Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

RES Software ES0-002 Exam - Cheat-Test.com

Free ES0-002 Sample Questions:

1. RES Wisdom agents communicate directly with the
1. datastore.
2. dispatcher(s).
3. management console.
A. 1 only
B. 2 only
C. 1 and 2 only
D. 1, 2 and 3
Answer: B

2. Which database types are supported by RES Wisdom?
1. MSSQL
2. MySQL
3. Oracle
4. IBM DB2
A. 1 only
B. 1 and 2 only
C. 1, 2 and 3 only
D. 1, 2, 3 and 4
Answer: D

3. Bandwidth Management settings control the amount of data that is downloaded
A. per second by an agent from a dispatcher.
B. per second by a dispatcher from a datastore.
C. per minute by an agent from a dispatcher.
D. per minute by a dispatcher from a datastore.
Answer: A

4. When using an MSSQL datastore, MDAC 2.6 or higher is required by the
1. agent.
2. console.
3. dispatcher.
4. datastore.
A. 1 and 2 only
B. 2 and 3 only
C. 3 and 4 only
D. 1 and 4 only
Answer: B

5. Which nodes are available in the Management Console after installing it?
A. Infrastructure > Datastore > Setup > Components
B. Infrastructure > Datastore > Setup > Connection
C. Infrastructure > Datastore > Setup > Global Settings
D. Infrastructure > Datastore > Setup > Licensing
Answer: B

6. When using an MSSQL Server to hold a RES Wisdom datastore, which prerequisites must be met?
1. SQL server authentication must be set to Windows only.
2. SQL server authentication must be set to mixed mode.
3. A database and database user must be created.
4. An existing System Administrator Login must be available.
A. 1 and 4 only
B. 2 and 4 only
C. 1, 3 and 4 only
D. 2, 3 and 4 only
Answer: B

7. A RES Wisdom login belongs to the following Security Roles:
Role 1:
Job Scheduling = Read
Current Activity = Deny
Job Results = Read
Role 2:
Job Scheduling = Deny
Current Activity = Read
Job Results = Modify
What is the resulting security for this login?
A. Job Scheduling = Read, Current Activity = Deny, Job Results = Read
B. Job Scheduling = Deny, Current Activity = Read, Job Results = Modify
C. Job Scheduling = Read, Current Activity = Read, Job Results = Modify
D. Job Scheduling = Deny, Current Activity = Deny, Job Results = Read
Answer: C

8. While installing RES Wisdom
A. a default Security Role will be created.
B. a default RES Wisdom Login Account will be created.
C. the user will be prompted to create a Security Role.
D. the user will be prompted to create a RES Wisdom Login Account.
Answer: A

9. With what setting is an administrator able to control when to download a resource to a dispatcher?
A. Dispatcher discovery
B. Dispatcher cache timing
C. Dispatcher cache duration
D. Dispatcher cache availability
Answer: B

10. How would an administrator make sure that all active dispatchers are available to an agent?
1. Use autodetect and only use discovered dispatchers
2. Use autodetect and retrieve complete dispatcher address list
3. Use dispatcher address list and only use discovered dispatchers
4. Use dispatcher address list and retrieve complete dispatcher address list after discovery
A. 1 and 2 only
B. 1 and 3 only
C. 2 and 4 only
D. 3 and 4 only
Answer: C

11. What happens when an agent is updated with an incorrect dispatcher address list?
The agent will
A. prompt for a valid dispatcher address.
B. revert to its "last known good configuration".
C. be removed from the RES Wisdom management console.
D. contact a different agent for the correct dispatcher addresses.
Answer: B

12. Custom Properties apply to
1. agents.
2. modules.
3. projects.
4. teams.
A. 1 and 3 only
B. 1 and 4 only
C. 2 and 3 only
D. 2 and 4 only
Answer: B

13. Which connections can be secured with Secure Sockets Layer (SSL)?
Connections between
1. console and agents.
2. datastore and agents.
3. dispatchers and agents.
4. datastore and consoles.
A. 1 only
B. 3 only
C. 2 and 4 only
D. 3 and 4 only
Answer: D

14. Given the following situation, how many RES Wisdom licenses should be purchased?
2 Terminal Servers
3 Servers
8 Laptops
15 Desktops
2 Dispatchers
A. 37
B. 39
C. 44
D. 46
Answer: C

15. RES Wisdom licensing is provided by
A. license files and activation files.
B. license files and activation keys.
C. license keys and activation files.
D. license keys and activation keys.
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved