Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Extreme Networks EW0-200 Exam - Cheat-Test.com

Free EW0-200 Sample Questions:

Q: 1 Which CLI command would you use to create a default route with a metric of 5 and a gateway of 10.0.0.1?

A. CONFIG IPROUTE ADD DEFAULT 10.0.0.1 5
B. CONFIG IPROUTE ADD DEFAULT 5 10.0.0.1
C. CREATE IPROUTE ADD DEFAULT 10.0.0.1 5
D. CREATE IPROUTE ADD DEFAULT 5 10.0.0.1

Answer: A

Q: 2 An Extreme Switch is shipped with a pre-configured VLAN called DEFAULT that has all switch ports as tagged members.

A. TRUE
B. FALSE

Answer: B

Q: 3 How would you stop a scheduled configuration download from happening? Use the CLI command:

A. cancel configuration download
B. download configuration cancel
C. configuration download cancel
D. delete configuration download

Answer: B

Q: 4 What is the default value for the RIP garbage-time setting?

A. 30 seconds
B. 60 seconds
C. 120 seconds
D. 240 seconds

Answer: C

Q: 5 The default administrator login name for a new Extreme switch was entered as ADMIN (all caps). This will allow the administrator access to the CLI.

A. TRUE
B. FALSE

Answer: B

Q: 6 ExtremeWare, pre-installed on every Extreme Networks ?chipset switch, combines industry standard protocols to ensure interoperability with legacy switches and routers, QoS for bandwidth management and traffic prioritization in today networks.

A. TRUE
B. FALSE

Answer: A

Q: 7 Which step would you take to configure a VLAN to only allow IP-related traffic?

A. config <vlan> protocol ip
B. config protocol <vlan> ip
C. config ip protocol <vlan>
D. None of these.

Answer: A

Q: 8 Extreme Networks switches build their forwarding database from the incoming packet field information containing the:

A. Source MAC address.
B. Destination MAC address.
C. Source IP address.
D. Destination IP address.

Answer: A

Q: 9 The CLI console port utilizes a serial cable for physical switch to terminal connection.

A. TRUE
B. FALSE

Answer: A

Q: 10 Which CLI command will you use to change the CLI prompt from the default display to Switch02?

A. CONFIG SNMP SYSLOCATION Switch02
B. CONFIG SNMP SYSNAME Switch02
C. CONFIG CLI PROMPT Switch02
D. CONFIG CLI DISPLAY Switch02

Answer: B

Q: 11 In spanning tree, the designated bridge is the bridge with the:

A. least-cost path to the root bridge
B. highest bridge priority
C. lowest port cost on all ports
D. None of these

Answer: A

Q: 12 In ExtremeWare, active VLANs that are configured with ports and an IP address and configured to forward IP and run a routing protocol will have their subnet advertised.

A. TRUE
B. FALSE

Answer: A

Q: 13 A 802.1Q tag is a marker inserted between the source and destination MAC addresses fields of the Ethernet frame.

A. TRUE
B. FALSE

Answer: B

Q: 14 Which of the following protocol filter/s is/are predefined in ExtremeWare?

A. OSPF
B. TCP
C. NETBIOS
D. All of these

Answer: C

Q: 15 What CLI command is used to disable learning of incoming RIP routes on an interface?

A. disable rip learning <VLAN>
B. configure rip rxmode none <VLAN>
C. configure rip interface <VLAN> passive
D. None of these

Answer: B

Q: 16 Which statement is true? In a PC, the configured default gateway:

A. Is always within the PC IP (sub) network.
B. Is always outside the PC IP (sub) network.
C. Is always behind a router.
D. Can be anywhere.

Answer: A

Q: 17 This type of OSPF router has its router interfaces connected into multiple OSPF areas.

A. ASBR.
B. ABR.
C. DR.
D. BDR.

Answer: B

Q: 18 Which CLI command would you use to configure the switch to ignore STP for selected VLANs?

A. enable ignore-stp vlan <stpd>
B. enable ignore-bpdu stpd <stpd> vlan <vlan>
C. enable ignore-bpdu stpd <stpd>
D. enable ignore-stp vlan <vlan>

Answer: D

Q: 19 Which of the following CLI commands would you use to enable ECMP for RIP?

A. enable rip route sharing
B. enable route sharing rip
C. enable iproute sharing
D. None of these, ecmp is not supported by RIP

Answer: D

Q: 20 If you wish to silently drop all traffic destined for IP network 100.219.10.0/24 with a gateway of 10.219.10.1/24 and without receiving any ICMP messages that would otherwise be generated, which CLI command would you execute?

A. configure iproute delete 100.219.10.0/24 gateway 10.219.10.1
B. configure iproute default 100.219.10.0/24
C. configure iproute add blackhole 100.219.10.0/24 gateway 10.219.10.1
D. configure iproute add blackhole 100.219.10.0/24

Answer: D

Q: 21 What is true when VLAN corporate shows a protocol field with the value of NONE.

A. VLAN corporate will not forward any traffic.
B. VLAN corporate must be a MAC-based VLAN.
C. It is not possible for a VLAN to have NONE listed as the protocol.
D. None of these.

Answer: A

Q: 22 RIP is a routing protocol that scales to a limit. What is the maximum number of supported hop counts?

A. 10
B. 15
C. 20
D. 30

Answer: B

Q: 23 In order to span multiple VLANs across Extreme switches, the protocol EDP must be enabled.

A. TRUE
B. FALSE

Answer: B

Q: 24 Which CLI command would you use to add a VLAN to a newly created STPD s1?

A. config stpd s1 add vlan <vlan>
B. config s1 stpd add vlan <vlan>
C. config stpd add s1 vlan <vlan>
D. config s1 add stpd vlan <vlan>

Answer: A

Q: 25 What information will the CLI Command show edp provide?

A. The EDP status of the local switch ports.
B. The configured system names, Port numbers and VLANs of the remote Extreme switches
C. The MAC address of the remote systems connected.
D. All of the above

Answer: D

Q: 26 CORRECT TEXT In ExtremeWare, the bridging table of learned MAC addresses and static MAC addresses is called the: Your answer >

Answer: FDB

Q: 27 What is the maximum number of simultaneously active protocol filters in the switch for all based Extreme switch products?

A. 7
B. 14
C. 15
D. None of these
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved