Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Extreme Networks EW0-100 Exam - Cheat-Test.com

Free EW0-100 Sample Questions:

1. What is the default value for the RIP garbagetime setting?
A. 30 seconds
B. 60 seconds
C. 120 seconds
D. 180 seconds
Answer: C

2. Given router interfaces 10.0.0.1/24, 10.10.10.10/24, 192.168.0.1/24, and 192.168.255.254/24 on a Summit7i switch what will be the OSPF router ID given the following command: config ospf routerid automatic?
A. 10.0.0.1/24
B. 10.10.10.10/24
C. 192.168.0.1/24
D. 192.168.255.254/24
Answer: D

3. Which command would you use to configure VLAN corporate with IP address 192.168.0.1/16?
A. config vlan corporate ipaddress 192.168.0.1/16
B. config ipaddress corporate vlan 192.168.0.1/16
C. config ipaddress 192.168.0.1/16 vlan corporate
D. config ipaddress 192.168.0.1/16 corporate vlan
Answer: A

4. VLAN aggregation allows multiple sub-VLANs to share a single IP subnet.
A. True
B. False
Answer: A

5. How do you disable Split Horizon?
A. disable rip splithorizon noadvertise
B. unconfig rip splithorizon
C. disable rip splithorizon
D. unconfig rip splithorizon noadvertise
Answer: C

6. Name a relative route priority that cannot be altered? __________.
Your answer >
Answer: direct

7. What is the default STP forward delay value?
A. 2 seconds
B. 10 seconds
C. 15 seconds
D. 20 seconds
Answer: C

8. Internal routers within an OSPF area are either DRs, BDRs, or __________.
Your answer >
Answer: ODR

9. Which ExtremeWare feature permits ESRP to increase the number of protected VLANs by placing them under the control of a master VLAN?
A. ESRP groups
B. ESRP domains
C. ESRP host attach
D. None of these.
Answer: B

10. STPDs s0, s1, and s2 have been created. How would you activate only s1 while leaving the other STPDs inactive?
A. enable stpd s1
B. enable s1 stpd
C. enable stp  enable s1 stpd
D. None of these
Answer: A

11. SNMP access to ExtremeWare can be limited by the following methods:
A. Use an access list
B. Use an access profile
C. Use the disable snmp access command
D. None of these
Answer: ABC

12. Which command would you use to configure VLAN CORPORATE (tag 100) with ports 1:1 through 4:8 tagged and ports 5:1 through 8:8 as untagged?
A. config vlan corporate ports add 1:1-4:8 tagged  config vlan corporate ports add 5:1-8:8 untagged
B. config vlan corporate add ports1:1-4:8 tagged  config vlan corporate add ports 5:1-8:8 untagged
C. config corporate vlan add ports 1:1-4-8 tagged  config corporate vlan add ports 5:1-8:8 untagged
D. config corporate vlan ports add 1:1-4:8 tagged  config corporate vlan ports add 5:1:8:8 untagged
Answer: B

13. How would you change the password for John Doe’s management account?
A. Enter config jdoe and then enter the new password twice.
B. Enter config jdoe user account and then enter the new password twice.
C. Enter config user account jdoe and then enter the new password twice.
D. Enter config account jdoe and then enter the new password twice.
Answer: D

14. What is the minimum ExtremeWare software version that supports the Summit48i?
A. ExtremeWare 4.x
B. ExtremeWare 5.x
C. ExtremeWare 6.x
D. None of the above
Answer: C

15. When using Spanning Tree Protocol, ExtremeWare permits VLANs in different STPDs to share the same port when tagged.
A. True
B. False
Answer: B

16. Which of the following routes will be used to forward a frame to 192.168.1.174?
A. 192.168.1.0/29
B. 192.168.1.128/30
C. 192.168.1.128/25
D. None of these.
Answer: C

17. If a packet to be forwarded does not match existing flow information in the ASIC route cache, the packet is queued to the __________ for route processing.
Your answer >
Answer: cpu

18. In RIP, poison reverse means that:
A. A route is not advertised to the interface from which it was learned.
B. A route is advertised as unreachable to the interface from which it was learned.
C. Traffic whose source interface does not match the routing table is blackholed.
D. None of these.
Answer: B

19. RIP version 2 uses a composite metric that includes link speed and delay.
A. True
B. False
Answer: B

20. Unlike VRRP, the Extreme Standby Router Protocol provides redundancy at both the data link and network layers.
A. True
B. False
Answer:A

21. __________ allow(s) multiple VLANs to be controlled by a single ESRP instance.
A. ESRP domains
B. ESRP groups
C. ESRP host-attach
D. None of these.
Answer: A

22. Extreme Networks “I” series switches have this many queues per port. __________.
Your answer >
Answer: 8

23. QoS policy is applied _____ in an Extreme switch.
A. per port
B. per queue, per port
C. per queue
D. None of these.
Answer: B

24. Without QoS, all packets are allowed equal access to an egress port.
A. True
B. False
Answer: A

25. Which of the following is not advertised in an OSPF Link State Advertisement?
A. Costs
B. Link utilization
C. Router interfaces
D. Neighbor information
Answer: B

26. A VLAN can be a member of up to 64 STPDs.
A. True
B. False
Answer: B

27. What type of area is used to limit external routes?
A. Stub area
B. Normal area
C. Backbone area
D. None of these
Answer: A

28. All OSPF routers in the same area must have the same LSDB.
A. True
B. False
Answer: A

29. Which RIP settings are enabled by default?
A. Triggered updates
B. Poison Reverse
C. Split Horizon
D. Route redistribution
Answer: ABC


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved