Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Dassault Systemes ENOV612-PRG Exam - Cheat-Test.com

Free ENOV612-PRG Sample Questions:

Q: 1
What is the key benefit of having a folder in a project?
A. Control the access to project documents
B. To track each person who revises a file
C. Lock the document that is checked out for editing
D. All of these
Answer: A

Q: 2
In the members' page of a project, what members can you add to a project?
A. Persons
B. Roles
C. Groups
D. All of these
Answer: D

Q: 3
If you Subscribe to Content Added for a document, then the system will notify you when someone:
A. checks in or uploads a file to the document object
B. checks in a new version of a file
C. checks out a file from the document object
D. deletes a file from the document object
Answer: A

Q: 4
To set up a company profile in the ENOVIA system, you must belong to the host company and be assigned which role?
A. Administrative Manager
B. Buyer
C. Company Representative
D. Employee
Answer: C

Q: 5
What metric CANNOT be deleted from Critical to Quality (CTQ)?
A. Goal
B. Controlled
C. Measured
D. Predicted
Answer: A

Q: 6
Which is TRUE about the Percent Allocation field?
A. Must total up to 100% for all users
B. A user can not have over 100% allocation
C. Must has at least one user assigned with at least 10% allocated
D. A user can be assigned with 0% (zero percent) allocation
Answer: B

Q: 7
The Discussions page is accessed from the:
A. My ENOVIA menu
B. Tools menu
C. Global Toolbar Actions menu
D. Search menu
Answer: A

Q: 8
What is critical path for a project?
A. It is the sequence of tasks, beginning to end, that takes the longest
B. It is the sequence of tasks that has the most milestones
C. It is the path that has the most phase gates
D. It is the path that takes the shortest sequence time
Answer: A

Q: 9
Which type of Project do you create if you want to propose an idea and solicit feedback about it?
A. Concept Project
B. Discussion Project
C. Prototype Project
D. Review Project
Answer: A

Q: 10
In the, Out of The Box, Project Dashboard, the color code for tasks is:
A. Yellow to indicate a task is late
B. Red to indicate a task is due within one day
C. Green to indicate a task is not started
D. Orange to indicate a task is at risk
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved