Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Exin EX0-006 Exam - Cheat-Test.com

Free EX0-006 Sample Questions:

Q: 1
How is cost benefit analysis applied during an MoV Study?
A. In Studies of process or procedure, it can be combined with many other tools, e.g. process-mapping and option selection
B. It creates a focus on comparison of the benefits that MoV could deliver over the long term with the cost of a MoV Study
C. It is used to establish discounted cash flow for Value Improving Proposals
D. It is used to assess the Value Index
Answer: A

Q: 2
What are potential options usually evaluated against?
A. Value Drivers
B. Value Improving Proposals
C. MoV Study Handbook
D. MoV Project Plan
Answer: A

Q: 3
Which would NOT be used to estimate the operating and running costs for a new IT system?
A. The operating costs of a similar IT implementation
B. The current daily rate of specialist skills required to operate the system
C. An estimate of how many staff would be required to run the new system
D. The total expenditure on MoV Studies
Answer: D

Q: 4
Which is NOT an area where it is necessary to strike a balance in order to maximize value?
A. Reconciling the needs and views of different stakeholders
B. Balancing capital and operating costs
C. Balancing the use of resources to reflect their availability and the organization's priorities
D. Balancing the overall benefits realized against the use of resources
Answer: B

Q: 5
Which is true of MoV?
A. It is better suited to the private rather than the public sector
B. It is an informal approach to maximizing value
C. Compliance with MoV processes is a good measure of added value
D. Value Improving Proposal
Answer: D

Q: 6
Which is NOT a key element of stakeholder consultation?
A. Ensuring that all major stakeholders for the project have been identified and engaged
B. Ensuring that the same stakeholder representatives are involved throughout the project
C. Ensuring that stakeholders are provided with timely, specific and clear information regarding proposals and their impacts throughout the development process
D. Ensuring that regular feedback on progress is given
Answer: B

Q: 7
Which statement about implementing a Value Improving Proposal is FALSE?
A. The Proposal Implementation Plan provides the project managers with details of the expected value improvements (or benefits)
B. Communication flowing from collaborative feedback enhances the effectiveness of MoV and helps build an appropriate culture
C. The Proposal Implementation Plan enables project managers to monitor and manage the implementation process
D. The Proposal Owners are NOT responsible for ensuring that their proposals are implemented
Answer: D

Q: 8
Which method provides a good checklist for communication during an MoV study?
A. Brainstorming
B. Five Ws and an H
C. Function Analysis
D. Cost/Worth
Answer: B

Q: 9
Which is an MoV Principle?
A. Understand and articulate value
B. Process information
C. Focus on functions and required outcomes
D. Prioritize value
Answer: C

Q: 10
Which statement about MoV is true?
A. It supports decision-making based on minimizing value for money
B. It encourages innovation outside of an organization's goals
C. It facilitates optimal balance between investment and long-term operating expenditure
D. It removes resources from consideration when reviewing organizational needs
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved