Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Exin EX0-003 Exam - Cheat-Test.com

Free EX0-003 Sample Questions:

Q: 1
Which would you NOT expect to find in a Programme Brief?
A. Outline vision of the future state
B. Current issues and potential risks
C. Clarification of what the programme can achieve
D. Roles and responsibilities of programme team members
Answer: D

Q: 2
Which characteristic is MOST applicable to a programme?
A. Approach to stakeholder engagement concentrates on strategic issues
B. Detailed timeframes for deliverables are a major focus
C. All of the business organization is covered by the Blueprint
D. Significant attention is paid to analysing and defining benefits
Answer: D

Q: 3
Which is a part of programme planning?
A. Ensuring the programme manages its projects in detail
B. Involving widespread discussions to include ambiguities and unknowns
C. Checking the sustainability of the programme against the Business Case
D. Providing progress information for benefits reviews
Answer: B

Q: 4
What process provides the outputs required to deliver the Blueprint?
A. Managing the Tranches
B. Delivering the Capability
C. Benefits Management
D. Realizing the Benefits
Answer: B

Q: 5
Which is a feature of a successful programme organization?
A. Configuration management systems
B. Design authority standards
C. Effective reporting arrangements
D. Established risk templates
Answer: C

Q: 6
Which is a transformational flow process?
A. Monitoring and Control Strategy
B. Issue Management Cycle
C. Planning and Control
D. Managing the Tranches
Answer: D

Q: 7
Which communication channel encourages stakeholders to actively take part?
A. Press release
B. Intranet home page
C. Live webcast
D. Newsletter
Answer: C

Q: 8
Which describes an impact of a risk?
A. Effect on the programme if something goes wrong
B. An event that might increase a programme's outcome
C. The amount of risk that will be tolerated
D. Possibility that something will go wrong
Answer: A

Q: 9
Which transformational flow process has a purpose to plan business transformation and adapt to change?
A. Delivering the Capability
B. Managing the Tranches
C. Realizing the Benefits
D. Closing a Programme
Answer: C

Q: 10
What type of programme is sometimes referred to as a 'must do' programme?
A. Vision-led
B. Emergent
C. Compliance
D. Specification-led
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved