Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Exam Express EE0-505 Exam - Cheat-Test.com

Free EE0-505 Sample Questions:

Q: 1.
Which two statements are true about the FirePass Quick Setup Wizard? (Choose two.)

A. The steps include setting up the license for the FirePass server.
B. The steps include setting up ssh access to the FirePass server.
C. The steps include changing the SuperUser userid and password for the FirePass server.
D. The steps include setting up a basic IP configuration including 1 FirePass NIC IP Address, a Gateway and a DNS server.
E. The steps include setting up a basic IP configuration including 3 FirePass NIC IP Addresses, a Gateway and a DNS server.
F. The steps include setting up a basic IP configuration including a FirePass NIC IP Addresses, a Gateway, a DNS server and a FQDN for the FirePass server.

Answer: C, D

Q: 2.
Which two statements are true concerning a FirePass client utilizing the Protected Workspace option? (Choose two.)

A. If the user selects the Protected Workspace option, then the user is never prompted to login to FirePass.
B. If the user does not select the Protected Workspace option, then the user’s access speed can be limited.
C. If the user does not select the Protected Workspace option, then the user’s login access can be restricted.
D. If the user selects the Protected Workspace option, then the user always has access to all features in FirePass.
E. If the user does not select the Protected Workspace option, then the user will never be able to login to FirePass.
F. If the user does not select the Protected Workspace option, then the user’s access to FirePass features can be limited.

Answer: C, F

Q: 3.
Which two statements are true concerning the Split Tunnel option for a Network Access connection? (Choose two.)

A. When enabled, certain client DNS queries can be directed to a different DNS Server.
B. When enabled, all client network traffic is split out and setup in an encrypted tunnel session with the FirePass server.
C. When enabled, only traffic destined from the client to a particular IP Address range is forwarded to the FirePass server.
D. When enabled, traffic from the FirePass server to a particular Application Server is split out and set up in an encrypted tunnel session.
E. When enabled, traffic destined to a particular Application Server is split out and setup in an encrypted tunnel session with the FirePass server.

Answer: A, C

Q: 4.
Which two can be used to limit logon access to FirePass? (Choose two.)

A. packet filtering
B. client SSL Certificates
C. client network connection speed
D. client selecting Protected Workspace
E. fingerprint capture device on remote client machine

Answer: B, D

Q: 5.
From which two sources can users be imported to FirePass? (Choose two.)

A. remote Radius Server
B. remote VASCO Server
C. remote LDAP Server directory
D. remote Active Directory Server
E. local FirePass Server master password file

Answer: C, D

Q: 6.
How many concurrent users can a FirePass Controller Support? (Choose three.)

A. A standalone FirePass 1000 can support 100 users.
B. A standalone FirePass 1000 can support 250 users.
C. A standalone FirePass 4100 can support 1000 users.
D. A standalone FirePass 4100 can support 2500 users.
E. Using the FirePass clustering feature, a cluster of FirePass 1000’s can support 2500 users.
F. Using the FirePass clustering feature, a cluster of FirePass 4100’s can support 10000 users.

Answer: A, C, F

Q: 7.
Which two statements are true about the IP Address Pool for Network Access? (Choose two.)

A. Only one IP Address pool may be configured on the FirePass Controller.
B. Different user groups may be configured to use different IP Address pools
C. The IP Address range for the pool must include all of the configured FirePass interface addresses.
D. The IP Address range for the pool must include one of the configured FirePass interface addresses.
E. The IP Address range for the pool must not include any of the configured FirePass interface addresses.

Answer: B, E

Q: 8.
Which three statements are true about the options available from the FirePass command line aintenance?script?

A. It can be used to shutdown and restart the FirePass Controller.
B. It can be used to reset the FirePass Controller to factory defaults.
C. It can be used to add Administrator userids to the FirePass Controller.
D. It can be used to reset any users password for the FirePass Controller.
E. It can be used for Network Diagnostics such as ping, netstat, and IP Address settings.

Answer: A, B, E

Q: 9.
When are the EndPoint Security checks performed on the client machine that determine whether a client gets logged on or not?

A. After every user logon attempt.
B. Prior to every user logon attempt.
C. After user logon, but before selecting a Portal Access link that has EndPoint protection enabled.
D. After user logon, but before selecting a Network Access link that has EndPoint protection enabled.
E. Prior to the first user logon attempt, but not for subsequent logon attempts from the same browser session.

Answer: B

Q: 10.
Which two statements are true about Signup templates? (Choose two.)

A. Adding users to FirePass groups can be automated by using Signup templates.
B. Signup templates only apply to externally maintained user groups that are authenticated by the external server.
C. Signup templates only apply to externally maintained user groups that are authenticated by the FirePass server.
D. Signup templates only apply to user groups maintained locally on FirePass but authenticated by an external server.
E. Signup templates only apply to user groups maintained locally on FirePass and authenticated by the FirePass server.

Answer: A, D

Q: 11.
A backup or restore of the FirePass configuration can be accomplished in which two ways? (Choose two.)

A. A backup snapshot file is automatically saved to the FirePass hard-drive each night by default.
B. A backup snapshot file may be saved to the local PC using the command line aintenance?script.
C. A backup configuration file is automatically saved to the FirePass hard-drive each night by default.
D. A backup configuration file may be saved to the local PC using the web configuration Admin console.
E. A backup snapshot file may be saved to the FirePass hard-drive using the command line aintenance?script.
F. A backup configuration file may be saved to the FirePass hard-drive using the web configuration Admin console.

Answer: D, E

Q: 12.
Which two statements are true about the Limit Access to favorites only option? (Choose two.)

A. When enabled, group users cannot configure their own user favorites.
B. When disabled, group users can only access web sites setup by the FirePass Admin.
C. When enabled, group users see links setup by the FirePass Admin, and links to web servers on the same network as FirePass.
D. When enabled, group users only see links setup by the FirePass Admin, but can access other sites by typing in the web-site address.
E. When disabled, group users only see links setup by the FirePass Admin but can access other sites by typing in the web-site address.

Answer: A, E

Q: 13.
Which two are valid ways to tell whether the Admin is connected to the Primary or a Secondary Node in a cluster of FirePass Controllers? (Choose two.)

A. Admin console / Clustering option absent.
B. Admin console /Clustering option is present.
C. Admin console / Portal Access option is present.
D. Admin console / Network Access option is present.
E. Admin console / Application Access option is present.

Answer: C, E

Q: 14.
Which of the following can not be configured during the FirePass Quick Setup Wizard at v5.4.1 or later?

A. FirePass IP Address
B. Administrator password
C. DNS Server IP Address
D. VLAN interface tag value
E. SSL VPN Network Access connection
F. Self-Signed SSL certificate configuration

Answer: D

Q: 15.
Which two statements are true concerning FirePass users? (Choose two.)

A. FirePass Administrator can delete users authenticated by the FirePass internal database.
B. FirePass users can be added from a LDAP Server either through an Import or Signup template.
C. FirePass users can be added from a Radius Server either through an Import or Signup template.
D. FirePass users can be added from a VASCO Server either through an Import or Signup template.
E. FirePass Administrators can delete users from an Active Directory Server from the FirePass Admin console.

Answer: A, B

Q: 16.
Which two statements are true about Clustering on FirePass? (Choose two.)

A. The boxes are synched from Master to Secondary manually by an Administrator.
B. The boxes are synched from Secondary to Master manually by Administrator.
C. The boxes are synched from Master to Secondary automatically every 10 to 30 seconds.
D. The boxes are synched from Secondary to Master automatically every 10 to 30 seconds.
E. If using failover pairs, the Standby Secondary boxes get their configuration directly from the Master box.
F. If using failover pairs, the Standby Secondary boxes get their configuration from their Active failover partner.

Answer: C, F

Q: 17.
Which three are valid Terminal Server configurations on FirePass? (Choose three.)

A. TN3270 connection for Mainframe.
B. Terminal Server connection for VNC
C. Terminal Server connection for Citrix Metaframe
D. AppTunnel connection for Windows Terminal Server
E. Web Application connection for Windows Terminal Server
F. Portal Access (no client download) connection for Citrix Server

Answer: B, C, D

Q: 18.
Which five types of connections to application servers can be supported by the FirePass Application Access feature set? (Choose five.)

A. ssh access to Unix host
B. ssh access to mainframe
C. X-windows access to Unix host
D. X-windows access to Windows Server
E. Terminal Server access to Citrix Server
F. email access to Windows Exchange Server
G. Terminal Server access to Windows Terminal Server

Answer: A, C, E, F, G

Q: 19.
Which three types of applications are supported by the Legacy Host feature on FirePass? (Choose three.)

A. TN3270 access to mainframe
B. TN3270 ssh access to mainframe
C. TN5250 access to IBM AS/400 systems.
D. Java client download for VT100 ssh access to Unix Host
E. full featured ActiveX client download for VT100 ssh access to Unix Host

Answer: A, C, D

Q: 20.
Which two statements are true about the NAPT option when using a Network Access connection to FirePass? (Choose two.)

A. When enabled, NAPT translates the client source address to the FirePass Address.
B. When enabled, NAPT translates the FirePass virtual address to the real Server Address.
C. The NAPT option is used when connecting to the Network Access feature, and translates the client source address to the FirePass Address.
D. The NAPT option is used when connecting to the Portal Access feature, and translates the client source address to the FirePass Address.
E. The NAPT option is used when connecting to the Application Access feature, and translates the client source address to the FirePass Address.

Answer: A, C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved