Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Exin EX0-002 Exam - Cheat-Test.com

Free EX0-002 Sample Questions:

Q: 1
Which is a purpose of a Risk Register?
A. Capture risks that may occur during the project
B. Record how risk management activities will be undertaken on the project
C. Record the risk tolerance for the project
D. Capture issues which are impacting on the delivery of the project objectives
Answer: A

Q: 2
What product forms the contract' between the Project Board and the Project Manager?
A. Project Brief
B. Project Initiation Documentation
C. Project mandate
D. Project Plan
Answer: B

Q: 3
Which activity takes place within the Managing a Stage Boundary process?
A. Produce Highlight Reports
B. Take corrective action within the limits of a stage's tolerance
C. Produce an Exception Plan
D. Authorize a Stage Plan for the next stage
Answer: C

Q: 4
Which is created during the Starting up a Project process?
A. Project mandate
B. Project management team role descriptions
C. Communication Management Strategy
D. Quality Register
Answer: B

Q: 5
Which is a purpose of a Configuration Management Strategy?
A. Provide a record of each configuration item and any important relationships between them
B. Define how the products and their versions will be identified
C. Define whether a project will use a risk budget
D. Identify who will set up the Quality Register
Answer: B

Q: 6
Which two roles are linked by the Managing Product Delivery process?
A. Corporate or programme management and Project Board
B. Project Board and Project Manager
C. Project Manager and Team Manager
D. Team Manager and external supplier
Answer: C

Q: 7
What process ensures focus on the delivery of a stage's products and avoids uncontrolled change?
A. Directing a Project
B. Managing a Stage Boundary
C. Controlling a Stage
D. Starting up a Project
Answer: C

Q: 8
Where should a Team Manager look for information on the quality required for a product?
A. Project Initiation Documentation
B. Product Description
C. Team Plan
D. Quality Management Strategy
Answer: B

Q: 9
Which is a difference between management and technical stages?
A. Management stages require planning and technical stages do not
B. Technical stages can overlap and management stages cannot
C. Management stages deliver products and technical stages do not
D. Technical stages require resources and management stages do not
Answer: B

Q: 10
Which describes the 'Identify Risks' step within the recommended risk management procedure?
A. Identify responses to risks documented in the Business Case
B. Gather information about the project environment and objectives
C. Identify the roles to be involved in risk management activities
D. Identify uncertainties that may impact on the delivery of the project objectives
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved