Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Exin EX0-103 Exam - Cheat-Test.com

Free EX0-103 Sample Questions:

Q: 1 Which of the following is Problem Management primarily concerned with?
A. looking at Security Plans
B. looking at the cause of Incidents
C. looking at the Change Plan
D. looking at the Release Strategy
Answer: B

Q: 2 What is the objective of a Management System?
A. to define, agree, record and manage levels of services
B. to ensure that Key Performance Indicators (KPIs) are defined for all IT services
C. to ensure that new services and changes to services will be deliverable and manageable at the agreed cost and services quality
D. to provide the policies and the framework that is needed for the effective management and implementation of all IT services
Answer: D

Q: 3 Which of the aspects listed below is included in ISO/IEC 20000?
A. customer communication
B. employee motivation
C. social responsibility
D. standard products
Answer: A

Q: 4 Which of the following tasks is assigned to each process manager?
A. channeling data to Problem Management
B. ensuring the process is running effectively and efficiently
C. following up on Incidents
D. setting up Service Level Agreements with the users
Answer: B

Q: 5 Which of the following must be included within the Service Management plan?
A. Configuration Item (CI) type
B. Information security controls
C. Return to normal working
D. Tools as appropriate to support the processes
Answer: D

Q: 6 Which service changes should be documented in change records?
A. all service changes
B. formal closure of services
C. staff recruitment
D. user training
Answer: A

Q: 7 What is the added value of a service being delivered?
A. You can specifically define the service by means of a Service Level Agreement (SLA).
B. You do not have the ownership of specific costs and risks in producing the service.
C. You do not have to invest in a process to control it.
D. The outcomes have a lower total cost of ownership than when the value is produced within the customer organization.
Answer: B

Q: 8 What is accreditation in the context of ISO/IEC 20000?
A. the determination of measurement results using defined procedures on the basis of documented requirements
B. the evaluation of test results to verify compliance with requirements plus confirmation by the certification body
C. the notification of approved testing and certification bodies with the relevant authority for publication
D. the official recognition by a third party of organizations involved in testing, inspection and certification
Answer: D

Q: 9 The Service Provider should check that the Service Management objectives
and the plan are being achieved. Which of the following items is not measured as part of this monitoring, measuring or review?
A. Customer satisfaction
B. Major non-conformities
C. Problems
D. Resource utilization
Answer: C

Q: 10 Which statement below is not a purpose of Supplier Management
procedures?
A. that business transactions between all parties are recorded
B. that information on the performance of all suppliers can be observed and acted upon
C. that it is made clear that the supplier cannot subcontract part of the delivered services to the Service Provider
D. that the suppliers understand their obligation to the Service Provider
Answer: C

Q: 11 Who conducts the "first party audit"?
A. an external independent organization
B. Customers of the IT Service Management organization
C. other persons on behalf of the Customer
D. the IT Service Management organization itself
Answer: D

Q: 12 What shall the Service Level Agreements (SLAs) with the suppliers be aligned with?
A. the Service Level Plans
B. the Service Management Plans
C. the SLAs with the other parties
D. the SLAs with the customers
Answer: D

Q: 13 What is mandatory to define in the Incident Management procedures?
A. the escalation of Incidents
B. the implementation of emergency Changes
C. the recording of deficiencies in the Configuration Management Database (CMDB)
D. the recording of Problems
Answer: A

Q: 14 Which of the following is a best practice for Capacity Management?
A. A Capacity plan documenting the actual performance and the expected requirements should be produced at least annually.
B. Decisions about service provision should be based on cost effectiveness comparisons.
C. The resilience of the infrastructure components should be measured and included in the Capacity plan.
D. The Service Catalog should be maintained and kept up-to-date.
Answer: A

Q: 15 An objective of Capacity Management is to ensure that the service provider has, at all times, sufficient Capacity to meet the current and future agreed demands of the Customer's business needs. What document is produced to support this objective?
A. Availability Plan
B. Business Resource Plan
C. Capacity Plan
D. Service Management Plan
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved