Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Dassault Systemes ENOV613X-3DE Exam - Cheat-Test.com

Free ENOV613X-3DE Sample Questions:

Q: 1
Where are the CATIA V6 assemblies managed?
A. They are managed within ENOVIA V6 database
B. They are managed in CATProduct files
C. They are managed within File Stores
D. They are managed with ENOVIA Designer Central
Answer: A

Q: 2
The Sheet Editor function in VPM V6 is used to:
A. Modify the attributes of more than one object at a time
B. Modify multiple attributes of a single object at a time
C. Save the changes on the attributes of an object
D. Delete the attributes of multiple objects at a time
Answer: A

Q: 3
Which statement is NOT a benefit of the Minor Version capability within CATIA V6?
A. It makes changes on released data involving a form, fit, and function change much easier
B. It eliminates manual rerouting of all the related data to the data being versioned
C. It eliminates bubble up versioning of the next higher assemblies that are released
D. It removes any impact on other teams for changes that do not alter Engineering intent
Answer: A

Q: 4
The Navigation window within CATIA V6 is used to do what?
A. Browse and filter the necessary 3D data
B. Make design changes to the 3D data
C. Create Engineering constraints between parts
D. Make positional updates on the 3D data

Q: 5
What does the Effectivity on a CATIA V6 object mean?
A. Effectivity is an expression that tells a CATIA V6 Part or Assembly what Product Configuration it belongs to
B. Effectivity defines the duration for which the Configuration Features remain active on a CATIA object
C. Effectivity is an expression that tells an EBOM part what Product Configuration it belongs to
D. Effectivity is the effective date from which a part will be rolled out in the Product Structure
Answer: A

Q: 6
When the CATIA V6 Designer makes design changes, how are they communicated to the Engineering Bill of Material?
A. The CATIA Designer reviews the changes with BOM Engineer so that the BOM Engineer can make corresponding changes in the EBOM
B. The Compare option allows comparison of EBOM and CATIA V6 product structure to understand the changes
C. The Designer uses the “Synchronize with Enterprise” command within VPM V6
D. The designer uses the “Synchronize with Engineering” command within Engineering Central
Answer: C

Q: 7
Using the Duplicate function with CATIA V6, you can:
A. Duplicate existing design data with new naming
B. Duplicate existing data maintaining links to source data
C. Create a new version of the data
D. Duplicate the instances pointing to the same references
Answer: A

Q: 8
When a BOM Engineer increases the quantity of a part by 1 or n, how is it communicated to the CATIA V6 Designer?
A. The BOM Engineer reviews the change with Designer so that the Designer can make necessary changes on the Design side
B. The command “Synchronize with Enterprise” will be used by the CATIA V6 Designer
C. The command “Synchronize with Engineering” adds the instance(s) in the CATIA product structure to be positioned correctly
D. The BOM Engineer manually adds the instance(s) on the CATIA Product Structure to keep it in synchronization with EBOM
Answer: C

Q: 9
The Authoring window within CATIA V6 is NOT used for what?
A. Navigate and filter a working design environment
B. Make positional updates on the 3D data
C. Modify engineering constraints on the 3D Assemblies
D. Create and modify the 3D design data
Answer: A

Q: 10
Which quadrant of the Compass will you click to view information regarding the versions of the parts of an assembly?
A. East
B. West
C. North
D. South
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved