Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

RES Software ES0-003 Exam - Cheat-Test.com

Free ES0-003 Sample Questions:

1. What happens when the RES PowerFuse Shell is being used and a user double-clicks the system tray clock?
A. The RES PowerFuse calendar is displayed.
B. The default Microsoft Outlook calendar is displayed.
C. The RES PowerFuse Task Scheduler is displayed.
D. The Windows Date and Time properties are displayed.
Answer: A

2. Scope Control is used to
A. configure to which users a certain application is available
B. configure to which user s a certain PowerLaunch setting is applied.
C. define which nodes are available to a user with access to a certain Security Role.
D. define which PowerFuse objects are available to a user with access to a certain Security Role.
Answer: D

3. Where does User Preferences store registry values, registry keys, registry trees, folders, and files of the user’s local profile?
A. Local cache
B. User’s homedrive
C. RES PowerFuse Datastore
D. RES PowerFuse file share
Answer: B

4. Where are the Directory Maintenance rules shown that apply to a specific user?
A. In the PowerLaunch Overview of Workspace Analysis Details
B. In the Directory Maintenance node of PowerLaunch
C. In the Directory Services section of RES PowerFuse Setup
D. In the Workspace Sessions section of Monitoring, Auditing & Alerting
Answer: A

5. What is the default folder location of the RES PowerFuse Agent Cache?
A. \\file_server\Share
B. %programfiles%\RES PowerFuse\Data
C. %programfiles%\RES PowerFuse\Data\DBCache
D. %programfiles%\RES PowerFuse\Data\DBCache\Current
Answer: C

6. When authorizing a blocked file from the Read-Only Blanketing Log, which permissions are available?
A. Read/Write
B. Execute/Modify
C. Read/Modify
D. Execute/Write
Answer: B

7. Building Blocks can be used for
A. transporting configuration settings.
B. transporting configuration settings and backing up directory services.
C. transporting configuration settings and backing up database.
D. transporting configuration settings and backing up your RES PowerFuse environment configuration.
Answer: D

8. Which objects can be saved with User Preferences?
1. Files
2. Folders
3. Registry Trees
4. Registry Values
A. 1, 2 and 3 only
B. 3 and 4 only
C. 1, 3 and 4 only
D. 1, 2, 3 and 4
Answer: D

9. For which of the following can Security Roles be used as an Access Control mechanism?
1. Applications
2. PowerLaunch settings
3. Shell exceptions
4. Instant Datasources
A. 1 and 2 only
B. 1, 2 and 3 only
C. 1, 2 and 4 only
D. 1, 2, 3 and 4
Answer: C

10. Which of the following conditions need to be true to deny access when a user logs on to a computer?
1. All assigned workspaces contain access control.
2. The user’s computer is assigned to one or more workspaces.
3. All assigned workspaces are based on (partial) client name.
4. The user has not been granted access to any of the workspaces.
A. 1 and 4 only
B. 2 and 3 only
C. 1, 2 and 4 only
D. 1, 2, 3 and 4
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved