Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Exin EX0-008 Exam - Cheat-Test.com

Free EX0-008 Sample Questions:

Q: 1
Who should update the work estimates during the Sprint?
A. Only the team members
B. The Project Manager
C. The Product Owner
Answer: A

Q: 2
Which means of communication is the most preferable to clarify the interpretation of a requirement?
A. E-mail
B. Face-to-face
C. Instant messaging
D. Telephone
Answer: B

Q: 3
In a Scrum project, when would a requirement get added to the Product backlog?
A. When it is developed, but cannot yet be released.
B. When the team works on it for a particular release.
C. When the customer requests a new requirement.
Answer: C

Q: 4
A customer requests a report that summarizes functionality added and defects found and fixed, right at the end of a Sprint.
Who may best prepare this report?
A. The Product Owner
B. The Scrum Master
C. The team
D. This type of report should not be prepared.
Answer: B

Q: 5
Sprint planning should result in a commitment on what will be delivered at the end of the Sprint. Who makes this commitment?
A. The Product Owner
B. The Scrum Master
C. The team
Answer: C

Q: 6
A team is estimating story points. They estimate that the story falls between a large (13) and a medium (5) and they assign a story point of 8.
What is this technique called?
A. Affinity estimation
B. Fibonacci estimation
C. Triangulation
Answer: C

Q: 7
What is a Sprint?
A. A brainstorming session in Extreme programming to generate design ideas.
B. A race between two developers to see who can complete a feature fastest.
C. One iteration in the Scrum methodology.
D. The last iteration in the Scrum project, when the team works long hours to finish the project.
Answer: C

Q: 8
Which Scrum ritual is meant to look back and improve upon the finished Sprint?
A. Daily Scrum.
B. Sprint Retrospective.
C. Sprint Review.
Answer: B

Q: 9
What is meant by the velocity of the team?
A. The rate a team puts in a normal work day.
B. The rate at which features are released to the customer.
C. The rate at which the team completes the work.
D. The rate at which the team renews itself.
Answer: C

Q: 10
What is the primary responsibility of a Scrum Master in order to keep a Scrum team working at its peak level of productivity?
A. Keeping high priority features at the top of the Product Backlog.
B. Not allowing changes to the Product Backlog once the Sprint begins.
C. Supporting the team's decisions and resolving the team's issues.
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved