes less important.
B. The importance of having good business information management increases in proportion to the importance of the information provisioning for the organization.
C. Integration and alignment of the operational IT-management processes with the policy is a consequence of an effective and efficient information provisioning.
Answer: B

13. Which process determines which information provisioning is required, including the priorities?
A. Demand management
B. End user support
C. Information lifecycle management
Answer: A

14. What is a result of the process Specify information requirement?
A. a functional design
B. a list of functional and non-functional demands
C. an approved test strategy
Answer: B

15. Which responsibility belongs to the process Demand management?
A. determining the necessary capacity for change
B. periodic consultation of the end users
C. identification of information requirements within the business process
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved