Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Exin EX0-101 Exam - Cheat-Test.com

Free EX0-101 Sample Questions:

Q: 1
Contracts relating to an outsourced Data Centre would be managed by?

A. Technical Management
B. Service Desk
C. IT Operations Control
D. Facilities Management

Answer: D

Q: 2
Which Service Design process makes the most use of data supplied by Demand Management?

A. Service Catalogue Management
B. Service Level Management
C. IT Service Continuity Management
D. Capacity Management

Answer: D

Q: 3
Which of the following CANNOT be stored and managed by a tool?

A. Knowledge
B. Information
C. Wisdom
D. Data

Answer: C

Q: 4
The BEST description of the purpose of Service Operation is?

A. To decide how IT will engage with suppliers during the Service Management Lifecycle
B. To proactively prevent all outages to IT Services
C. To design and build processes that will meet business needs
D. To deliver and support IT Services at agreed levels to business users and customers

Answer: D

Q: 5
In which core publication can you find detailed descriptions of Service Level Management, Availability Management, Supplier Management and IT Service Continuity Management?

A. Service Strategy
B. Service Design
C. Service Transition
D. Service Operation

Answer: B

Q: 6
Which of the following sentences BEST describes a Standard Change?

A. A change to the service provider's established policies and guidelines
B. A change that correctly follows the required change process
C. A pre-authorized change that has an accepted and established procedure
D. A change that is made as the result of an audit

Answer: C

Q: 7
Which process is responsible for discussing reports with customers showing whether services have met their targets?

A. Continual Service Improvement
B. Business Relationship Management
C. Service Level Management
D. Availability Management

Answer: C

Q: 8
What are the three Service Provider business models?

A. Internal Service provider, Outsourced 3rd party and Off-shore party
B. Internal Service Operations provider, External Service Operations provider, Shared Service Unit
C. Internal Service provider, External Service provider, Outsourced 3rd Party
D. Internal Service provider, External Service provider, Shared Service Provider

Answer: D

Q: 9 Effective release and deployment management enables the service provider to add value to the business by?

A. Delivering change, faster and at optimum cost and minimized risk
B. Ensuring that all assets are accounted for
C. Verifying the accuracy of all items in the configuration management database
D. Ensures that the fastest servers are purchased

Answer: A

Q: 10
Application Management plays a role in all applications. One of the key decisions to which they contribute is?

A. Where the vendor of an application is located
B. Whether to buy an application or build it
C. Who the vendor of the storage devices will be
D. Should application development be outsourced

Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved