Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

RES Software ES0-001 Exam - Cheat-Test.com

Free ES0-001 Sample Questions:

1. On which is RES PowerFuse software installed in a workstation deployment scenario?
1:All workstations
2:Domain controllers
3:All terminal servers
4: File and database servers
A. 1 only
B. 1 and 4 only
C. 1, 2 and 3 only
D. 1, 2 and 4 only
Answer: A

2. A company consists of 1 site, 3000 concurrent users, 80 terminal servers, 300 workstations with RES Subscriber installed.
What is the BEST RES PowerFuse deployment scenario for this company?
A. Clustered FoxPro database
B. Clustered MSSQL database
C. Clustered fileshare and a clustered FoxPro database
D. Clustered fileshare and a clustered MSSQL database
Answer: D

3. On which is RES PowerFuse software installed in a Hybrid Environment deployment scenario?
1:All workstations
2:Domain controllers
3:All terminal servers
4:File and database servers
A. 1 and 3 only
B. 1, 2 and 3 only
C. 1, 3 and 4 only
D. 1, 2, 3 and 4
Answer: A

4. Which statement is true?
A laptop uses the
1:local database when it is online.
2:local database when it is offline.
3:central database when it has an online connection.
4:central database when it has an offline connection.
A. 2 only
B. 1 and 2 only
C. 2 and 3 only
D. 3 and 4 only
Answer: B

5. What database scenario is correct for setting up a new RES PowerFuse environment which consists of workstations, laptops and terminal servers?
A. One database for laptops, workstations and terminal servers
B. One database for laptops and one for workstations and terminal servers
C. One database for terminal servers and one for workstations and laptops
D. One database for laptops, one for workstations, and one for terminal servers
Answer: C

6. What should be verified first after installing RES PowerFuse?
A. Whether the RES Service is installed.
B. Whether Active Directory is correctly enumerated.
C. The permissions on the RES PowerFuse file share.
D. Whether the RES PowerFuse database has been created.
Answer: C

7. Which port does the RES Service use?
A. 1942 TCP
B. 1942 UDP
C. 3163 TCP
D. 3163 UDP
Answer: A

8. Why is it NOT advisable to use a local system account for the RES Service?
A. Because it lacks "write" permissions on the fileshare
B. Because it does not have the "log on as a service" privilege
C. Because it unnecessarily increases local system overhead
D. Because it has insufficient rights to connect to a remote SQL database
Answer: A

9. Supported RES PowerFuse setup types include
A. Real Access Manager only.
B. RES Subscriber Agent only.
C. RES PowerFuse Agent only.
D. Real Enterprise Manager only.
Answer: D

10. To enable support for Group Nesting, support for which of the following needs to be enabled first?
A. Multiple Domains
B. Domain Local Groups
C. Novell Directory Services
D. Microsoft Active Directory Services
Answer: D

11. When a workstation running RES PowerFuse starts a session on a terminal server also running RES PowerFuse, a license is required
A. for both the workstation and the terminal server session.
B. on the workstation, but not for the terminal server session.
C. on the workstation, but a terminal server license is only needed for a published desktop.
D. on the workstation, but a terminal server license is only needed for a published application.
Answer: B

12. What restrictions apply when RES PowerFuse is running in trial mode?
A. A maximum of one domain and a trial mode message
B. A maximum of five concurrent users and a trial mode message
C. A maximum of one application per menu and a maximum of one domain
D. A maximum of one application per menu and a maximum of five concurrent users
Answer: B

13. What licenses are needed for a laptop environment?
A. A laptop site license and laptop licenses
B. A laptop site license and workstation licenses
C. A workstation site license and laptop licenses
D. A workstation site license and workstation licenses
Answer: C

14. Given the following,
50 users working on a RES PowerFuse laptop environment that are also connecting to the RES PowerFuse Terminal Server environment 150 users working concurrently on a RES PowerFuse Terminal Server environment connecting with Thin Clients 300 users working on a RES PowerFuse workstation environment that are also connecting to the RES PowerFuse Terminal Server environment. What RES PowerFuse licenses are required in this environment?
A. A Terminal Site license with a 450 user license pack and a workstation site license
B. A Terminal Site license with a 150 user license pack and a workstation site license with a 350 user pack
C. A Terminal Site license with a 150 user license pack and a workstation site license with a 300 user pack and 50 laptop licenses
D. A Terminal Site license with a 150 user license pack and a workstation site license with a 300 user pack and a laptop site license with a 50 laptop license pack
Answer: C

15. What happens when the RES PowerFuse Shell is being used and a user double-clicks the system tray clock?
A. RES PowerFuse calendar is displayed
B. Default Microsoft Outlook calendar is displayed
C. RES PowerFuse Task Scheduler is displayed
D. Windows Date and Time properties are displayed
Answer: A

16. The default pwruser.ini file is located in the
A. User profile.
B. Model directory.
C. User home directory.
D. %programfiles%\RES PowerFuse
Answer: B

17. How can an administrator prevent a user from removing specific application shortcuts from QuickLaunch?
A. By enforcing the "Lock the Taskbar" policy for that user
B. By setting the shortcut mandatory when editing the application
C. By setting "pwruser.ini" to read-only with home drive maintenance
D. By limiting PowerPanel to "change password and change desktop colors"
Answer: B

18. Which is a feature found ONLY in PowerPrint Advanced?
A. Clearing the print spooler
B. Managing active print jobs
C. Connecting to a non-default printer
D. Setting a default printer per location
Answer: D

19. What does PowerHelp enable a user to do?
A. Request access to an application
B. Configure application specific settings
C. Report software problems to the IT staff
D. View access information about an application
Answer: D

20. With PowerHelp, the access information list may differ from the support information list, because Application Managers may
A. have an insufficient Security Role.
B. have incompatible accessible PowerZones.
C. belong to another Group to which they are limited.
D. belong to another Organizational Unit to which they are limited.
Answer: D

21. A menu is displayed when it contains
A. hidden applications only.
B. disabled submenus only.
C. disabled applications only.
D. no applications and no submenus.
Answer: C

22. An international Terminal Server farm centrally based in Copenhagen has users with different languages working on it.
The BEST way to create a language-dynamic Start Menu is to base it on
A. PowerZones.
B. LanguagePacks.
C. Environment variables.
D. PowerZones, LanguagePacks, and Environment variables.
Answer: D

23. Which properties are used from a Windows Shortcut when adding an application?
1:Permissions
2:Name and description
3:Window style and icon
4:Commandline, arguments, and working directory
A. 2 and 4 only
B. 1, 2 and 4 only
C. 2, 3, and 4 only
D. 1, 2, 3 and 4
Answer: C

24. When will "Use extra password verification" ask for the user's password?
A. Each time the application is started
B. Each time the user session is started
C. The first time the applications is started
D. The first time the user session is started
Answer: A

25. Where is the process priority specified for a RES PowerFuse managed application?
A. PowerPanel
B. Task manager
C. Edit Application window
D. Access Control manager
Answer: C

26. With application license control enabled for all applications, where can an administrator find a detailed report on application license usage?
A. In PowerTrace
B. In Instant Reports
C. In Modification Log
D. In Access Control List
Answer: A

27. When Application Managers assign users to an application they can be limited by
A. Licensing and PowerHours.
B. Licensing and PowerZones.
C. Organizational Unit and Licensing.
D. Organizational Unit and PowerHours.
Answer: C

28. What is the primary function of PowerHours?
A. To limit CPU idle time
B. To limit time-based logons
C. To limit application usage based on time
D. To limit applications usage based on peak hours
Answer: C

29. Which is used by PowerHours?
A. UTC time of the user's session
B. Local time of the user's session
C. UTC time of the database server
D. Local time of the database server
Answer: B

30. Citrix Integration is available in the Real Enterprise Manager when the Real Enterprise Manager is installed on
A. a Citrix server.
B. a Terminal Server.
C. a Windows XP client.
D. any Windows operating system.
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved