Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Exin EX0-105 Exam - Cheat-Test.com

Free EX0-105 Sample Questions:

1. Why do organizations have an information security policy?
A. In order to demonstrate the operation of the Plan-Do-Check-Act cycle within an organization.
B. In order to ensure that staff do not break any laws.
C. In order to give direction to how information security is set up within an organization.
D. In order to ensure that everyone knows who is responsible for carrying out the backup procedures.
Answer: C

2. What is the greatest risk for an organization if no information security policy has been defined?
A. If everyone works with the same account, it is impossible to find out who worked on what.
B. Information security activities are carried out by only a few people.
C. Too many measures are implemented.
D. It is not possible for an organization to implement information security in a consistent manner.
Answer: D

3. You work in the office of a large company. You receive a call from a person claiming to be from the Helpdesk. He asks you for your password.
What kind of threat is this?
A. Natural threat
B. Organizational threat
C. Social Engineering
Answer: C

4. You are a consultant and are regularly hired by the Ministry of Defense to perform analyses. Since the assignments are irregular, you outsource the administration of your business to temporary workers. You don't want the temporary workers to have access to your reports.
Which reliability aspect of the information in your reports must you protect?
A. Availability
B. Integrity
C. Confidentiality
Answer: C

5. Peter works at the company Midwest Insurance. His manager, Linda, asks him to send the terms and conditions for a life insurance policy to Rachel, a client.
Who determines the value of the information in the insurance terms and conditions document?
A. The recipient, Rachel
B. The person who drafted the insurance terms and conditions
C. The manager, Linda
D. The sender, Peter
Answer: A

6. We can acquire and supply information in various ways. The value of the information depends on whether it is reliable.
What are the reliability aspects of information?
A. Availability, Information Value and Confidentiality
B. Availability, Integrity and Confidentiality
C. Availability, Integrity and Completeness
D. Timeliness, Accuracy and Completeness
Answer: B

7.When we are at our desk, we want the information system and the necessary information to be available.
We want to be able to work with the computer and access the network and our files.
What is the correct definition of availability?
A. The degree to which the system capacity is enough to allow all users to work with it
B. The degree to which the continuity of an organization is guaranteed
C. The degree to which an information system is available for the users
D. The total amount of time that an information system is accessible to the users
Answer: C

8. You are the owner of a growing company, SpeeDelivery, which provides courier services. You decide that it is time to draw up a risk analysis for your information system. This includes an inventory of the threats and risks.
What is the relation between a threat, risk and risk analysis?
A. A risk analysis identifies threats from the known risks.
B. A risk analysis is used to clarify which threats are relevant and what risks they involve.
C. A risk analysis is used to remove the risk of a threat.
D. Risk analyses help to find a balance between threats and risks.
Answer: B

9. What is the definition of the Annual Loss Expectancy?
A. The Annual Loss Expectancy is the amount of damage that can occur as a result of an incident during the year.
B. The Annual Loss Expectancy is the size of the damage claims resulting from not having carried out risk analyses effectively.
C. The Annual Loss Expectancy is the average damage calculated by insurance companies for businesses in a country.
D. The Annual Loss Expectancy is the minimum amount for which an organization must insure itself.
Answer: A

10. A well executed risk analysis provides a great deal of useful information. A risk analysis has four main objectives.
What is not one of the four main objectives of a risk analysis?
A. Identifying assets and their value
B. Determining the costs of threats
C. Establishing a balance between the costs of an incident and the costs of a security measure
D. Determining relevant vulnerabilities and threats
Answer: B

11. Some threats are caused directly by people, others have a natural cause.
What is an example of an intentional human threat?
A. Lightning strike
B. Arson
C. Flood
D. Loss of a USB stick
Answer: B

12. What is a risk analysis used for?
A. A risk analysis is used to express the value of information for an organization in monetary terms.
B. A risk analysis is used to clarify to management their responsibilities.
C. A risk analysis is used in conjunction with security measures to reduce risks to an acceptable level.
D. A risk analysis is used to ensure that security measures are deployed in a cost-effective and timely fashion.
Answer: D

13. You are the owner of the courier company SpeeDelivery. You have carried out a risk analysis and now want to determine your risk strategy. You decide to take measures for the large risks but not for the small risks.
What is this risk strategy called?
A. Risk bearing
B. Risk avoiding
C. Risk neutral
Answer: C

14. What is an example of a non-human threat to the physical environment?
A. Fraudulent transaction
B. Corrupted file
C. Storm
D. Virus
Answer: C

15. What action is an unintentional human threat?
A. Arson
B. Theft of a laptop
C. Social engineering
D. Incorrect use of fire extinguishing equipment
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved